• Stránka 1 z 1
[V]stížnost na předchozí stížnost
Rád bych podal stížnot na tam tu stížnost protoze mi Extremer dal ban na 24h na chat a to i přes to. že nikomu jsem nějak hodně nenadával a žádné hrubé urážky taky ne. Je tam max 1 hrubá to sám vím, ale rozhodně nikomu nekzaím hru adminum ani hráčum jak to napsal extremer VIZ : Znepríjemňuješ hru hráčom aj adminom... nikomu nenadávám a ani nikomu nenanadávm do rodin jak někteří zaostalci.....
-
bajgar - Mistr
[V]stížnost na předchozí stížnost
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: stížnost na předchozí stížnost
Možno nenadávaš hráčom priamo, ale píšeš na serveri také nezmysly, že im znepríjemňuješ hru. Kopia sa mi na teba sťažnosti ako od hráčov tak od adminov. Ver mi, nikto na teba nie je zvedavý...
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
eXtr3mer píše:Možno nenadávaš hráčom priamo, ale píšeš na serveri také nezmysly, že im znepríjemňuješ hru. Kopia sa mi na teba sťažnosti ako od hráčov tak od adminov. Ver mi, nikto na teba nie je zvedavý...
a co tak hrozného píšu ? Že je dotyčný pindis nebo chno chno nebo co omg slovo pardon? Jaké stižnosti od hráčů a adminu? Co ti píšou ? Že píšu pindis omg nebo co wtf nikomu nic nedělam

-
bajgar - Mistr
Môj názor nezmeníš.. Provokuješ hráčov a adminov nezmyslami a myslíš si, že za to nemôžeš byť potrestaný. Ale naopak, môžeš.
Detaily som ti napísal na Steame, hrať môžeš ďalej, ale nebudeš otravovať ostatných na serveri svojimi poznámkami...
Zober si z toho ponaučenie, aby si nabudúce nedostal znova ban
Detaily som ti napísal na Steame, hrať môžeš ďalej, ale nebudeš otravovať ostatných na serveri svojimi poznámkami...
Zober si z toho ponaučenie, aby si nabudúce nedostal znova ban

Night gathers, and now my watch begins.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
Ako napísal extremer: "Snáď si z tohto zoberieš ponaučenie." A ja ti to aj odporúčam, lebo takýchto wannabe frajerov, ktorí si myslia, že spapali všetku múdrosť sveta, tu nechceme.
A keď sa ti to nezdá fér, tak skús tak povedať riaditeľovi na vašej škole a uvidíš, aký pindis budeš a či to je alebo nie je dobré správanie.
Vyriešené.
A keď sa ti to nezdá fér, tak skús tak povedať riaditeľovi na vašej škole a uvidíš, aký pindis budeš a či to je alebo nie je dobré správanie.
Vyriešené.
-
asdfJB - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1