• Stránka 1 z 1
Můžete začít
Zdar,
nevím, kdo to vymyslel, ale zajímalo by mě
Simon řekne “Na slovíčko start začnete” a poté řekne “Můžete začít”. Samozřejmě stále čekám na slovíčko “start”, ale mezitím dostanu hlavu s tím, že “start” a “můžete začít” je to stejné. Kdo toto vymyslel? + můžete začít je jak kdybych použil můžete skočit. Taky když neskočím, tak nedostanu kill, protože jsem ani nemusel
Jak tomu je?
nevím, kdo to vymyslel, ale zajímalo by mě
Simon řekne “Na slovíčko start začnete” a poté řekne “Můžete začít”. Samozřejmě stále čekám na slovíčko “start”, ale mezitím dostanu hlavu s tím, že “start” a “můžete začít” je to stejné. Kdo toto vymyslel? + můžete začít je jak kdybych použil můžete skočit. Taky když neskočím, tak nedostanu kill, protože jsem ani nemusel
Jak tomu je?
-
BestroySikula - Kolemjdoucí
Můžete začít
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Můžete začít
Ahoj,
když simon řekne "můžete začít", tak je tam to slovíčko "můžete", takže to dělat můžeš i nemusíš. Jestli tě za tohle zabil, dostal si FK. Pokud by ovšem simon řekl: "na slovíčko START začnete", a řekl by "START", tak začít musíš.
když simon řekne "můžete začít", tak je tam to slovíčko "můžete", takže to dělat můžeš i nemusíš. Jestli tě za tohle zabil, dostal si FK. Pokud by ovšem simon řekl: "na slovíčko START začnete", a řekl by "START", tak začít musíš.
-
DiNooo9 - Spamer
Tohle myslím platí i u atrakcí, jako třeba bazén apod..
Gustik píše:Na slovíčko start začnete ...
Simon řekne: "Na slovíčko start se začnete boxovat" po malé chvilce: "Můžete se začít boxovat / Boxujte se." - nově nemusíte čekat na slovíčko start, ale začnete se boxovat i na tyto příkazy.
ex 1.6Admin -> XY let.
ex GOAdmin -> XY let.
4x vítěz JB Football Cupu - 4v4, 3v3, 2v2; 2v2 - GS Football Maestro - Golden Hattrick ---> https://www.gamesites.cz/clanek/1762-football-cup-ma-viteze-je-jim-opet-viktor
ex GOAdmin -> XY let.
4x vítěz JB Football Cupu - 4v4, 3v3, 2v2; 2v2 - GS Football Maestro - Golden Hattrick ---> https://www.gamesites.cz/clanek/1762-football-cup-ma-viteze-je-jim-opet-viktor
-
ViktorOnlyJB - Sponzor
Díky za odpověď. Půlka serveru mi tvrdila, že to je to stejné. VD jsem samozřejmě nedostal, MIK už vůbec.
-
BestroySikula - Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1