I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Zamietnuté]Neprofesionální chování / Viktor, Mari / JB1

Příspěvekod Vonbrauncz » 27 bře 2020, 09:49

1. Popis situace - Zdravím, chtěl bych si postěžovat na chování těchto 2 adminů.
Hrála se mapa jb_snow, byl jsem u CT a byl začátek kola, T měli být v boxu na bočních stěnách. 1 VD ale šlo na tlačítka a podařilo se mu je zmáčknout. Následně pár T, kteří přežili vyběhli z boxu a 1 T šlo přímo ke mě a chtělo mě napadnout, což je jasné, protože boxnul, ale netrefil mě. Pak mě jedno CT obvinilo, že jsem mu dal FK, tak jsem mu vysvětlil, že nedal, protože to byl pokus o napadení - šel kolmo ke mě, i když nemusel a ještě k tomu boxnul, takže šlo o jasný pokus o napadení. Následně se mi admin Viktor vysmál z mého vysvětlení (což na další mapě přiznal i v chatu). Admin Mira mi taky řekl, že se jednalo o FK. Z toho je víc než jasné, že ani jeden z adminů tuto situaci pořádně neviděl, ale přesto ji, dle mého názoru nesprávně, řešili. Na další mapě jsem se to snažil s nimi vyřešit přeš chat, ale oba admini jen psali do chatu, že za to může ten druhý a nijak danou situaci na serveru nechtěli řešit. Když jsem napsal, že se setkáme na fórum a tam to vyřešíme, tak admin Mira jen řekl, že mu to je jedno, tak píšu to tady.

Časy na HLTV: kolo začíná 43:05, situace 43:50

Doufám, že situace se vyřeší, s pozdravem VonBraun.
Vonbrauncz
Spamerův sluha
Spamerův sluha

[Zamietnuté]Neprofesionální chování / Viktor, Mari / JB1

od Rumcajz » 27 bře 2020, 09:49

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Neprofesionální chování / Viktor, Mari / JB1

Příspěvekod Knedlajs » 27 bře 2020, 09:57 VIP

Ale demo si nedodal. Keď ho pošleš, tak si ho určite pozriem.
Knedlajs
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Příspěvekod Poland » 27 bře 2020, 10:05

Ahoj,

překrucuješ to. Aspoň, že si dodal demo, kde to je jasně slyšet. Já ti jen řekl, že T mohou utéct z boxu, když vidí že je další šílenec jde zabít.

A nikdo to na nikoho neházel. Já situaci neviděl, protože jsem byl já to T, co mačkalo tlačítka. Slušně jsem ti napsal, že to máš řešit s Viktorem a ten ti sám řekl, že ti neříkal nic o nahlašování VD. Jen se tě na to ptal v tom kole. Ty jsi poté řekl: "Dobře nahlásím mu VD." Tím jsme oba dostali vědět, že si mu FK dal a nic jsme dál neřešili. :roll:

Čili what's a point?
Dovaogēdys! Āeksia ossēnātās, menti ossēnātās, qilōni pilos lue vale tolvie ossēnātās, yn riñe dōre ōdrikātās. Urnet luo buzdaro tolvio belma pryjātās!

JB + ALL admin
JB AA
Poland
Spamer
Spamer

Příspěvekod Vonbrauncz » 27 bře 2020, 10:17

Omlouvám se, zapomněl jsem na to. http://leteckaposta.cz/188161178

Ještě k Polandovi: Sám víš, že to nemá cenu na serveru s adminem řešit, tak jsem prostě řekl, že mu nahlásím VD. Viktor to se mnou řešil, Simon chtěl simonovat a Viktor mu ještě říkal, že ted´ se řeší FK, at´ nesimonuje, tak nelži prosím :)
Vonbrauncz
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Poland » 27 bře 2020, 10:23

HLSA má ode mě demo. Nevidím ani jednu věc v čem bych lhal. I když si to pouštím několikrát, pořád vidím jen to, že se tě ptal: "Ty jsi byl tady a on na tebe skočil odtud?". Byl jsi admin dost dlouho Braune, myslím, že sám dobře víš, že se Viktor jen snažil řešit zda to FK byl nebo ne. Ty jsi pak řekl, že mu dáš VD, čili to pro nás byla odpověď, že si mu FK dal. Stačilo říct, že jsi si jist a my bychom pak hráče poslali do PP sekce, kde by to kontroleři viděli z pohledu vězně. ;)
Dovaogēdys! Āeksia ossēnātās, menti ossēnātās, qilōni pilos lue vale tolvie ossēnātās, yn riñe dōre ōdrikātās. Urnet luo buzdaro tolvio belma pryjātās!

JB + ALL admin
JB AA
Poland
Spamer
Spamer

Příspěvekod Vonbrauncz » 27 bře 2020, 10:33

Po tom, co řekl Viktor, jsem věděl, že řešení toho tam nemá cenu, navíc zase opakuji, další mapu jsem vam to psal, jak to bylo.
Vonbrauncz
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Knedlajs » 27 bře 2020, 11:02 VIP

Nikto neklame, nemusíte sa obviňovať.

44:55 si povedal, že mu nahlásiš VD, aj keď situácia ešte doriešená nebola a Viktor sa ťa len pýtal na tú situáciu, keďže ju zo svojho pohľadu nevidel.
Áno, máš pravdu v tom, že Adminom na serveri netreba odporovať a treba ich počúvať v tom, čo ti povedia. Za to, že to vieš a nerobíš to máš moje uznanie.

Celé toto ale platí až potom, čo ti Admin povie, čo máš spraviť. Pokiaľ sa ešte situácia rieši a Admini sa na niečo pýtajú, tak im normálne môžeš odpovedať, za to ťa nikto banovať nebude a určite sa to neberie ako odporovanie Adminovi, pretože každý jeden Admin vie, že BAN je až posledná možnosť. Vždy predtým, než BAN udelí, je každý Admin povinný hráča najprv upozorniť. V tomto prípade by ťa upozornil na to, že si dal FK a máš mu dať VD. Nič také ale Admini nehovorili, takže ja nevidím nič zlé na tom, keby ste tú situáciu vyriešili až dokonca, aby aj Admini vedeli, čo sa stalo, keďže to zjavne z ich pohľadov nevideli úplne presne.

FK si samozrejme nedal, hráč mal jasný úmysel ťa napadnúť, takže čo sa týka tohto, tak môžeš byť tiež pokojný.

Čiže vo výsledku, ak Admin jasne povie, že táto situácia sa bude riešiť tak a tak, tak mu ako hráči neodporujete a spravíte to. V prípade, že s ním nesúhlasíte, prídete sa sťažovať sem. Ak sa Admin na situáciu len pýta, lebo ju nevidel, treba mu normálne odpovedať.

Sťažnosť teda zamietam.
Knedlajs
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Zpět na Stížnosti na Adminy