• Stránka 1 z 1
Podpora admina ScoobyDoo
Ahoj, som Fajlip a toto je podpora jedného JB admina na CS 1.6 menom ScoobyDoo. Ide podľa
mňa o asi 2. najlepšieho GS admina čo sa týče komunikativy, není s ním žiadný problém
vždy jak je nejaký problém na serveroch tak príde napr.: asi včera možno predvčerom nepamätám
si presne kedy ale pripojil som sa na jb 7 mini a boli tam 3 SHčkari. Zavolal som ho hneď prišiel ban ban ban
hotovo akurát mali asi dipka alebo vpn tak sa napojovali stále a ja som stále pisal scoobymu či teraz môže ešte príjsť
že sa zase napojili ty SHčkari. A on napísal jasné pohoda vždy jak sa napoja napiš a prídem tam. Potom sa nepripájali
a písal som scoobymu že to asi vzdali ale on napísal že oxidujú na jb 4 mini a tam je
. Keď som napr.: písal hokutovi
(bývalému adminovi) tak asi z 10 zavolaní sa napojil asi 2 krát. Plus teraz jak není admin stretol som ho na F2 a začal byť
strašne toxic takže prosím GS spravte už po tej dlhej dobe niečo z portálom a celkovo GS teamom. Najlepši ľudia v GS
teame: ScoobyDoo, Knedlajs, Ogy
P.S: neznášam Anežku (PoldasQweek)
mňa o asi 2. najlepšieho GS admina čo sa týče komunikativy, není s ním žiadný problém
vždy jak je nejaký problém na serveroch tak príde napr.: asi včera možno predvčerom nepamätám
si presne kedy ale pripojil som sa na jb 7 mini a boli tam 3 SHčkari. Zavolal som ho hneď prišiel ban ban ban
hotovo akurát mali asi dipka alebo vpn tak sa napojovali stále a ja som stále pisal scoobymu či teraz môže ešte príjsť
že sa zase napojili ty SHčkari. A on napísal jasné pohoda vždy jak sa napoja napiš a prídem tam. Potom sa nepripájali
a písal som scoobymu že to asi vzdali ale on napísal že oxidujú na jb 4 mini a tam je

(bývalému adminovi) tak asi z 10 zavolaní sa napojil asi 2 krát. Plus teraz jak není admin stretol som ho na F2 a začal byť
strašne toxic takže prosím GS spravte už po tej dlhej dobe niečo z portálom a celkovo GS teamom. Najlepši ľudia v GS
teame: ScoobyDoo, Knedlajs, Ogy
P.S: neznášam Anežku (PoldasQweek)
JailBreak: EVIP
Furien: EVIP
King Of Prison Jailbreak
Furien: EVIP
King Of Prison Jailbreak
-
MatthewMC - Pokročilý
Podpora admina ScoobyDoo
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Podpora admina ScoobyDoo
Takových adminu je na celém GS více a díky Dwandymu za ně
Nejedná se jen o jb mód, kde takové potkáš ale najdeš je třeba na Public, CODku a nebo tebou zmíněného furienu. Jedná se o admini, kteří nemají problém poradit a nebo prostě dojít pořešit problémy na serveru i kdyby si jim napsal každých 5 minut na jiný server. Já jim za to děkuji 
PS: Knedlajs a nejlepší admin? Ti vyhrožoval banem, když ho sem nenapíšeš ne?

PS: Knedlajs a nejlepší admin? Ti vyhrožoval banem, když ho sem nenapíšeš ne?

Kdykoliv mlčky skloníte hlavu, pokaždé umíráte. Když jdete s hlavou vztyčenou, zemřete jen jednou-Giovani Falcone
@ byLife - 29 črc 2018 11:38
Nemůžeš si říkat vítěz, když má ten nejlepší zakázáno být v soutěži
@ byLife - 29 črc 2018 11:38
Nemůžeš si říkat vítěz, když má ten nejlepší zakázáno být v soutěži
-
Derakh12 - CS 1.6 Admin
Ahoj, díky moc.. Snažím se dělat to co každý jiný admin a to je pořádek na serveru.. Tvoji podpory si moc vážím.. Dikes

Čus pse.. 
=============================
Akademik : ----> JailBreak (03.11.2019) <----
Admin-Akademik : ----> JailBreak (16.01.2020) <----
Admin : ----> All Servery (07.02.2020) <----

=============================
Akademik : ----> JailBreak (03.11.2019) <----
Admin-Akademik : ----> JailBreak (16.01.2020) <----
Admin : ----> All Servery (07.02.2020) <----
-
ScoobyDooCze - Drbna
arnost netrucuj ze te nikdo nechvali
*DEAD* Daniel : ale ani ten peace neni nejhorsi admin
(VIP) Knedlajs : Kolko si ochotny na to stavit?
(VIP) StrapataPani : ale je
*DEAD* Patricie : je
*DEAD* (VIP) tovarna na inzulin : je
*DEAD* IM GOING TO KUPIT KILO CHLEBA : mam demo
-
TovarNI - Zkušený
TovarNI píše:arnost netrucuj ze te nikdo nechvali
Na to si prišiel z toho, že mi nepíšu do topicu? Au, myslel som že trošku rozumu ti tam ostalo.

-
Arnostek - CS 1.6 Admin
arnost, radsi nepis nic o rozumu, ztrapnujes jen sam sebe a jako silne empaticky clovek pak citim tu trapnost i za tebe
ja nemusim na nic prichazet, zadny pochvaly nekontroluju a ani me to nezajima a je mi to tezce u zadku, jsem si jistej ze maminka te taky chvalila jak si udelal prvni hovinko do nocniku, a ver mi nebo ne je mi to fakt jedno a nedelam si z toho osobni skore jako jini
jde jen o to ze nikoho nezajima nejakej tvuj komentar o "pochvaly clenum gs tymu", klidne at si to napisou kam chcou, nebo ty z toho mas nejakou osobni skodu, fakt nevim koho to ma porad zajimat
jo a jeste jsem zapomnel smajlika

ja nemusim na nic prichazet, zadny pochvaly nekontroluju a ani me to nezajima a je mi to tezce u zadku, jsem si jistej ze maminka te taky chvalila jak si udelal prvni hovinko do nocniku, a ver mi nebo ne je mi to fakt jedno a nedelam si z toho osobni skore jako jini
jde jen o to ze nikoho nezajima nejakej tvuj komentar o "pochvaly clenum gs tymu", klidne at si to napisou kam chcou, nebo ty z toho mas nejakou osobni skodu, fakt nevim koho to ma porad zajimat
jo a jeste jsem zapomnel smajlika

-
TovarNI - Zkušený
jo a kdyz chces dostavat v debatach na prdel tak mi aspon nespamuj postu, me ty tvoje vyplody fakt nezajimaj, jde mi o to co vypoustis verejne do eteru dik
-
TovarNI - Zkušený
TovarNI píše:jo a kdyz chces dostavat v debatach na prdel

TovarNI píše: nespamuj postu

Možno ti to nedošlo, ale do pošty ti to píšem, pretože tvoje výplody nezaujímajú nielen mňa, ale bohužiaľ ani nikoho tu.

-
Arnostek - CS 1.6 Admin

proc bohuzial?
ty si asi fakt pomalej co, ja myslel ze to jen hrajes pro vyssi ucely, asi jsem te precenil
a jestli te nezajimaj moje vyplody, tak reseni je jednoduchy, prestan psat lidem porad edgy sracky ktere nikoho nezajimaj uz v prvni rade a pak te mozna prestanu otravovat, udelas tim jak sobe tak i verejnymu prostoru na gs velkou sluzbu
-
TovarNI - Zkušený
Ahoj,
Mas jasne, ze ne vzdy muzes zastihnout admina na Steamu nebo TSku, pripadne na serveru. Ty zas, jako hrac nemuzes videt do situace, kterou treba resi admin na jinem serveru. Co kdyz ho treba privolal nekdo jiny zrovna na jiny server a resi problemy tam?
Tohle ber jako prirovnani. Nemuzes hned obvinovat admina, ktery ti neodepsal, treba se snazi byt v utajeni tak, aby o nem problemy hrac nevedel.
Kazdy z nas ma moznost si samozdrejme podat zadost o admin prava, pri splneni podminek (pripadne akademie) a po prijmuti muzes tyhle situace a problemy resit ty uz jako admin.
Pokud nechces byt ani admin, ani akademik, mas zde sekci (Poruseni pravidel) kde muzes hrace nahlasovat za porusovani pravidel samozrejme podle vzoru.
Prijde mi zbytecne tu plyvat spinu na admina PoldasQweek, ktery je dle meho nazoru jeden ze super adminu.
Timhle ti chci rict, ze kdyz neni admin na serveru tak i ty jako hrac mas pravo nahlasit hrace, ktery porusuje pravidla. Sice to nebude hned, ale sve odmeny se docka.
Mas jasne, ze ne vzdy muzes zastihnout admina na Steamu nebo TSku, pripadne na serveru. Ty zas, jako hrac nemuzes videt do situace, kterou treba resi admin na jinem serveru. Co kdyz ho treba privolal nekdo jiny zrovna na jiny server a resi problemy tam?
Tohle ber jako prirovnani. Nemuzes hned obvinovat admina, ktery ti neodepsal, treba se snazi byt v utajeni tak, aby o nem problemy hrac nevedel.
Kazdy z nas ma moznost si samozdrejme podat zadost o admin prava, pri splneni podminek (pripadne akademie) a po prijmuti muzes tyhle situace a problemy resit ty uz jako admin.
Pokud nechces byt ani admin, ani akademik, mas zde sekci (Poruseni pravidel) kde muzes hrace nahlasovat za porusovani pravidel samozrejme podle vzoru.
Prijde mi zbytecne tu plyvat spinu na admina PoldasQweek, ktery je dle meho nazoru jeden ze super adminu.
Timhle ti chci rict, ze kdyz neni admin na serveru tak i ty jako hrac mas pravo nahlasit hrace, ktery porusuje pravidla. Sice to nebude hned, ale sve odmeny se docka.

-
OwenGS - Drbna
• Stránka 1 z 1