• Stránka 1 z 1
[Z]Ejik a Jeho Vrr
*DEAD* vrr : ?
*DEAD* vrr : ty si piča?
(VIP) ejik1591 : slusne
*DEAD* (VIP) skrr skrr : klid
*DEAD* vrr : a ked sa tam nezmestím?
(VIP) YeaZ : kukludni sa
*DEAD* vrr : ty opičiak?
*DEAD* vrr : primitívny
*DEAD* (VIP) YeaZ : preco by som sa ospravedlnoval
*DEAD* (VIP) YeaZ : ked nadava
*DEAD* (VIP) YeaZ : na hlavu si ?
*DEAD* (VIP) YeaZ : ejik drbe ti
*DEAD* (VIP) YeaZ : tiež možem vlastne pisat ..
*DEAD* (VIP) YeaZ : ?
=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: ejik1591
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^JailBreak #1
[=] Doba trvani trestu: 10 minut
[=] Duvod trestu: Nadavky [Male]
[=] Zabanovany nickname: YeaZ
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:0:180764484
[=] Zabanovana IP: 78.41.172.104
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
=========================================
Tak Znova nastala situacia ked tento arogantny zaujaty admin mi dal ban stym že ma neupozornil hrač menom vrr nadavala dostala upozornenie to iste som mal dostat ja ked som nadaval samozerjme som nedostal tak dajte tej vrr už dakto ban knedlajs pozri si jej hlstats tiež isto moj a posud kto ma dostat ban alebo nie lebo jej hlstat je krasny plny nadavok a moj občas ujde mi slovo ked mam nervy na admina ako je ejik ked nadržuje ludom ako je vrr ... Nasledne som dostla kicked ked som napisal 2x posebe z medzerou speed a jof a ptm som minimalizovat csko a kick tiež nechapem či mu drbe na hlavu alebo sa znej každy den honi ... tak nech prestane
++++++++TU MATE ZNOVA JEJ CHAT ........
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... =pi%C4%8Di
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... %BE+papulu
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... +pi%C4%8Du
A ona ZA tento chat nedostala ani jeden krat ban tak toto je chore ...
*DEAD* vrr : ty si piča?
(VIP) ejik1591 : slusne
*DEAD* (VIP) skrr skrr : klid
*DEAD* vrr : a ked sa tam nezmestím?
(VIP) YeaZ : kukludni sa
*DEAD* vrr : ty opičiak?
*DEAD* vrr : primitívny
*DEAD* (VIP) YeaZ : preco by som sa ospravedlnoval
*DEAD* (VIP) YeaZ : ked nadava
*DEAD* (VIP) YeaZ : na hlavu si ?
*DEAD* (VIP) YeaZ : ejik drbe ti
*DEAD* (VIP) YeaZ : tiež možem vlastne pisat ..
*DEAD* (VIP) YeaZ : ?
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
Tak Znova nastala situacia ked tento arogantny zaujaty admin mi dal ban stym že ma neupozornil hrač menom vrr nadavala dostala upozornenie to iste som mal dostat ja ked som nadaval samozerjme som nedostal tak dajte tej vrr už dakto ban knedlajs pozri si jej hlstats tiež isto moj a posud kto ma dostat ban alebo nie lebo jej hlstat je krasny plny nadavok a moj občas ujde mi slovo ked mam nervy na admina ako je ejik ked nadržuje ludom ako je vrr ... Nasledne som dostla kicked ked som napisal 2x posebe z medzerou speed a jof a ptm som minimalizovat csko a kick tiež nechapem či mu drbe na hlavu alebo sa znej každy den honi ... tak nech prestane
++++++++TU MATE ZNOVA JEJ CHAT ........
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... =pi%C4%8Di
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... %BE+papulu
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... +pi%C4%8Du
A ona ZA tento chat nedostala ani jeden krat ban tak toto je chore ...
*Hádame paintball*
Yeaz : Rajty kde si tam videl holokaust?
Odyseenko : Však streľba na farebných :D
Anthove Matematicke Okienko
(VIP) Anth : 157
(VIP) Rab1ne : -1
(VIP) Anth : 158
Anth — Ne, žubrienka není žába, ale larva žáby.
-
YeaZ - Profesionál
[Z]Ejik a Jeho Vrr
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Ejik a Jeho Vrr
[=] Pro unban jdete na: www.gamesites.cz/unban
pridem na server napišem par viet a hned mi da dalši ban tak toto je už moc ty si ubohy ...tu je moj hlstats
2020-03-30 15:08:28 (Team) ?. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_beach_v4l
2020-03-30 15:08:23 (Team) ty si dostal vd. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_beach_v4l
2020-03-30 15:08:22 (Team) skrr. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_beach_v4l
2020-03-30 15:08:10 šak ja budem robit všetko preto aby ejika zrušila. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_beach_v4l
2020-03-30 15:06:31 ejik.
Toto je chat po vypršani banu a nasledne Druhy ban uplne z drzosti
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... player=467
[=] Pro unban jdete na: www.gamesites.cz/unban
pridem na server napišem par viet a hned mi da dalši ban tak toto je už moc ty si ubohy ...tu je moj hlstats
2020-03-30 15:08:28 (Team) ?. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_beach_v4l
2020-03-30 15:08:23 (Team) ty si dostal vd. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_beach_v4l
2020-03-30 15:08:22 (Team) skrr. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_beach_v4l
2020-03-30 15:08:10 šak ja budem robit všetko preto aby ejika zrušila. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_beach_v4l
2020-03-30 15:06:31 ejik.
Toto je chat po vypršani banu a nasledne Druhy ban uplne z drzosti
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... player=467
*Hádame paintball*
-
YeaZ - Profesionál
Vím, že ti to přijde nefér. Ale musíš se na to podívat z úhlu admina. Dostal jsi už od něj nespočet banů, zatímco hráč, který napíše nadávku a přitom nikdy neměl ban, ho hned nedostane. Je to logické, jen ty se na to musíš podívat objektivně a popřemýšlet nad tím, zda má cenu psát vůbec něco do chatu, pokud to není důležité.
pog
tusylove
tusylove
-
JoynerLucas - Zkušený
devilek ona napisala do piče a ejik či jej nahlasim vd ja som povedal že ano a že tak čo sa jej ospravedln ja že nie neoosrapvedlnim ked nadava nebudem.. prečo by som mal niekomu kto povie že si piča sa mu ešte ospravedlnit no nato jebem ja takych ludi dam vd a nezajem +++++ ejik akože ty vieš pravidla hrač tam použiva meno a priezvisko 2 mapy a ty nič nespraviš už len zato by si mal dostat dačo napriklad zrušit prava bo si totalny idiot + na jb snow že maš mat vd simon ma atrakciu rozohratu a ty chhcš vd a poveiš do miku že uryychli to tak ako to ma urychlit ty mudrlant premyšlaj pri tom csku
*Hádame paintball*
-
YeaZ - Profesionál
K tebe sa už viac vyjadrovať nehodlám, nechám to na svojich nadriadených s tebou som už nervy stratil.
-
OMV - Spamerův sluha
OMV píše:K tebe sa už viac vyjadrovať nehodlám, nechám to na svojich nadriadených s tebou som už nervy stratil.
skor nemaš jak sa ktomu vyjadrit tak si nevymyšlaj blbosti ..
*Hádame paintball*
-
YeaZ - Profesionál
Kdy konečně pochopíš, že ty upozornění dostávat nebudeš, ale instanstně tě admini budou řešit 10minutovým banem dokud si neuvědomíš, to jak se máš chovat. Každý tvůj pokus o provokaci bude rovnež banován, máš-li problém s adminem řeš to tady. Rozumíme si ?
Dodej důkazy o tom, že ejik ignoruje nadávky které tu zmiňuješ, jinač ti to zamítnu.
Dodej důkazy o tom, že ejik ignoruje nadávky které tu zmiňuješ, jinač ti to zamítnu.
-
GrooS - CS 1.6 Admin
Už fakt neviem čo k tebe napísať. Nadávaš neustále, provokuješ ma neustále, robíš bordel neustále. Človek ti nijak nevyhovie. Vrr je pravda ze nadáva upozornenia a kicky dostáva, ty to nevidíš, pretože furt len rypeš a rypeš do mňa. Si nepozorný. Knedlajs ti už v predošlej sťažnosti napísal, že si dostal varovný prst od vyššich a ty naďalej pokračuješ a správaš sa ako ostatní zlí. Neviem čo v tomto ty vidíš, nedokážem si to proste už vysvetliť. Nadávaš mi do pm v csku, nadávaš mi na TeamSpeaku do správ. Príde ti to vtipné ? Alebo naopak vyžívaš sa v tomto čo robíš?. Ako môžeš napísať že si honím nad vrr? ledva to dievča poznám. Nie som s ňou furt na serveri a dokonca som jej aj písal, nech sa správa normálne povedala mi že dobre. Napísala mi, že jej mam dať ban, ale prečo ? Dostal a upozornenie a následne prestala viac som nadávku od nej nevidel, tak čo riešiť? Ty si už týmto svojím správaním bol napomenutý XXX krát či už len upozornením alebo banom na chat. Ty si zaslúžiš veľký trest než len ban na pár dni. Ale je to zbytočne, ty sa nepoučíš nikdy. Vkuse sa mi vyhrážaš zrušením práv. Provokuješ každého admina/hráča HLAVNE mňa. Dostal si myslím raz odo mňa kick, pretože si obchádzal ban na chat zbytočne. Opakujem sa furt dookola k tebe, čiže viac ponechám na vyšších.
-
OMV - Spamerův sluha
Len dodám ešte, že mám dojem, že ty žiješ svoj život a vôbec si neuvedomuješ čo robíš okolo seba ostatným osobám. Nevnímaš sám seba. Neber to ako urážku.
-
OMV - Spamerův sluha
OMV píše:Už fakt neviem čo k tebe napísať. Nadávaš neustále, provokuješ ma neustále, robíš bordel neustále. Človek ti nijak nevyhovie. Vrr je pravda ze nadáva upozornenia a kicky dostáva, ty to nevidíš, pretože furt len rypeš a rypeš do mňa. Si nepozorný. Knedlajs ti už v predošlej sťažnosti napísal, že si dostal varovný prst od vyššich a ty naďalej pokračuješ a správaš sa ako ostatní zlí. Neviem čo v tomto ty vidíš, nedokážem si to proste už vysvetliť. Nadávaš mi do pm v csku, nadávaš mi na TeamSpeaku do správ. Príde ti to vtipné ? Alebo naopak vyžívaš sa v tomto čo robíš?. Ako môžeš napísať že si honím nad vrr? ledva to dievča poznám. Nie som s ňou furt na serveri a dokonca som jej aj písal, nech sa správa normálne povedala mi že dobre. Napísala mi, že jej mam dať ban, ale prečo ? Dostal a upozornenie a následne prestala viac som nadávku od nej nevidel, tak čo riešiť? Ty si už týmto svojím správaním bol napomenutý XXX krát či už len upozornením alebo banom na chat. Ty si zaslúžiš veľký trest než len ban na pár dni. Ale je to zbytočne, ty sa nepoučíš nikdy. Vkuse sa mi vyhrážaš zrušením práv. Provokuješ každého admina/hráča HLAVNE mňa. Dostal si myslím raz odo mňa kick, pretože si obchádzal ban na chat zbytočne. Opakujem sa furt dookola k tebe, čiže viac ponechám na vyšších.
Vymyšlat si blbosti nemusiš ja neprovokujem ok robim bordel ale taky že proste stači prehoz žiadny iny bordel nrobim bud spamujem mik alebo pičoviny pri simnoovani vrr je pravda tak prečo nedostane trest ona ja nadavam iba ked mam nervy čo je vždycky iba pritebe pretože som chcel skusit byt akademik tak sa zmenilo aj moje chovanie čiže ban ku ct od doby čo som bol zamietnuty som nedostal iba mute a to 3x odteba tak ja už nechapem čo ty maš z vrr ona napiše ešte horšie veci ako ja ja napišem že si demend alebo niečo a budeš trestat iba mna lebo ja mam pravo ti nadavat a tie pičoviny že ti nadavam do pm na ts si odpusti minule ked sme boli z knedlajsom a stebou na tsku jediny kto nadaval si bol ty a to do voicu žiadneho admina neprovokujem jedine čo tak možno polanda stym že ho nazyvam šmolko ale to je vzajomne proste on tiež ma nazyvaš šašo a čo je to zakaze ? ked je to vzajomne ale ty nevieš kickovat to speed a jof možeš kickovat až ked to niekdo spamuje jak kokot a nie človek ktory to napiše raz po sebe a z paousou nebodaj ti mam dat čas to si dohladaj v hlstats pod ts ostatne doriešime tak ak sa nezmeni spravane jak moje ku tebe tak ty kumne tak budem pokračovat a budem ta nahlasovat za každu demenciu čo spraviš či už zneužiješ prava alebo grabneš nespravneho hrača ... kvoli tebe si idem dat reinštarovat csko aby som časoval dema a ty bez tych prav skončiš toto neni vyhražanie podme sa dohodnut normalne na tsku . odomna všetko počkame na knedlajsa + prečo si nezabanoval hrača ktory mal moje meno a prezvisko ty si ho naschval nevšimal a teraz nepiš že si to netušil že sa tak volaš sprava od asdf znela takto [15:06]
asdf:
Mena do hry nepatria
takže by mal dostat but kick zmena mena alebo ban na hodinu za nick taky je postup .
*Hádame paintball*
-
YeaZ - Profesionál
ok robim bordel ale taky že proste stači prehoz
- Ty neposudzuješ postupy ako ma admin pokračovať.
žiadny iny bordel nrobim bud spamujem mik alebo pičoviny pri simnoovani
- Nemáš čo vôbec spamovať mikrofón. Pokiaľ nie si Simon nemáš skákať Simonovi do rečí s kravinami, ako napríklad dnes (kašlanie do mikrofónu, smiech, nadávky smerované na mňa...) Dávaš FA, schválne FK's, približovanie k T, všetko si my kolegovia všímame..

ja nadavam iba ked mam nervy čo je vždycky iba pritebe
Nemyslím si, veľa adminov, čo sa kontakujeme na STEAMe, TS3 mi hovoria niečo iné. Ja keď sa pripojím si rozšantený až prehnane.
pretože som chcel skusit byt akademik tak sa zmenilo aj moje chovanie
- V niečom si neuspel ideš zlomiť svet?
ja napišem že si demend
- Nemáš ma vôbec čo urážať

lebo ja mam pravo ti nadavat
- Keď teda myslíš, pokračuj v tom ďalej a budeš trestaný XXX násobne
ale ty nevieš kickovat to speed a jof možeš kickovat až ked to niekdo spamuje jak kokot
- Zbytočne tým len provokuješ, aj keď vieš, že to nemáš robiť. Robíš len sám sebe zle. Máš to využívať v prospech hry a nie na zneužívanie a provokáciu
budem pokračovat a budem ta nahlasovat za každu demenciu čo spraviš či už zneužiješ prava alebo grabneš nespravneho hrača
- Máš na to plne právo!
prečo si nezabanoval hrača ktory mal moje meno a prezvisko
- Toto jediné mi uniklo, všimol som si to neskôr následne som mu nick zmenil.
-
OMV - Spamerův sluha
Důkaz který jsem chtěl, si nedodal.
Bany oprávněné, stížnost zamítnuta.
Bany oprávněné, stížnost zamítnuta.
-
GrooS - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1