• Stránka 1 z 1
[Přijat] smeyo > JailBreak
Nick na servery: smeyo
SID: STEAM_0:0:179659176
Sekcia, na ktorej chcem práva: JailBreak
Vek: 16
Môj HlStats
Bany, ktoré som dostal: Žiadne.
Niečo o mne: Ahoj. Volám sa Alec (číta sa to Alek), mám 16 rokov a bývam v Handlovej. Baví ma hrať futbal (hlavne v bráne), basketbal, volejbal, vybíjaná, florbal a počítačové hry. Taktiež ma bavia bojové umenia, rád spievam a celkovo milujem hudbu. Mód JailBreak hrávam už od svojich jedenástich (vtedy ešte na CS 1.6), ale CS:GO od GameSites som začal hrať pred rokom. Možno aj dávnejšie.
Prečo práve ja: Myslím si, že pravidlá ovládam dosť dobre, ale tiež niekedy robím chyby. Rád pomáham hráčom keď niečo potrebujú a poradím im ohľadom pravidiel/príkazov. Celkovo ako človek rád pomáham ľudom. Viem si priznať chybu, ospravedlním sa a som priateľský. Mám celkom pokojnú povahu a viem riešiť veci s chladnou hlavou. Taktiež mi niekedy ujdú nervy ako každému človeku, ale viem sa držať na uzde.
Skúsenosti s CS:GO: Na CS:GO mám odohraných 1,450 hodín (ak počítam staré účty tak možno 1,700). Momentálne rank na MM nemám lebo som bol dlho neaktívny, ale môj najväčší rank bol MG2. Vždy ma to prestalo baviť a hral som si radšej JB alebo niečo iné
Podmienky pre prijatie:
Vek 16 rokov - ✔
Nemať žiadny ban - ✔
Mať na servery nahraných minimálne 20 hodín - ✔
Funkčný a kvalitný mikrofón - ✔
Nebyť adminom na akomkoľvek inom konkurenčnom portály - ✔
Povinne nahlásiť aspoň 5 hriešnikov do sekcie s porušením pravidiel - ✔
SID: STEAM_0:0:179659176
Sekcia, na ktorej chcem práva: JailBreak
Vek: 16
Môj HlStats
Bany, ktoré som dostal: Žiadne.
Niečo o mne: Ahoj. Volám sa Alec (číta sa to Alek), mám 16 rokov a bývam v Handlovej. Baví ma hrať futbal (hlavne v bráne), basketbal, volejbal, vybíjaná, florbal a počítačové hry. Taktiež ma bavia bojové umenia, rád spievam a celkovo milujem hudbu. Mód JailBreak hrávam už od svojich jedenástich (vtedy ešte na CS 1.6), ale CS:GO od GameSites som začal hrať pred rokom. Možno aj dávnejšie.
Prečo práve ja: Myslím si, že pravidlá ovládam dosť dobre, ale tiež niekedy robím chyby. Rád pomáham hráčom keď niečo potrebujú a poradím im ohľadom pravidiel/príkazov. Celkovo ako človek rád pomáham ľudom. Viem si priznať chybu, ospravedlním sa a som priateľský. Mám celkom pokojnú povahu a viem riešiť veci s chladnou hlavou. Taktiež mi niekedy ujdú nervy ako každému človeku, ale viem sa držať na uzde.
Skúsenosti s CS:GO: Na CS:GO mám odohraných 1,450 hodín (ak počítam staré účty tak možno 1,700). Momentálne rank na MM nemám lebo som bol dlho neaktívny, ale môj najväčší rank bol MG2. Vždy ma to prestalo baviť a hral som si radšej JB alebo niečo iné

Podmienky pre prijatie:
Vek 16 rokov - ✔
Nemať žiadny ban - ✔
Mať na servery nahraných minimálne 20 hodín - ✔
Funkčný a kvalitný mikrofón - ✔
Nebyť adminom na akomkoľvek inom konkurenčnom portály - ✔
Povinne nahlásiť aspoň 5 hriešnikov do sekcie s porušením pravidiel - ✔
teple noci chladne dni
to feel something hahahahdhdahdhadhdahgshsdasffsdfadgsrhwrheawshd
to feel something hahahahdhdahdhadhdahgshsdasffsdfadgsrhwrheawshd
-
smeyo - Pokročilý
[Přijat] smeyo > JailBreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: smeyo > JailBreak
Adminy prosím o reference do PM...
-
Janicka1114 - Kazatelův učeň
Re: [Reference] smeyo > JailBreak
Kontaktuj mě na tsku - Jana...
Zkusíš si testy.
Zkusíš si testy.
-
Re: [Reference] smeyo > JailBreak
Přijat jako Admin akademik prvního kola.
Vítej.
Vítej.
-
• Stránka 1 z 1