• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] RNG/JB
Nick na serveru: RNG
SID: STEAM_1:1:537283381
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk: 15
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... er=118636#
Bany, které jsem dostal: žádné
Něco o mně: Jmenuju se Honza. Narodil jsem se v Ostravě. Zajímám se o bojové sporty,auta,motorky. Mám doma rybičku jménem Diaz.
Proč právě já: Mám spoustu volného času. Chtěl bych zabránit hráčům dělat na serveru bordel. (mfk,spamy atd..) Funkční mikrofon mám. Nahlášených 5 hříšníku mám. Nahraných 20 h (na tomhle učtě) mám. Jediné co nemám je ban
Zkušenosti s CS:GO: Na CS:GO mám určitě přes 3000 h. Vystřídal jsem hodně účtů kvůli hackování(HVH). (O hacky jsem se zajímal něco málo přes rok, potom mě to omrzelo.) Csko hraju od svých 10 let. Jailbreak od 12. Začínal jsem klasicky na 1.6 potom chvíli source a nakonec CS:GO které se mi zalíbilo nejvíc.
SID: STEAM_1:1:537283381
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk: 15
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... er=118636#
Bany, které jsem dostal: žádné

Něco o mně: Jmenuju se Honza. Narodil jsem se v Ostravě. Zajímám se o bojové sporty,auta,motorky. Mám doma rybičku jménem Diaz.
Proč právě já: Mám spoustu volného času. Chtěl bych zabránit hráčům dělat na serveru bordel. (mfk,spamy atd..) Funkční mikrofon mám. Nahlášených 5 hříšníku mám. Nahraných 20 h (na tomhle učtě) mám. Jediné co nemám je ban

Zkušenosti s CS:GO: Na CS:GO mám určitě přes 3000 h. Vystřídal jsem hodně účtů kvůli hackování(HVH). (O hacky jsem se zajímal něco málo přes rok, potom mě to omrzelo.) Csko hraju od svých 10 let. Jailbreak od 12. Začínal jsem klasicky na 1.6 potom chvíli source a nakonec CS:GO které se mi zalíbilo nejvíc.
-
Ringooo - Kolemjdoucí
[Zamítnuto] RNG/JB
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: RNG/JB
Nesplňuješ podnímky, spamuješ blbosti v chatu,...
Tohle na admina rozhodně nevidím.
Prvně si projdi akademií.
Zamítnuto.
Tohle na admina rozhodně nevidím.
Prvně si projdi akademií.

Zamítnuto.
-
Janicka1114 - Kazatelův učeň
• Stránka 1 z 1