• Stránka 1 z 1
[Vyriešené] Unban hrac NecuM
Dobry den,
dnes mi byl udelen Ban. Nedostal jsem zadne upozorneni, nikdo mi nic nepsal. Zadne cheaty jsem nepouzival a presto bezduvodne dostal ban od nejakeho admina " Domino cz" - viz screen v priloze. Prosim tedy o unban. Zadny aimbot jsem nepouzival. At Vam prosim tento admin posle dukaz. Dekuji
dnes mi byl udelen Ban. Nedostal jsem zadne upozorneni, nikdo mi nic nepsal. Zadne cheaty jsem nepouzival a presto bezduvodne dostal ban od nejakeho admina " Domino cz" - viz screen v priloze. Prosim tedy o unban. Zadny aimbot jsem nepouzival. At Vam prosim tento admin posle dukaz. Dekuji
- DaWee1
- Kolemjdoucí
[Vyriešené] Unban hrac NecuM
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Unban hrac NecuM
Ahoj zde zasílám demo: http://leteckaposta.cz/158228863 mrkal jsem na něj a při střílení si se třepal demo mám krátké protože si pak odešel tak snad bude dostatečné když bude nedostatečné kouknu ještě hltv po domluvě z CHH pokud bude požadovat 

-
DominooCz - Sponzor
Hura,
nechapu, jak nekdo jako ty muze byt admin, kdyz nepoznas, zda neco mam nebo ne. Zadne cheaty jsem nemel. Myslim, ze cloveka jako jsi ty by vubec nemeli udelit adminem, jelikoz si mi prave dal ban bezduvodne.
nechapu, jak nekdo jako ty muze byt admin, kdyz nepoznas, zda neco mam nebo ne. Zadne cheaty jsem nemel. Myslim, ze cloveka jako jsi ty by vubec nemeli udelit adminem, jelikoz si mi prave dal ban bezduvodne.
- DaWee1
- Kolemjdoucí
Demo bude prověřeno v CHH sekci. Vyčkej si na verdikt.
-
Nahkriin - CS 1.6 CheatHunter
Jak dlouho to trva?
- DaWee1
- Kolemjdoucí
Ahoj,
demo čisté - máš unban, ospravedlňujeme sa za vzniknuté problémy.
demo čisté - máš unban, ospravedlňujeme sa za vzniknuté problémy.

-
ThePeace - CS 1.6 Admin
Re: [Vyriešené] Unban hrac NecuM
Dobrý den,
děkuji. Opravdu jsem zadnej cheat nemel. Zvazte prosim, zda je zadnouci aby byl dominik adminem. Myslim, ze Vam nedela dobre jmeno. Dekuji a preji hezky zbytek dne
děkuji. Opravdu jsem zadnej cheat nemel. Zvazte prosim, zda je zadnouci aby byl dominik adminem. Myslim, ze Vam nedela dobre jmeno. Dekuji a preji hezky zbytek dne

- DaWee1
- Kolemjdoucí
Re: [Vyriešené] Unban hrac NecuM
DaWee1 píše:Dobrý den,
Také se omlouvám

-
DominooCz - Sponzor
• Stránka 1 z 1