I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V]ERBICZ/Survival/ arogantní admin, bezdůvodné bany a mute.

Příspěvekod Tery12 » 22 bře 2020, 15:58

Zdravim, pisu dalsi stiznost na admina ErbiCZ, jelikoz mi jeho chovani prijde dost neprofesialni.
Chova se arogantne a neprijemne k hracum.

A tady jsou dukazy, jak admin ErbiCZ nadava hracum. Urazel o hodne vic, nez mam screenu. Kdyby admini byli ochotni, podivaji se do zaznamu chatu.
DUKAZY : https://prnt.sc/rkne1o , https://prnt.sc/rkne8y , https://prnt.sc/rknegs , https://prnt.sc/rknenn . Nemyslim si, ze by se mel admin chovat takto, jak se chova.

Chtela bych taky poukazat na to ze, Erbiho trestani hracu neni spravedlive.
Proc nekdo dostane varovani, za neco za co druhy dostane ban?
Erbi se mnohdy zda, ze je vuci urcitym hracum tvrdsi nez vuci ostatnim, napriklad k jeho znamym na serveru.
Erbi je na vysoke pozici obzvlast diky jeho pratelum v A-teamu.

Dnes jsem dostala ban za kazeni hry, pritom mi ten hrac ani nenapsal ze mam jit pryc. Jen kdyz nekam sel, tak jsem ho zabila. Myslim si, ze kdyby to tomu hraci nejak vadilo, napsal by adminum aby me odportli. Take dostala ban moje sestra Nerdypizza, ktera hraci DOMCA nedelala vubec nic. Mimo to tam byl semnou a segrou hrac simot, ktery delal to same ale zadny ban nedostal.
To je dukaz toho, ze Erbi nezna spravedlnost... Byla jsem nastvana, ze jsem nebyla ani upozornena na to ze mam jit pryc, tak jsem sla napsat ub zadost. Na teamspeak jsem napsala adminovi Erbimu at mi tam odpovi, avsak erbi odvetil ze ne. Tak jsem mu rekla at jde za mnou do roomky, kde jsem byla sama (chtela jsem si adminem erbim promluvit o tom banu sama, ne aby do toho kecalo jeste dalsich 8 adminu co tam bylo) Myslela jsem si, ze erbi je dostatecne chytry na to aby mu doslo ze si chci o banu promluvit jen s nim. No, jak uz vsem asi dojde tak se do roomky pripojil Erbi a dalsich 8 adminu. Chtela jsem si s adminem Erbim promluvit slusne a normalne, ale admin se zacal chovat vcelku osklive. Ptala jsem se ho za co jsem dostala ban a on mi rekl ze za otravovani hrace kolem jeho resky dele jak 5 minut. Ja si myslela, ze admin vzdy upozorni hrace kdyz dela neco spatne, ne ze mu nasoli hned ban... (Erbi a nerikej laskave ze me upozornovat nemusis protoze to delam opakovane, je spoustu hracu co delaji uplne stejne veci, napriklad lucifer a taky dostane 1. upozorneni). No, potom jsem se ho ptala za co dostala moje segra ban, na to mi rekl ze PRY HRACE DOMCA STRKALA A BLOKOVALA HO. Pak uz jsem to neresila. Pak mne admin erbi zacal celkem urazet, coz nebylo uplne prijemne (sice mne urazel v tu dobu jen pres ts, ale nemyslim si ze se tak chovat mel). Ke konci se me jen zeptal jestli jeste neco chci, ja jsem rekla ze ne dik a hned po tom co jsem to dorekla tak mi rekl at vypadnu a at se uz nikdy nevracim, tohle me celkem dostalo kdyz byl v roomce kam jsem ho pozvala ja :lol: :lol: :P .

Byla bych rada, kdyby se sem vyjadrilo vice hracu, ktery maji podobne skusenosti s adminem ErbimCZ.
Dekuji za precteni a doufam ze uz se to bude nejak resit!
Tery12
Pokročilý
Pokročilý

[V]ERBICZ/Survival/ arogantní admin, bezdůvodné bany a mute.

od Rumcajz » 22 bře 2020, 15:58

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: ERBICZ/Survival/ arogantní admin, bezdůvodné bany a mute

Příspěvekod DarvilleraD » 22 bře 2020, 16:11

Souhlasím, Erbiho chování není zrovna takové, které by mělo být příkladem ostatním. Četla jsem si pravidla a tudíž vím, že A-team se jimi také musí řídit, proto ale nechápu proč se problémový hráč stal adminem a dostal také povýšení. Možná byste jeho funkci na serveru mohli přehodnotit, nebo Erbiho dostatečně potrestat, tak jak to dělá on. Doufám, že se nad sebou námi všemi milovaný Erbicz zamyslí ^̮^.
DarvilleraD
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod barabunda » 22 bře 2020, 16:15

souhlasim, admin se nechova prijatelne.
Erbi je nula
barabunda
Amatér
Amatér

Příspěvekod osku666 » 22 bře 2020, 16:17

Dobrý den Váš drahý milovaný CHH erbi mi taky nadával a provokoval že mkshop je prazdný shop toto je od admina který měl zvýšený práva dost hnusný... a pak mi ještě napsal nadávku cenzurovaně protože sem mu zničil cedulku to je vážně nevhodný za takový blbosti provokovat a nadávat, je moc nepříjemny dostal sem mute na měsíc za slovo "párátko" což nechapu a už vubec nechapu proč je admin když na serveru jenom provokuje a škodí a provokuje schvalně aby hráč pak dostal trest atd...
a šokovalo mě že po tom co se mu zvýšili práva opět děla to co dělal měli ste mu ty práva sebrat né přidat navíc mě neustále provokoval včera v jeskyni a psal že mam X-RAY nebo tak, a nadával na ceduli hráči amalii když sem mu psal že kvuli němu sem takovy jaky sem s těmi slovi který používam a erbi si myslel že mi hrač amalie radí což není pravda ošklivě jí nazval na ceduli dukaz: https://ctrlv.cz/hFrx mam i souřadnice pokud budete chtít kde to napsal.
byl bych rád kdyby se to řešilo a né za kamaradství u adminu to přehlížet a souhlasím že admin admin je nepříjemny a nefér vuči hračum Oskar Babiš ez.

další důkazy: https://ctrlv.cz/O3Y6 , https://ctrlv.cz/7LOr
Legenda Osku bez mo"s"ku

"Best in Covid" -Andrej Babiš
osku666
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Kajunka » 22 bře 2020, 16:19

Zdravím, také bych se k tomuhle chtěla vyjádřit.
Nevšimla jsem si, že by nějak hráči kterého ÚDAJNĚ Amalie otravovala to nějak vadilo. Nic nepsal, nebylo tam ani slovo o tom aby jedna z nich odešla, tudíž se to mohlo vyřešit uplně jinak než banem. Taky bych dále zminila to, že je blbost dávat někomu ban za to, že do někoho strkal. Hned potom se řešilo to že jan_hus někdo vystrkal z resky a žádný ban za to nebyl (mimo téma toto je).
Též bych chtěla podotknout s otravováním, Erbi se zastává toho hráče že tam byly Amalie a NerdyPizza déle jak 5minut, k tomu bych chtěla napsat zase moji zkušenost s Erbim. S mojí sestrou (DevilNaty) vlastníme res. On se portl na moji sestru- neměl k tomu duvod. Následně přes naše prosby aby odešel (bylo to určitě více jak 5minut) odešel 1blok z resky, tudíž hned vedle ní stál a dělal uraženého a že ho to strašně mrzí. Na truc tam pak vykopal díru do které pak mohl kdokoliv spadnout a dalo by se to považovat i za takovou drobnou past. Díra se pak zadělala, nevím kdo to zadělal ale pouze jsem to chtěla podotknout. :)
Souhlasím s Amalii, že takhle by se chovat opravdu neměl :)
Hezký den :)
Kajunka
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod DevilNaty » 22 bře 2020, 16:24

Též souhlasím, s ErbiCZ jsou už dlouho problémy. Bohužel nevím, jestli to ti admini nevidí, nebo jim to připadá v pořádku. Vůbec se nechová jako dospělý člověk. Jednou jsem byla ve své resce a zničeho nic se na mně portla Kiki, admin. Na Kiki se portl Erbi a já jsem mu úplně v klidu napsala, aby šel pryč z res. Poté začal shiftovat, jako by byl "smutný" a nechtěl pryč. To samé dělala Kiki. Nešel pryč, potom jsem mu to napsala červeně, kdyby to neviděl, ale nic se nezměnilo. Po chvilce už teda šel, ale jenom 1 block od res. Jako admin by měl určitě něco takového respektovat. Navíc když je admin. Poté tam udělal velkou díru do země. Pak z ní byl. Potom jí zastavil a šel kousek na stromy, ale od res to nebylo dál než 10 blocků určitě. Nakonec teda odešel i s Kiki, ale netuším, proč mu třeba i Kiki neřekla, že i nepřeju aby tam byl a odešel. Hráč jako hráč. Ne že když je admin tak mi může opruzovat v resce. Myslím, že chování ErbiCZ není spravedlivé. Též dnes zabanoval zbytečně hráče NerdyPizza a hráče AMALIE. Též někdy uráží a chová se jako malé dítě.
Natálka uwu
DevilNaty
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod whiter » 22 bře 2020, 16:33

Obrázek :x :x :x :x :x
9
whiter
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod ErbiCZ » 22 bře 2020, 16:49 VIP

Poté tam udělal velkou díru do země.

Díru vykopala Nerdy a zakopala me tam, kdyz jsem afkoval. Bohužel Doge vymazal CoreProtect, takže to nemohu poslat.
Nikoho v resce jsem neotravoval a na vaše přání jsem z ní odešel.

Taky bych dále zminila to, že je blbost dávat někomu ban za to, že do někoho strkal. Hned potom se řešilo to že jan_hus někdo vystrkal z resky a žádný ban za to nebyl (mimo téma toto je).

Že někdo do někoho strká se ban nedává.

On se portl na moji sestru- neměl k tomu duvod.

Pokud se tvoje sestra jmenuje Kiki, tak potom ano.

Na truc tam pak vykopal díru do které pak mohl kdokoliv spadnout a dalo by se to považovat i za takovou drobnou past.

K tomu jsem se už vyjádřil výše.

mkshop je prazdný shop

Ano, napsal jsem to. V tu dobu byl obchod opravdu prázný..

napsal nadávku cenzurovaně protože sem mu zničil cedulku

..... není nadávka.

moc nepříjemny dostal sem mute na měsíc za slovo "párátko" což nechapu

S ostatními adminama jsme byli na TS a dohodli se, že ti dáme mute za tvou opakovanou provokaci adminů. Mute na měsíc ti dal Totalus.

souhlasim, admin se nechova prijatelne.

Děkuji za krásný příspěvěk do stížnosti.

problémový hráč stal adminem a dostal také povýšení.

Bohužel nevím, kdo si a asi mě moc neznáš. Nevím o tom, že bych byl problémový hráč a stal se jentak adminem. Dřív jsem tu zastával funkci HLSA z které jsem sám odešel, po odchodu mi byl nahozen Admin.

Většina screenů se již řešila v jiných stížnostech/ub žádostech

Erbi je na vysoke pozici obzvlast diky jeho pratelum v A-teamu.

Není pravda, takto to tady nefunguje.

Dnes jsem dostala ban za kazeni hry, pritom mi ten hrac ani nenapsal ze mam jit pryc......

Řeší se to v UB žádosti.
ErbiCZ
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod osku666 » 22 bře 2020, 17:12

je to nadavka nejsme blbý a nebyl shop prazdny jenom byl tak znamí že sem ho každy den doplnoval a přes večer když sem tam byla je jasny že to nemužu doplnit když to vykoupí v čas kdy nehraju... a vyjadříš se k těm nadavkam ??? admin by neměl nadávat viděl si ty screeny? četl si tvoje výtvory? chci vysvětlení za tvoje nadávky všechny co sou uvedeny v dukazech jinak se to dá brát jako ignorace nahlašení k těm nadávkam
Legenda Osku bez mo"s"ku

osku666
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod benvoluto001 » 22 bře 2020, 21:18

Jelikož ban u AMALIE nemá, tak se k tomu vyjádřím sem, protože je to sledovanější vlákno a souvisí to se stížností na erbiho a zároveň k tomu banu.

AMALIE otravuje hráče DOMCA už několik dní. Já osobně jsem vzdal řešit provokace, protože se tu provokuje každý s každým a je to zbytečné a nekonečné. Ale byli jsme s adminy na TSku asi dva, nebo tři dny zpět a AMALIE kempila v resce DOMCA. DOMCA několikrát psal do chatu ať jdeš pryč a zároveň spamoval admin chat s prosbou o to, aby to nějaké admin vyřešil. Takže AMALIE v ten moment, kdy jsi dostala ban, DOMCA možná nežádal, abys odešla z res, ale spíš to vzdal, protože to nikdo neřešil ani předtím.

Pokud se všichni přestanete provokovat navzájem, tak se můžeme vyvyarovat těchto zbytečných banů a zároveň těchto zbytečných vláken.
[b]Hrajte si s kostičkama a bude klid.[/b]
benvoluto001
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod osku666 » 23 bře 2020, 15:04

no super napsali ste něco jen aby se neřeklo k tomu banu a ted chci řešit ty nadávky ! erbiho by ste měli zbavit práv za ty nadávky on muže nadávat a hrači ne ? a my zato mame trest a a on ne ? to admini mužou nadavat ale my nesmíme nebo jak to mámé pochopit hmm chci vysvětlit a aby měl erbi nějaky trest né že si popovídate na TS o něčem chci viděl že se to řeší on nádáva a nikdo to neřeší dukazy tady máte tak kde je sakra kurwa problem to řešit??????? to mame furt davat na forum jeho nadávky aby se si toho všimli nebo vam stačí todle ? erbi se nechova jako admin navrhuju ho zrušit
oskar
Legenda Osku bez mo"s"ku

osku666
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod DogeTennant » 24 bře 2020, 00:01 VIP

Erbi samozřejmě nemůže nadávat, ale za to že mu někdy nějaká nadávka ujede není vážně něco za co mu budeme hned rušit práva, když ho pořád přirovnáváte k sobě, tak vy přece taky nedostáváte hned mute, ale nejdřív upozornění pak kick a až pak mute.

Dále pak půlka těch screenů už byla řešená v jiných stížnostech a nebo je nedostatečná takže je tu nebudu řešit.

Jestli Erbi trestá nespravedlivě tak k tomu prosím dodejte důkaz.

Co se týče kajunky, tak bych tě rád obeznámil s tím že pokud někomu napíšeš aby opustil tvojí resku tak to není jejich povinnost a není to ani povinnost pro obyčejné hráče, pouze pokud tě tam nějak provokují tak už se to může řešit.

S Erbim jsem si důrazně promluvil o jeho nadávkách a snad se to už nebude opakovat.

Stížnost z části oprávněná.
ObrázekObrázekObrázekObrázek
DogeTennant
Minecraft HLSA
Minecraft HLSA

Zpět na Stížnosti na Adminy