• Stránka 1 z 1
[Vyriešené]!!! PRESKOLTE SI ADMINA !!!
To co ma znamet ?! Na servery COD1 mam EVIP a admin ma stamade vyhadzuje ??????????? CHCEM OD NEHO OSPRAVEDLNENIE !!!!!
ADMIN ForT.erino: vykopli :-:Doberman:-:Attak:-:
:-:Doberman:-:Attak:-: connected
Couldn't open file overviews/de_dust2_2006.txt. Using default values for overiew mo
ADMIN ForT.erino: vykopli :-:Doberman:-:Attak:-:
:-:Doberman:-:Attak:-: connected
Couldn't open file overviews/de_dust2_2006.txt. Using default values for overiew mo
- 11Toreto11
- Kolemjdoucí
[Vyriešené]!!! PRESKOLTE SI ADMINA !!!
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: !!! PRESKOLTE SI ADMINA !!!
2020-03-20 16:32:04 ForT.erino attak tie lagy si oprav! de_dust2_wz
2020-03-20 16:19:51 ForT.erino ber to ako upozornenie de_dust2_2006
2020-03-20 16:19:44 ForT.erino doberman naprav si tie lagy de_dust2_2006
2020-03-20 16:17:40 soso sa ho ani trafit neda...... de_dust2_2006
2020-03-20 16:16:17 dezo fest lagy de_dust2_2006
2020-03-20 16:15:11 LeeCo0per doberman de_dust2_2006
2020-03-20 16:15:08 soso teleporter jak vysity de_dust2_2006
2020-03-20 16:15:05 ForT.erino koho lagy? de_dust2_2006
2020-03-20 16:14:54 LeeCo0per kukaj ti ejeho lagy de_dust2_2006
Kick si dostal za opakované lagy, na ktoré sa sťažovala väčšina serveru... Admin postupoval správne.
Sťažnosť zamietnutá
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
Re: [Vyriešené]!!! PRESKOLTE SI ADMINA !!!
vazne ???? a ako si mam ty muderec opravit lagy ?????????????????? Ked tam mam RAZ KUPENE EVIP tak na tom servery budem hrat !!!
Ak sa vam to nepaci kludne mi vrate PENIAZE za EVIP co tam mam a davajte mi potom kick kolko chcete ked tam nebudem EVIP !!!
Ak sa vam to nepaci kludne mi vrate PENIAZE za EVIP co tam mam a davajte mi potom kick kolko chcete ked tam nebudem EVIP !!!
- 11Toreto11
- Kolemjdoucí
Neviem, kde si nabral dojem, že s EVIP máš nejakú imunitu a neplatia na teba základné pravidlá serveru, ale musím ťa vyviesť z omylu. Bez VIP ale s ním musíš dodržiavať pravidlá a reagovať na to, na čo ťa admin upozorňuje.
Problém s lagmi sa dá vyriešiť pomerne jednoducho, no ak ho riešiť nebudeš a budeš tým kaziť hru iným hráčov, admin má právo udeliť ti trest
Tak ako v tomto prípade...
Problém s lagmi sa dá vyriešiť pomerne jednoducho, no ak ho riešiť nebudeš a budeš tým kaziť hru iným hráčov, admin má právo udeliť ti trest

-
Ako sa podla teba --- Problém s lagmi sa dá vyriešiť pomerne jednoducho --- Ako jednoducho podla teba sa to da vyriesit ??? Ja som pre to zmenil aj INTERNET aj antenky na wifi som kupyl lepsie a furt ich mam..
- 11Toreto11
- Kolemjdoucí
Niečo k mojej obhajobe.
Toreto, čuduješ sa úplne zbytočne k neustálemu kickovaniu. Dostával si ich právom nakoľko si sa doslovne teleportovával po mape. Mne hráči písali x krát aby som si ťa všimol viď. hore screen od extremera. Nechcem ta nijak odradiť od hraniu tejto skvelej hry. No pokiaľ budeš fungovať takýmto štýlom, tak tých 5-6 kickov co si dostal, pozmenim na 2-3 kicky a následne budem musieť udeliť ban na 30 minút. Bude sa to takto krútiť dookola stebou...
Lagy si môžeš opraviť nasledovne. 1. Zmeniť providera internetu, 2.zakupit si lepší router/pripojiť sa priamo cez kábel, nie cez WiFi(aj to niekedy dosť pomôže), 3. Zníženie grafiky(ak PC je starší a hru nestíha.) (podľa mňa tie Lagy co máš nestíhajú tvoje fps.) a posledná 4. možnosť zakúpenie novšieho PC... Skús niečo z tohto vyriešiť a určite to bude lepšie.
S prianím pekného dňa ForT.erino-Marek H.
Toreto, čuduješ sa úplne zbytočne k neustálemu kickovaniu. Dostával si ich právom nakoľko si sa doslovne teleportovával po mape. Mne hráči písali x krát aby som si ťa všimol viď. hore screen od extremera. Nechcem ta nijak odradiť od hraniu tejto skvelej hry. No pokiaľ budeš fungovať takýmto štýlom, tak tých 5-6 kickov co si dostal, pozmenim na 2-3 kicky a následne budem musieť udeliť ban na 30 minút. Bude sa to takto krútiť dookola stebou...
Lagy si môžeš opraviť nasledovne. 1. Zmeniť providera internetu, 2.zakupit si lepší router/pripojiť sa priamo cez kábel, nie cez WiFi(aj to niekedy dosť pomôže), 3. Zníženie grafiky(ak PC je starší a hru nestíha.) (podľa mňa tie Lagy co máš nestíhajú tvoje fps.) a posledná 4. možnosť zakúpenie novšieho PC... Skús niečo z tohto vyriešiť a určite to bude lepšie.
S prianím pekného dňa ForT.erino-Marek H.
Steam : https://steamcommunity.com/id/forterino/
Email : [email protected]
Nick v hre : ForT.
Steam ID: STEAM_0:1:533051228
Email : [email protected]
Nick v hre : ForT.
Steam ID: STEAM_0:1:533051228
-
fort - CS 1.6 Admin
1. Internet uz som menil
2.ruter som dostal k novemu internetu a dal som na neho antenky ktore som kupil na ten 1. lebo su lepsie a kabel cez cely dom urcite tahat nebudem
3. grafiku som znizil a CS sa mi zmensilo na pol obrazovky (ak sa nejako daju znizit FPS kludne napis skusim aj to)
4. tento notbuk mam asi 8 mesiacov a este pred 2,5 mesiaca som nemal problem z lagmy len poslednu dobu
( Dokonca aj ked sa pripojim na sever vypnem skyn zbrani aby som mal co najmensi ping )
!!! Takze nech mi nikto nehovori ze som preto neurobil nic !!! A zaroven je pochopitelne preco ma ten kick za kickom seru.. Ak by som preto neurobil nic a drbal nato tak nepoviem ani slovo .
A ako posledne , toto bola 1. normalna odpoved na otazku a staznost na celom GameSites a dokonca od admina ktori mi ten kick daval
takze klobuk dole pred tebou a dakujem za normalnu odpoved .
2.ruter som dostal k novemu internetu a dal som na neho antenky ktore som kupil na ten 1. lebo su lepsie a kabel cez cely dom urcite tahat nebudem
3. grafiku som znizil a CS sa mi zmensilo na pol obrazovky (ak sa nejako daju znizit FPS kludne napis skusim aj to)
4. tento notbuk mam asi 8 mesiacov a este pred 2,5 mesiaca som nemal problem z lagmy len poslednu dobu
( Dokonca aj ked sa pripojim na sever vypnem skyn zbrani aby som mal co najmensi ping )
!!! Takze nech mi nikto nehovori ze som preto neurobil nic !!! A zaroven je pochopitelne preco ma ten kick za kickom seru.. Ak by som preto neurobil nic a drbal nato tak nepoviem ani slovo .
A ako posledne , toto bola 1. normalna odpoved na otazku a staznost na celom GameSites a dokonca od admina ktori mi ten kick daval

- 11Toreto11
- Kolemjdoucí
<17:39:33> "Battle Angel Odyseenko": odporúčal by som chalanovi aktualizovať ovládače cez driver booster a tak isto, záleží akú má grafickú kartu, ak má nvidiu, tak nvidia geforce experience... Ak má len integrovanú, tak čisto len driver booster
Ak si myslíš, že lagy nie sú spôsobené internetom alebo nastavením hry, tak sa môžeš obrátiť na niekoho z našich supportov

Vyriešené
-
• Stránka 1 z 1