I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V]ejik

Příspěvekod eeeaaaeee » 01 dub 2020, 16:12

Hrala se mapa ananas, celou mapu jsem v pohode simonoval, bez zadnych problemu, pak ale prisel problem. Ten problem se jmenoval ejik. Probihalo last kolo, taco simonem, zbyvali posledni 2 hraci (ejik a martinson), hraci se otocili, ja nechtene byl 0,01 sec v priblizeni, a absolutne nepochopitelne zaujate zbytecny slay pri kterem me zabil.

https://www.sendspace.com/file/9tlscq - 47:30
VOLUMO je nejlepší
eeeaaaeee
Amatér
Amatér

[V]ejik

od Rumcajz » 01 dub 2020, 16:12

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: ejik

Příspěvekod OMV » 01 dub 2020, 16:19 VIP

No situácia nebola až taká, ako píšeš

Simon dal príkaz aby sme išli za ním Ty si sa tam točil ako zmyslom zbavený. Do mňa si šiel so zámerom naschvál aby si si konečne našiel nejakú situáciu, ktorú práve používaš proti mne :D. Ty ako CT máš strážiť Simona s dostatočnej diaľky a takisto aj väzňov a to z takej diaľky aby si nebol nijak ohrozený, zboxovaný alebo zastrelený. Nesmieš sa nijak lepiť na väzňov ani loziť do ich priestorov a ciest. Mne si schválne vchádzal do cesty, tak si šiel o zem, lebo to robíš naschvál.
OMV
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod eeeaaaeee » 01 dub 2020, 16:42

OMV píše:No situácia nebola až taká, ako píšeš

Simon dal príkaz aby sme išli za ním Ty si sa tam točil ako zmyslom zbavený. Do mňa si šiel so zámerom naschvál aby si si konečne našiel nejakú situáciu, ktorú práve používaš proti mne :D. Ty ako CT máš strážiť Simona s dostatočnej diaľky a takisto aj väzňov a to z takej diaľky aby si nebol nijak ohrozený, zboxovaný alebo zastrelený. Nesmieš sa nijak lepiť na väzňov ani loziť do ich priestorov a ciest. Mne si schválne vchádzal do cesty, tak si šiel o zem, lebo to robíš naschvál.

pust si to demo a nepis tu take sracky, kdybych to udelal naschval, tak jsem asi trosku proti sobe ne? tak si to uz dej do te sve palice.

bylo to 0,01 sec, nechtene, jelikoz jsem nezpozoroval simona, a nebyla tam ani moje chyba.

A jestli bych mohl poprosit, mohl by to vyresit nekdo normalni? (asdf, peace, habs)
VOLUMO je nejlepší
eeeaaaeee
Amatér
Amatér

Příspěvekod asdfJB » 01 dub 2020, 18:30 VIP

Trest nebol zbytočný a admin nebol zaujatý. Všetko bolo v norme, pretože si sa k nemu neraz priblížil, či na bhope alebo aj keď sa otočili. Keby sa mi verejne vyhrážaš, tak aj mne by to stačilo.

Keby si pozorné a v pohode simonujúce CT, tak by admin nemusel riešiť takéto prehrešky. A to ešte nevidel, že si sa hral pri fotke polonahého chlapa.

Vyriešené.
asdfJB
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod eeeaaaeee » 01 dub 2020, 19:01

asdfJB píše:Trest nebol zbytočný a admin nebol zaujatý. Všetko bolo v norme, pretože si sa k nemu neraz priblížil, či na bhope alebo aj keď sa otočili. Keby sa mi verejne vyhrážaš, tak aj mne by to stačilo.

Keby si pozorné a v pohode simonujúce CT, tak by admin nemusel riešiť takéto prehrešky. A to ešte nevidel, že si sa hral pri fotke polonahého chlapa.

Vyriešené.

nesouhlasim,
1) na skakani jsem si nehral, bylo tam vd a hlidal jsem ho, kdyby to byl nejaky hrac ktery dela vzpoury, tak neskacu, ale hrac Martinson je v pohode a vedel jsem, ze tam furt je, tak jsem skakal za nim
2) muzes mi prosimte rict, kde jsem se krom onoho ikriminovaneho momentu priblizil k ejikovi?
3) kde jsem mu vyhrozoval? kdyz nikdo nic nedela, nedelam ani nic ja, ze jsem mu pak vynadal po neopravnenem slayi, to je vec druha.
4) byl opravneny, i kdyz za celou mapu nebyl zadny problem a jestli jsem skakal u polonaheho chlapa, kde bylo vd, a ejik to nemohl videt?
5) vazne je v pohode dat slay za nechteny blok, ktery jsem neudelal schvalne, a hned sel do pice?

Ja jsem schopen prijmout trest, ktery je opravneny (napr. mesicni ban ktery jsem dostal), ne ale od egoisty, ktery si mysli, ze je neco vic kdyz je admin a kickuje kazdeho za kazdou sracku, a to nejen mne.

Par bodu k teto situaci, zkus o tom popremyslet :-)
VOLUMO je nejlepší
eeeaaaeee
Amatér
Amatér

Zpět na Stížnosti na Adminy