• Stránka 1 z 1
[Z]Jon Snow - server D2 olny 2
Budem sa krotit, ale tupy kkt menom Jon snow mi dal ban, lebo som mu vyčítal jeho obmedzenost. Ked už dávate práva hociakému j*bnutemu decku, tak mu skuste aspon vysvetlit zaklady logiky a principy hry, lebo ked date prava sprostemu decku, ktoremu ked človek povie pravdu, že tej hre nerozumie a nasledne ako reakciu tupeho decka vam da najprv ban na chat a ked si zmenim nick na "Pravda boli", tak mi da aj normal ban, tak je to podla vas tam v Gamesites normalne? Že si niekto lieči komplexy rozdavanim banov? Tak potom gratulujem k takym adminom. A skuste tupemu kokotovi menom Jon snow vysvetlit, že v situacii, ked sú 4 (slovom štyria!) CT hráči na bombovisku a idu defusovat, tak ked z toho plantu utečiem, lebo aj tak nemam defusekit a potom moji spoluhrači nestihnu defusnut, tak to neznamena, že som defusovat nešiel, lebo som bol na tom plante prvy a vedel som, že bez defuse kitu to aj tak nestiham. A okrem iného, v tej konkretnej situácii som bol sám na B plante, kde sa neskor aj položilo a kedže ako som spomenul, nemal som defuse, tak som odtial utiekol na spawn. A čo v takej situácii spraví odborník tupy kokot Jon snow? NO dá mi predsa kick. Tak si prosím spravte poriadky s tými obmedzenými detmi, ktorým ste dali práva, lebo si tým len kazíte už tak mizernú povesť. A hlavne u hráčov ako ja, ktorí to hráme od verzie 1.3, tak mi nejaké decko nebude hovoriť niečo len preto, že ste mu dali práva... Nestačí, že sa človek denne 100 krat vytočí, že polovica detí je tam zapatých, ale ešte aj samotnými admini budú kaziť hru...
- lexikon
- Kolemjdoucí
[Z]Jon Snow - server D2 olny 2
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Jon Snow - server D2 olny 2
http://leteckaposta.cz/599110540
Defuse by si stihol ty aj to druhé CT, obaja ste odtiaľ odišli a úplne ignorovali bombu. Dostali ste kick, ale po návrate na server si mal k tomu hlúpe komentáre, za ktoré si dostal mute. Následne si mal ešte chuť provokovať s nickom Pravda boli takže si dostal aj ten vytúžený ban za neplnenie povinností mapy
2020-03-28 23:47:55 ked daju prava každemu tupemu sedlakovi. Gamesites.cz ^Dust2 Only #2 de_dust2
2020-03-28 23:46:36 co bolo za kick cocot tupy? co som sa mu mal postavit na hlavu a defusovat dvaja naraz?.
Defuse by si stihol ty aj to druhé CT, obaja ste odtiaľ odišli a úplne ignorovali bombu. Dostali ste kick, ale po návrate na server si mal k tomu hlúpe komentáre, za ktoré si dostal mute. Následne si mal ešte chuť provokovať s nickom Pravda boli takže si dostal aj ten vytúžený ban za neplnenie povinností mapy

Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
Re: Jon Snow - server D2 olny 2
Stížnost zamítnuta.
-
GrooS - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1