I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Zamietnuté]kvinto / Jb1

Příspěvekod jejdik » 23 bře 2020, 21:11

Ahojte, rad bych se zeptal důvod přehozeni z mapy jail_bailonX. Admin asi naráží na to že jsem skákal ale hlídal vězně i simona a v době kdy hráč odpověděl na otázku o PP tak jsem se přiblížil abych vězně zabil. Od admina jsem dostal grab a asi si myslel ze mi dal bind na test MIKROFONU, ale žádný tag na obrazovce jsem neviděl. Následně mě hodil o zem. Další kolo mu CT říkalo, že nikdo nic na skle neviděl napsané. Hned další kolo jsem dostal další grab ve zbrojce a zase nic, byl simon tak jsem nechtěl nijak zasahovat do hry když mě admin nevyzval k testu mikrofonu. Tak jsem se v team chatu zeptal na duvod grabu a kvinto mi psal ze za skákání ????.

Podle mě si myslel že mě testoval na MIKROFON a když nic neslyšel tak mě zabil a přehodil, ale podle mě to chtěl jen zamaskovat tím že řekne že jsem skákal? Chápu dost věcí, ale toto???

Děkuji za prošetření !

jeida

demo: serveru ( mapa jail_bailonX) čas 21:00)
JUMP MASTER.io
jejdik
Mistr
Mistr

[Zamietnuté]kvinto / Jb1

od Rumcajz » 23 bře 2020, 21:11

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: kvinto / Jb1

Příspěvekod jejdik » 23 bře 2020, 21:55

I Admin Priasatka a Zebry či kdo to je to říkal

demo: http://leteckaposta.cz/419657971
JUMP MASTER.io
jejdik
Mistr
Mistr

Příspěvekod kvinto » 23 bře 2020, 22:19

Graboval som ťa z dôvodu zbytočného približovania ku väzňom, pár sekúnd dávam väčšinou každému na reakciu, či sa aspoň sám neozve so slovami "prepáč som šulin a už sa nebudem približovať ku väzňom, aby ma nezboxovali". Pokiaľ to hráč pochopí, je rozumný a ďalej môže pokračuje v hre, pokiaľ nie, čo je tvoj prípad - letí k zemi. Kolo skončilo za pár sekúnd, a preto si musel zomrieť aj ďalšie kolo, pretože za takú krátku dobu si len sotva zapamätáš čo si robil zle a aké pravidlo si porušil. Následne prebehla konverzácia v chate, kde som ti ozrejmil z akého dôvodu si bol potrestaný. Opäť si mohol byť rozumný a ostať šúchať nohami, bohužiaľ nestalo sa. Napísal si nasledovné:

jejdik: hlidam je nijak jsem se nepriblizil a skakat je snad dovoleno kdyz hlidam simona
kvinto: prehodnot to co si napisal, bol si skoro nalepeny na tt
jejdik: ano mozna jsem se k nim priblizil ale uz v dobe kdy se zabijelo a chtel jsem zabijet

Už len z princípu, keď mi napíše ct dve protikladné vety po sebe, začínam uvažovať, či je vhodným adeptom na zotrvanie. Ešte stále som ťa nechal hrať s tým, že trest bol dostatočný, že to pochopíš a budeš ďalej dodržiavať pravidlá. Mohol si byť rozumný už do tretice, avšak neprestal si a pokračoval písať nezmysly, viz.:

jejdik: ale doufam ze se omluvis ze si to tak nemyslel a muzeme hrat normalne dale

A hoci nie som fanda pravidla trikrát a dosť, po tomto som ťa už vyhodil od ct. Takýchto hráčov tam mať nechcem.
kvinto
Amatér
Amatér

Příspěvekod jejdik » 23 bře 2020, 22:41

Ku vyjádření jen napisu, že jsem nechtěl simonovi kecat do hry když si me nevyzval, nechám to tak chtěl jsem se jen zeptat ale je vidět že si to vůbec nepochopil příště aspoň zkus říct něco do voicu nebo nějak se me zeptej a ne že budes mlčet, počkáme až se tu někdo z vyšších vyjádří a bude.
JUMP MASTER.io
jejdik
Mistr
Mistr

Příspěvekod kvinto » 24 bře 2020, 08:42

Keď si sa chcel iba spýtať, mohol si mi napísať PM na webe. Mne zatiaľ príde, že si to nepochopil ty, a preto ti to v krátkosti objasním. Admin ťa nie je povinný vždy upozorňovať slovne cez mikrofón, to sa deje jedine za okolostí pokiaľ je to nevyhnutné a je potrebný okamžitý zásah do hry. Nerobíme to presne z toho dôvodu, aby sme zbytočne nekecali simonovi do hry, ako si napísal aj ty.

Za ostatných okolností je určite lepšie kvôli zaisteniu plynulosti hry upozorňovať inak, čo sa aj stalo. Avšak stále mám pocit, že sa tvojimi príspevkami snažíš povedať, že ti to neprišlo ako dostatočné upozornenie. Nuž, pokiaľ ti nestačí prečítať si, že sa nemáš približovať ku väzňom, aby ťa nezboxovali a nepokazil si tak kolo, asi stojí za zváženie aj zákaz k ct.
kvinto
Amatér
Amatér

Příspěvekod Knedlajs » 24 bře 2020, 10:33 VIP

Už za to približovanie sa k väzňom na začiatku dema by som ťa prehodil. V tomto kvinto nepochybil a prehodenie bolo teda na mieste. Mal by si byť rád, že ti Admin chcel dať šancu niečo povedať.
Keď už ale volí Admin takýto jemnejší prístup, kde dáva hráčovi šancu sa vyjadriť a obhájiť, bolo by fajn, ak by použil voice. Nie všetci hráči totiž pochopia, čo od nich vlastne chcete, pokiaľ budete mlčať a len ich grabovať. Admin má právo kedykoľvek zasiahnuť do hry a Simon sa tomu musí prispôsobiť a počkať.

Sťažnosť zamietnutá.
Knedlajs
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Příspěvekod jejdik » 24 bře 2020, 13:31

Knedlajs píše:Keď už ale volí Admin takýto jemnejší prístup, kde dáva hráčovi šancu sa vyjadriť a obhájiť, bolo by fajn, ak by použil voice. Nie všetci hráči totiž pochopia, čo od nich vlastne chcete.

Na toto jsem se ptal aby to slovně řekl, díky mějte se
JUMP MASTER.io
jejdik
Mistr
Mistr

Zpět na Stížnosti na Adminy