• Stránka 1 z 1
[Přijat]Žiadosť o práva na public#1
Zdravím, rád by som požiadal o práva na serveri public#1
Meno v hre: Walky^
Meno na fórume: Walky19
Profil na fórume: walky19-u58838.html
Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... layer=1795
STEAM ID: STEAM_0:0:95104119
Steam Nick : Walky
Bany a prohrešky : Tak v minulosti som mal ban na *reklama* za odstránený smoke zo sprites ale už to mám na poriadku
Na Gamesites hrávam už ale 10 rokov, ale zdá sa mi, že ban som ešte nedostal, nepamätám si, možno raz za nádavky.
Niečo o sebe: Tak Volám sa Nikolas, mám 21 rokov, v máji 22. Pochádzam zo Slovenska, z Topoľčian pri Nitre. Som študentom Slovenskej Poľnohospodárskej Univerzite v Nitre, odbor účtovníctvo(3. ročník). Mojimi obľubenými aktivitami sú futbal, ktorému sa aj aktívne venujem a samozrejme hranie cska a to na vašom portáli. Okrem Publicu hrávam aj na ostatným severoch ako sú dust servery, aim_maps, fy_maps či trouble in town a War3FT server.
Prečo žiadam o práva ? : Tak dovolím si povedať, že na publicu som asi najaktívnejší hráč zo všetkých hráčov čo chodia na server. Na publicu už mám prezretých skoro všetkých aktívnych hráčov a poznám ich štýl hry, takže viem ktorí hráči si napríklad neplnia povinnosti(plant/defuse), kempia alebo používajú nejaký cheat či nosmoke/noflash. Všetci admini ma určite na severi poznajú, mám ich na steame vo friendoch, a dávam si tú námahu komunikovať s nimi pri dolapení niektorých hráčov čo porušujú pravidlá.
Viem a som si vedomý toho, že moja komunikácia na severi by mohla byť aj lepšia, občas mi vypadne nejaká nádavka, ale komu nie, som predsa len človek a nervy sú nervy. Ale čo možem sľúbiť, že sa to vie zlepšiť
Aktivita na fórume je v mojom prípade v poslednom čase vysoká (prezerám kto porušil pravidlá, dostal ban, či požiadal o UB a samozrejme prezeranie hlstats).
Ďakujem za skorú odpoveď a prajem pekný zvyšok dňa.
S pozdravom Walky^(Nikolas)
Meno v hre: Walky^
Meno na fórume: Walky19
Profil na fórume: walky19-u58838.html
Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... layer=1795
STEAM ID: STEAM_0:0:95104119
Steam Nick : Walky
Bany a prohrešky : Tak v minulosti som mal ban na *reklama* za odstránený smoke zo sprites ale už to mám na poriadku

Niečo o sebe: Tak Volám sa Nikolas, mám 21 rokov, v máji 22. Pochádzam zo Slovenska, z Topoľčian pri Nitre. Som študentom Slovenskej Poľnohospodárskej Univerzite v Nitre, odbor účtovníctvo(3. ročník). Mojimi obľubenými aktivitami sú futbal, ktorému sa aj aktívne venujem a samozrejme hranie cska a to na vašom portáli. Okrem Publicu hrávam aj na ostatným severoch ako sú dust servery, aim_maps, fy_maps či trouble in town a War3FT server.
Prečo žiadam o práva ? : Tak dovolím si povedať, že na publicu som asi najaktívnejší hráč zo všetkých hráčov čo chodia na server. Na publicu už mám prezretých skoro všetkých aktívnych hráčov a poznám ich štýl hry, takže viem ktorí hráči si napríklad neplnia povinnosti(plant/defuse), kempia alebo používajú nejaký cheat či nosmoke/noflash. Všetci admini ma určite na severi poznajú, mám ich na steame vo friendoch, a dávam si tú námahu komunikovať s nimi pri dolapení niektorých hráčov čo porušujú pravidlá.
Viem a som si vedomý toho, že moja komunikácia na severi by mohla byť aj lepšia, občas mi vypadne nejaká nádavka, ale komu nie, som predsa len človek a nervy sú nervy. Ale čo možem sľúbiť, že sa to vie zlepšiť

Ďakujem za skorú odpoveď a prajem pekný zvyšok dňa.
S pozdravom Walky^(Nikolas)
-
Walky19 - CS 1.6 Admin
[Přijat]Žiadosť o práva na public#1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žiadosť o práva na public#1
Ahoj, poptám se na Tebe dalších adminů...
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
Re: Žiadosť o práva na public#1
V řešení...
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
Re: [Přijat]Žiadosť o práva na public#1
Přijat, vítej 

-
Seweee - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1