• Stránka 1 z 1
[Z]Zádost o Admina.
Ahoj týmhle bych si chtěl zažádat o Admin na Basebuilder.
Nick ve hře* Onion
Nick na fore* Bobsík123
Profil na fore*Bobsík123-u41534.html
Věk* Za 2 měsíce 17
Steam Nick* Onion
Steam ID* STEAM_0:1:459057028
Hlstats* http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/h ... player=491
Nějaký bany nebo prohřešky* Par jsem jich mněl ale už jsem se stoho poučil a nic nedělam.
Něco o sobě* Ahoj jmenuju se Roman je mi 16 let pochazím z Karlovarského kraje přesně Karlovy Vary studuju školu v sokolově na kuchaře. Ve volném čase se učím nebo hraju hry jako je cs 1.6 chodím ven s kamarádama když něco dobré davaj v kinu tak zajdu do kina jezdím na skejtu už nakej ten patek
. Jsem vtipnej člověk rád se směju rád čtu knihy. Hraju fotbal už přez 7 let chodím na hokej fandím HC energie Karlovy Vary.
Proč bys chtěl být Admin na GS* Tak chtěl jsem tu být už delší dobu Admin ale daval jsem tomu pruběh až ted přišel čas a žádam si ted. Myslím si že budu dobrej přinos do A-T jak ze skušenostma tak ze svojí osobou. A pak bych chtěl ještě omezit nadávky na osobu prostě všelijaké problemy.
Děkuju za čas věnovan teto žadosti a věřím že to dopadne dobře Onion.
Nick ve hře* Onion
Nick na fore* Bobsík123
Profil na fore*Bobsík123-u41534.html
Věk* Za 2 měsíce 17
Steam Nick* Onion
Steam ID* STEAM_0:1:459057028
Hlstats* http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/h ... player=491
Nějaký bany nebo prohřešky* Par jsem jich mněl ale už jsem se stoho poučil a nic nedělam.
Něco o sobě* Ahoj jmenuju se Roman je mi 16 let pochazím z Karlovarského kraje přesně Karlovy Vary studuju školu v sokolově na kuchaře. Ve volném čase se učím nebo hraju hry jako je cs 1.6 chodím ven s kamarádama když něco dobré davaj v kinu tak zajdu do kina jezdím na skejtu už nakej ten patek

Proč bys chtěl být Admin na GS* Tak chtěl jsem tu být už delší dobu Admin ale daval jsem tomu pruběh až ted přišel čas a žádam si ted. Myslím si že budu dobrej přinos do A-T jak ze skušenostma tak ze svojí osobou. A pak bych chtěl ještě omezit nadávky na osobu prostě všelijaké problemy.
Děkuju za čas věnovan teto žadosti a věřím že to dopadne dobře Onion.
-
Bobsik123 - Kolemjdoucí
[Z]Zádost o Admina.
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Zádost o Admina.
Spatně si zadal HL.Stats: ZDE
jinak rovnou já s tebou na serveru asi žádné problémy nemám jen by se mel určitých věcí vyvarovat třeba toho vyhrožování a drobných chat dohod jinak asi nemám moc co vytknout:
jinak rovnou já s tebou na serveru asi žádné problémy nemám jen by se mel určitých věcí vyvarovat třeba toho vyhrožování a drobných chat dohod jinak asi nemám moc co vytknout:
2020-03-20 10:37:16 bene hs. Gamesites.cz ^BaseBuilder New bb_antiquity
2020-03-20 10:26:59 marolixx nechodím tobě zada ale jemu. Gamesites.cz ^BaseBuilder New bb_antiquity
2020-03-20 10:22:07 bych radší nechodil. Gamesites.cz ^BaseBuilder New bb_antiquity
2020-03-20 10:22:03 ty zada. Gamesites.cz ^BaseBuilder New bb_antiquity
2020-03-20 10:22:00 strafic ty jsi mega marnej. Gamesites.cz ^BaseBuilder New bb_antiquity
2020-03-19 22:57:35 maxíík pojd ma zabít. Gamesites.cz ^BaseBuilder New bb_schoolbgbackyard
2020-03-19 22:57:26 (Team) stejnak slaboch. Gamesites.cz ^BaseBuilder New bb_schoolbgbackyard
2020-03-19 22:53:23 (Team) nahodím fps. Gamesites.cz ^BaseBuilder New bb_schoolbgbackyard
2020-03-19 22:48:36 (Team) do usměvu. Gamesites.cz ^BaseBuilder New bb_schoolbgbackyard
2020-03-19 22:48:33 (Team) lebo ti šlapnu víš kam. Gamesites.cz ^BaseBuilder New bb_schoolbgbackyard
2020-03-19 22:48:17 (Team) nenadavej. Gamesites.cz ^BaseBuilder New bb_schoolbgbackyard
2020-03-19 22:48:08 (Team) jeho věc ne?. Gamesites.cz ^BaseBuilder New bb_schoolbgbackyard
2020-03-19 22:47:54 (Team) tady je každej ještě děcko. Gamesites.cz ^BaseBuilder New bb_schoolbgbackyard
2020-03-19 15:09:01 kdybych chtěl jste down. Gamesites.cz ^BaseBuilder New bb_alley
Každý někdy udělá chybu důležité je to nevzdat - NEVER BACK DOWN
Hlavní tajemník BaseBuilder a ALL Zombie Serverů a COD#MW Serverů
Sponzor herního portálu Gamesites.cz
Hlavní tajemník BaseBuilder a ALL Zombie Serverů a COD#MW Serverů
Sponzor herního portálu Gamesites.cz
-
CapsGlock - Sponzor
Všechno bylo ze srandy nebral jsem to vážně ale tvůj názor.
-
Bobsik123 - Kolemjdoucí
Já taky se žadatelem nic moc žádný problém nemám. Nic velkého co by se nedalo přehlédnout.
+++
+++
„Žij, jako bys měl zítra zemřít. Uč se, jako bys měl navždy žít.“.
---------------------------------------------
*III*Angelsword*III*
---------------------------------------------
*III*Angelsword*III*
-
aprikas - Pokročilý
Dobrý večer prajem
Čo sa týka hráča aktivita super, nenadáva, sem tam tá dohoda čo pevne verím že sa odstráni.
Hráč priateľský, ústretový čo z neho robí dobrého kandidáta a za mňa určite áno. ( len dúfam že to tak aj ostane
)
Pekný zvyšok večera prajem
Čo sa týka hráča aktivita super, nenadáva, sem tam tá dohoda čo pevne verím že sa odstráni.
Hráč priateľský, ústretový čo z neho robí dobrého kandidáta a za mňa určite áno. ( len dúfam že to tak aj ostane

Pekný zvyšok večera prajem
Carpe Diem & Memento Mori
-
Gangstar - Amatér
Ďalší príspevok tu bude už iba od HLSA/SA!
Všetci traja admini mi napíšu, kto im povolil sem napísať...
Všetci traja admini mi napíšu, kto im povolil sem napísať...
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
https://www.gamesites.cz/forum/onion-bb-staveni-na-cizim-miste-blok-tunelu-t220862.html
Dostalo sa ku mne že si v posledných dňoch okrem PP dostal ban za podobnú vec od jedného z adminov a máš strašnú chuť sa vždy hádať o prvé miesto na stavbu aj keď si na tom mieste prvý nebol. Prejdi si akadémiou.
Zamietnuté.
Dostalo sa ku mne že si v posledných dňoch okrem PP dostal ban za podobnú vec od jedného z adminov a máš strašnú chuť sa vždy hádať o prvé miesto na stavbu aj keď si na tom mieste prvý nebol. Prejdi si akadémiou.
Zamietnuté.
-
Twixx - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1