• Stránka 1 z 1
[N] Los Vojtitkos/Neschopnosť/JB#6
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Los Vojtitkos/Neschopnosť/JB#6
Zdravím tě AWPONLY toto je moje vyjádření k tomu <3, Bylo to poslední kolo to vím, CT se dohadovali jestli to VD dají nebo ne trvalo jim to dlouho ("přkřikovali se") mezitím jsem dal už mod / atrakci očistu a když mi ho nahlásili tak už měli Tčka guny. A vpodstatě se hrála už očista. Nebylo to nadžování bylo to součást atrakce a já to povolil.
- Vojtitko
- Kolemjdoucí
Vojtitko píše:Zdravím tě AWPONLY toto je moje vyjádření k tomu <3, Bylo to poslední kolo to vím, CT se dohadovali jestli to VD dají nebo ne trvalo jim to dlouho ("přkřikovali se") mezitím jsem dal už mod / atrakci očistu a když mi ho nahlásili tak už měli Tčka guny. A vpodstatě se hrála už očista. Nebylo to nadžování bylo to součást atrakce a já to povolil.
Očista nie je mod ani atrakcia. Ďalej sa sem nevyjadruj a počkaj na vyjadrenie.

-
AwpOnly - Spamer
AwpOnly píše:Vojtitko píše:Zdravím tě AWPONLY toto je moje vyjádření k tomu <3, Bylo to poslední kolo to vím, CT se dohadovali jestli to VD dají nebo ne trvalo jim to dlouho ("přkřikovali se") mezitím jsem dal už mod / atrakci očistu a když mi ho nahlásili tak už měli Tčka guny. A vpodstatě se hrála už očista. Nebylo to nadžování bylo to součást atrakce a já to povolil.
Očista nie je mod ani atrakcia. Ďalej sa sem nevyjadruj a počkaj na vyjadrenie.
Ok, tak hra vymyšlená simonem <3
- Vojtitko
- Kolemjdoucí
Bohužiaľ, sklamem Ťa, nie je to ani hra vymyslená Simonom. - custom-herne-mody-by-kingbells-t219099.html
-
AwpOnly - Spamer
Jaj ok, už to dávat nebudu. Ale jakoby je to zase přestřelka všichni proti všem, ale co dávat už to nebudu.
- Vojtitko
- Kolemjdoucí
Ty tam píšeš že to není nic kreativní a nic těžkýho, tak mi tak řekni kdybych dával každý kolo nachytávky, 3x za kolo čupněte si skočte jestli by to nekoho bavilo a jestli to je kreativní. Jakoby neměl bys mě ve hře na to upozornit, že bych tenhle mod neměl dávat popř., poslat tenhle odkaz co jsi poslal sem kterej vubec nic nevysvetluje že to je zakazane a je to pouze debata? A jsi jeden ze 100 lidí cca kterýho tenhle mod nebaví no. Myslím si že baví víc lidi dat si jednou - dvakrát za hru tenhle mód než 10 kol po sobě dávat reakce a nachytávky /atrakce. Takže v tom nevidím důvod, proč by jsi mě měl dávat na forum za tohle. Pokud to někdo z A-Teamu zakáže (řekne mi to tady na fóru, nebo ve hře), tak to dávat nebudu. Ani jednou se mi nestalo že by na to někdo upozornil. Díky všechno dál se vyjadřovat tady nehodlám <3
- Vojtitko
- Kolemjdoucí
Za tohle bych ban nedával, je blbost začít simonovat, když už všichni mají zbraně a jde zapnout classic box. A to že by mu dal vd uprostřed boxu by taky nebylo správné.
Přesto díky za nahlášení.
Přesto díky za nahlášení.
-
GuHHH666 - CS:GO HLSA
• Stránka 1 z 1