• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté] Žiadosť o práva / Jailbreak
Zdravím, rád by som požiadal o admin práva na Jailbreak.
Nick v hre: Gontky
Nick na fóre: Gontky02
Profil na fóre: ucp.php
Vek: 18
Steam nick : Gontky
Steam ID: STEAM_0:0:536078506
Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=11403
Nejaké bany alebo prehrešky:
Určite som nejaký ten ban dostal keď som začínal hrať cs, ale poučil som sa z nich a snažím byť vzorovým hráčom.
Niečo o sebe:
Volám sa Tobiáš, pochádzam z malej dedinky pri Starej Ľubovni. Študujem na strednej hotelovej akadémií. Aktívne hrávam futbal a celkovo rád športujem. K mojím veľkým záľubám patrí aj airsoft a všetko s tým spojené. Cs-ko už hrávam nejaký ten piatok, približne sú to štyri roky a stále ním vypĺňam voľný čas, ktorý si nájdem každý deň. Samozrejme, nesedím celé dni len pri počítači ale taktiež sa stretávam s priateľmi alebo chodím do prírody.
Prečo by som chcel adminovať?:
Adminovať by som chcel práve preto, pretože sa dennodenne stretávam s hráčmi, ktorí pravidlám buď nerozumejú alebo ich nerešpektujú a kazia tým hru ostatným. Osobne si myslím, že pravidlá ovládam veľmi dobre a preto by som ich vedel usmerniť, poprípade im pomôcť porozumieť a ujasniť nejasnosti. Nerobí mi problém komunikovať a rád pomôžem ostatným hráčom ak by o to mali záujem.
Za skorú odpoveď vopred ďakujem a dúfam v jej kladné vybavenie. Prajem pekný zvyšok dňa
Nick v hre: Gontky
Nick na fóre: Gontky02
Profil na fóre: ucp.php
Vek: 18
Steam nick : Gontky
Steam ID: STEAM_0:0:536078506
Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=11403
Nejaké bany alebo prehrešky:
Určite som nejaký ten ban dostal keď som začínal hrať cs, ale poučil som sa z nich a snažím byť vzorovým hráčom.
Niečo o sebe:
Volám sa Tobiáš, pochádzam z malej dedinky pri Starej Ľubovni. Študujem na strednej hotelovej akadémií. Aktívne hrávam futbal a celkovo rád športujem. K mojím veľkým záľubám patrí aj airsoft a všetko s tým spojené. Cs-ko už hrávam nejaký ten piatok, približne sú to štyri roky a stále ním vypĺňam voľný čas, ktorý si nájdem každý deň. Samozrejme, nesedím celé dni len pri počítači ale taktiež sa stretávam s priateľmi alebo chodím do prírody.
Prečo by som chcel adminovať?:
Adminovať by som chcel práve preto, pretože sa dennodenne stretávam s hráčmi, ktorí pravidlám buď nerozumejú alebo ich nerešpektujú a kazia tým hru ostatným. Osobne si myslím, že pravidlá ovládam veľmi dobre a preto by som ich vedel usmerniť, poprípade im pomôcť porozumieť a ujasniť nejasnosti. Nerobí mi problém komunikovať a rád pomôžem ostatným hráčom ak by o to mali záujem.
Za skorú odpoveď vopred ďakujem a dúfam v jej kladné vybavenie. Prajem pekný zvyšok dňa

Tvoj život je ako prázdny pohár a je len na tebe, čím si ho naplníš, pretože nakoniec si to rovnako vypiješ sám.
-
Gontky02 - Amatér
[Zamietnuté] Žiadosť o práva / Jailbreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žiadosť o práva / Jailbreak
Registroval si sa ani nie pred týždňom. Bodli by nejaké info.
Počkáme na referencie od Adminov. Ty zatiaľ nahlasuj do PP.
Počkáme na referencie od Adminov. Ty zatiaľ nahlasuj do PP.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
Re: [V riešení...]Žiadosť o práva / Jailbreak
Nebudu se vyjadrovat kam nemam.
Zombie Chronic #1 EVIP
-
SanQuick - Kolemjdoucí
Času už prešlo dosť a referencií veľa neprišlo. Zahrám si teda s tebou ja sám a uvidíme, čo v tebe je.
Pridaj si ma na STEAMe.
Pridaj si ma na STEAMe.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
Spoločne s Knedlíkom sme boli na serveri a po konzultácii s ním sme sa dohodli, že tomu dáme ešte čas. Od Knedlíka máš info, čo doladiť, tak sa skús na to sústrediť a najneskôr o mesiac si skús znovu zažiadať.
Zatiaľ zamietnuté.
Zatiaľ zamietnuté.
-
ThePeace - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1