I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyřešeno] Stížnostna admina Berv

Příspěvekod DejvReal » 22 bře 2020, 18:22

Jméno serveru, na kterém má Berv práva: Surf Combat

Jméno admina: Berv

Odkaz na Steam profil admina: https://steamcommunity.com/id/burwa

Popis situace/prohřešku admina: Takže začnu tím, že rozdává bany/muty/gagy/silence jak se mu zachce, chová se jako arogantní hovado, honí si ego nad ostatníma lidma co práva nemají, nechápu jak někdo takovej může mít práva.

Abych to trochu rozvedl: Berv dal hned mute člověku za to, že napsal tohle: "fucking cheater" <== Mam pocit, že nejdřív je kick/upozornění, až pak mute/gag/silence. No očividně Berv si to nemyslí, tak nahned rozdává Bany/Muty/Gagy/Silence, a to co bude po tom je mu úplně u prdele. Mě dal mute za to, že jsem napsal asi jedno sprostý slovo nebo vlastně ani důvod mýho mutu pořádně nevim, Monkey dostal rovnou za to, že napsal jednu nadávku mute na 720 minut, atd. atd. atd...

Důkaz o jeho pochybení: Pokud stačí jako důkaz svědci, viděl to celej server + se můžete i kouknout na banlist na jeho muty/gagy/bany co rozdal v poslednich par dnech. Třeba za jeden den asi 2 bany, 10 gagu atd.; tak to je úplně v pořádku že?

Předem díky za odpověď.
DejvReal
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Vyřešeno] Stížnostna admina Berv

od Rumcajz » 22 bře 2020, 18:22

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Stížnostna admina Berv

Příspěvekod Berva » 22 bře 2020, 19:02

Ahoj Dejve,

Vyjádřím se ti ke všem bodů co jsi zde napsal, takže tedy:

Takže začnu tím, že rozdává bany/muty/gagy/silence jak se mu zachce, chová se jako arogantní hovado, honí si ego nad ostatníma lidma co práva nemají, nechápu jak někdo takovej může mít práva.

1. Bany, mute, gagy, silence opravdu nerozdávám jak se mi zachce, vždycky tu musí být nějaký důvod, jinak by tu nebyl systém.
Je mi líto, že si myslíš, že když se člověk stará o pořádek a snaží se, aby hráči nemluvili sprostě, chovali se k sobě hezky, nenadávali si v chatu vzájemně, tak ho označíš jako arogantní hovado co si honí ego.
Ty to tak asi můžeš brát ale já se nenechám zlomit vašema argumenty, nicméně opravdu se ti nemusím vyzpovídat, komu jsem udělil opatření a proč jsem se tak rozhodl.
Vy jste zvykly na to, že ostatní admini polevují a netrestají tak jak by měli, diskutují o věcech, o kterých vám nic není. U mě to tak bohužel fungovat nebude.

Abych to trochu rozvedl: Berv dal hned mute člověku za to, že napsal tohle: "fucking cheater" <== Mam pocit, že nejdřív je kick/upozornění, až pak mute/gag/silence. No očividně Berv si to nemyslí, tak nahned rozdává Bany/Muty/Gagy/Silence, a to co bude po tom je mu úplně u prdele. Mě dal mute za to, že jsem napsal asi jedno sprostý slovo nebo vlastně ani důvod mýho mutu pořádně nevim, Monkey dostal rovnou za to, že napsal jednu nadávku mute na 720 minut, atd. atd. atd...

2. Správně, nejdříve následuje upozornění, pak kick a potom mute/gag/silence. Já třeba hráče upozorňuji whispem, pokud hráč má opravdu hodně commbans/bans, tak přeskočím ke kicku nebo slabšímu opatření.
To samé jsem udělal i tobě, přišla ti zpráva o upozornění, pokračoval jsi ve svém výlevu v chatu a pak jsi diskutoval, když jsem ti řekl, že máš přestat, tak jsi nepřestal.
Monkey... neustálé se projevuje neslušně v chatu, čili 10min, 30min je málo, pokaždé když mu to skončí, dělá to samé.
Berva
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Monkkeyy » 22 bře 2020, 20:32

není pravda ja jsem slušný !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jediný nadávky který píšu jsou gay a buzík a to jsou malinký nadávky
a to že rád provokuju to přiznávám, ale nikoho neurážím

a tys mi dal za to že sem napsal: Ty ses vylíhl ze čtyřlístku ty buzíku mute na 12hodiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Monkkeyy
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod DejvReal » 22 bře 2020, 20:55

Bervo,

Je mi líto, že si myslíš, že když se člověk stará o pořádek a snaží se, aby hráči nemluvili sprostě, chovali se k sobě hezky, nenadávali si v chatu vzájemně, tak ho označíš jako arogantní hovado co si honí ego.
Ty tam děláš pořádek? Vždyť mutuješ/gaguješ/banuješ za každou malou blbost. Nedokážeš to brát ani trochu ze srandy. Ty 24/7 čumíš do chatu/posloucháš voice, a jakmile někdo řekne sprosté slovo, tak mu dáš hned mute. Dost mě nasralo taky tohle: Já: Omylem pustim písničky/Bylo to takhle => (Neměl jsem zapojenej mik, takže mi cs:go snímalo zvuky co jsem slyšel já v sluchátkách, samozřejmě můžu si za to sám), ty mi dáš rovnou mute a samozřejmě zase bez upozornění. Wow.

Vy jste zvykly na to, že ostatní admini polevují a netrestají tak jak by měli, diskutují o věcech, o kterých vám nic není. U mě to tak bohužel fungovat nebude.
My si na nic nezvykli. Jen ti admini co tohle dělaj, že netrestaj tak, jak by úplně měli, tak jsou dost v pohodě oproti tobě, protože nemutujou a nehrotí to tak, jako ty.

2. Správně, nejdříve následuje upozornění, pak kick a potom mute/gag/silence. Já třeba hráče upozorňuji whispem, pokud hráč má opravdu hodně commbans/bans, tak přeskočím ke kicku nebo slabšímu opatření.
Proč si mi při tom druhém mutu nedal žádné upozornění? To by mě celkem dost zajímalo.

"pokračoval jsi ve svém výlevu v chatu a pak jsi diskutoval, když jsem ti řekl, že máš přestat, tak jsi nepřestal."

Proč lžeš? Nic jsi mi neřekl/nenapsal, tak co to tady píšeš? Taky mě dost zarazilo, že si napomenul člověka, co vůbec nic neudělal. Nepsal ani nic do chatu a ty mu napíšeš, ať se uklidní. Zamysli se nad sebou. Díky.
DejvReal
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod polskasila » 22 bře 2020, 20:56 VIP

Ahoj kluci,
vzhledem k tomu, že tu nevidím žádný důkaz, stížnost do té doby ani nebudu číst. Na dodání máš 24 hodin.
187
polskasila
CS:GO HLSA

Příspěvekod DejvReal » 22 bře 2020, 21:05

Dodávám důkaz: Demo: http://leteckaposta.cz/450411743
DejvReal
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod polskasila » 22 bře 2020, 21:42 VIP

https://imgur.com/a/UchgEKX

Admin postupoval správně, příště počítej s mnohem delšími bany.
Stížnost zamítnuta.
187
polskasila

Zpět na Stížnosti na Adminy