I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyr.]Amanda/JB1

Příspěvekod Kid13 » 02 dub 2020, 21:39

Zdravím, rád by jsem slyšel vyjádření jistého admina na ban, který mi byl udělen.

Hrála se mapa jail_crime (čas 22:20), během hry se řešil freekill. Měl jsem doplňovat na čáře ke zbrojce, což jsem neudělal a dostal jsem oprávněný kill. Ihned na to mě admin Amanda ještě obdaroval desetiminutovým mute. Do voicu jsem během hry nic neřekl, do chatu nic nenapsal. Pokud chcete, přidám demo z HLTV nebo se podívejte na můj chat. Nejde mi o nějaký trest, spíš mě prostě zajímá, proč jsem to mute dostal. Těch 10 minut klidu mě nezabilo. Pár screenů ze hry níže.
https://i.imgur.com/ySCvKUJ.png
https://i.imgur.com/RrxQXsF.png
"It isn't too hard to see, we're in heaven"
Kid13
Amatér
Amatér

[Vyr.]Amanda/JB1

od Rumcajz » 02 dub 2020, 21:39

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Amanda/JB1

Příspěvekod Focusss » 02 dub 2020, 21:57

Musím se přidat ke stížnosti, na mapě jsem byl a to co se dělo bylo něco fakt něco..
Ale nejhorší na tom je že admin Graphic měl totálně na salámu, nic neřešil, do té doby než jsem mu napsal PMku, pak se snažil chovat jako admin, což mu taky jaksi nešlo , totální ignorance všeho co se dělo na serveru, od nadávek až po to jak si z něj Vrchni rom a hlavně rytmus dělali naprostou srandu..
Později dodám pár časů z dema..
Akadémia nie je nikdy zlá voľba
Focusss
Drbna
Drbna

Příspěvekod Jablko007 » 02 dub 2020, 22:12

Dobre takže ja sa vám sem vyjadrim chlapci hráč menom kid máš pravdu dostal si neopravnený ban moc sa ti ospravedlnujem lebo ten ban mal dostať hráč menom Stalin a nie ty mal som kurzor na tvojom mene tak som tak reagoval a preklikol som sa ked som to banoval určite si nato dám pozor nabudúce a ponesiem zato následky Sťažnosť od hráča kid je opravnena,Po Pripade dodám demo ako sa to stalo.

Hráč focuss na servery posobíš ako jedna kopa problému ty asi nedokážeš pochopiť že ked som na servery sám admin nemám oči všade kto koho zabil kto komu dal fk kto komu fk nedal tiež som len človek čo si prišiel zahrať a nie banovať každého hráča čo niečo pokazí,Je mi to luto že nemám oči na chrbate a nestiham všade byť a všetko počuť a nechápem prečo ty ako človek ešte mne rozkazuješ že čo mám robiť pokial sa na servery niečo stane a ja som to nevidel alebo som tam nebol tak sekcia PP je stále otvorená a admini ktorí to riešia sa ti tam radi vyjadria,Bohužial som jeden z adminov ktorí sa snažia na vás ako hráčov byť obozretný a upozornovať vás ako deti ale ked niekto píše do chatu nadávky a ja ho upozornim raz poprípade ho kicknem a potom začne niekto zase nadávať tak ako prepáč ale kde sme,že ja budem upozornovať každého hráča neustále samostatne to by tam mohol každý nadávať a ja by som len písal každému hračovi "chovaj sa slušne".a toto sa deje stále sám to vieš ake to bolo na servery len ty stále Graphic hento Graphic toto ako ja možem dať ban hračovi len tak lebo ty povieš že dal fk šak videl si to? tak ho nahlás a bude po problémoch,Toto je moje vyjadrenie, Graphic,/Hračovi menom kid sa ešte raz ospravedlnujem.
Jablko007
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod Focusss » 02 dub 2020, 22:24

Jablko007 píše:Dobre takže ja sa vám sem vyjadrim chlapci hráč menom kid máš pravdu dostal si neopravnený ban moc sa ti ospravedlnujem lebo ten ban mal dostať hráč menom Stalin a nie ty mal som kurzor na tvojom mene tak som tak reagoval a preklikol som sa ked som to banoval určite si nato dám pozor nabudúce a ponesiem zato následky Sťažnosť od hráča kid je opravnena,Po Pripade dodám demo ako sa to stalo.

Hráč focuss na servery posobíš ako jedna kopa problému ty asi nedokážeš pochopiť že ked som na servery sám admin nemám oči všade kto koho zabil kto komu dal fk kto komu fk nedal tiež som len človek čo si prišiel zahrať a nie banovať každého hráča čo niečo pokazí,Je mi to luto že nemám oči na chrbate a nestiham všade byť a všetko počuť a nechápem prečo ty ako človek ešte mne rozkazuješ že čo mám robiť pokial sa na servery niečo stane a ja som to nevidel alebo som tam nebol tak sekcia PP je stále otvorená a admini ktorí to riešia sa ti tam radi vyjadria,Bohužial som jeden z adminov ktorí sa snažia na vás ako hráčov byť obozretný a upozornovať vás ako deti ale ked niekto píše do chatu nadávky a ja ho upozornim raz poprípade ho kicknem a potom začne niekto zase nadávať tak ako prepáč ale kde sme,že ja budem upozornovať každého hráča neustále samostatne to by tam mohol každý nadávať a ja by som len písal každému hračovi "chovaj sa slušne".a toto sa deje stále sám to vieš ake to bolo na servery len ty stále Graphic hento Graphic toto ako ja možem dať ban hračovi len tak lebo ty povieš že dal fk šak videl si to? tak ho nahlás a bude po problémoch,Toto je moje vyjadrenie, Graphic,/Hračovi menom kid sa ešte raz ospravedlnujem.

Nejsem žádný svatoušek, občas mi nějaká nadávka ulítne, ale tím to končí. Takže tu ze mě nedělej něco co nejsem.
Nemusíš mi tu popisovat svoje postupy, na serveru nás nebylo tolik že bys to neuhlídal, a většinou si z tebe dělali srandu dvě CT, ignoroval si chat, a i to jak se vyjadřovali , to že mi tam permanentně nadávali je mi docela fuk, ale to ostatní, a hlavně jak si z tebe dělali srandu.. vždyť to bylo do očí tak jak můžeš být tak slepý? Powik dostal fk, rytmus se přiznal řekl sorry, pak začlo další kolo ty ses ho zeptal jestli má mit nekdo vd a on řekne ne nikdo a ty dobré a jel si dále, tak wtf?????????
Focusss
Drbna
Drbna

Příspěvekod Jablko007 » 02 dub 2020, 22:33

Som tiež len človek čo sa ako napríklad trz pomylil na bane,stane a stalo sa ten hrač kid ma mrzí.
Ale ja niesom robot alebo tvoj super kamoš alebo rodina že ja budem skákať ako ty pískaš ako som ti povedal ja som to nevidel Tčko chcelo mik dostalo ho ct sa vyjadrilo tiež slovo proti slovu ak to tak nebolo a ja som spravil chybu páči sa máš tam sekciu Porušovanie Pravidiel už na mape JB SNOW som ti hovoril kiež by ste vy hráči ako Focus,marketa,Yeaz,Volumo no ten sa ešte dá ,nahlasovali radšej hračov čo robia blbosti na servery a nie nás adminov ktorí niesme vaše hračky že budeme robiť to čo vy poviete,už to píšem trošku viac arogantne ale je to pravda a radšej si sám priznám že nedokažem všetko sledovať aj keby vás bolo na servery 10 a nie ešte 20 ked vás bolo takže ešte raz a naposledy máš PP sekciu ak sa niečo stane tak máš tam hore okienko vytvoriť topic a podla vzoru to sprav hráč bude potrestaný alebo nebude a ked ťa to nemotivuje že nič z toho nemáš páči sa ešte môžeš požiadať o akademiu a budeš mať zato body,Vážne už neviem čo ti mám nato povedať focuus bohužial ja nedokažem sám admin na servery všetko mať pod palcom,
Jablko007
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod Focusss » 03 dub 2020, 01:12

Dobře no, chápu..
Focusss
Drbna
Drbna

Příspěvekod Kid13 » 03 dub 2020, 09:25

Jo, dobrý, v pořádku, i tu omluvu beru, jen jsem chtěl vědět důvod, protože do konce kola už jsem ti nemohl napsat ;) Víc k tomu nemám.
"It isn't too hard to see, we're in heaven"
Kid13
Amatér
Amatér

Příspěvekod AliA » 03 dub 2020, 09:28

Jablko007 píše: kiež by ste vy hráči ako Focus,marketa,Yeaz,Volumo no ten sa ešte dá ,nahlasovali radšej hračov čo robia blbosti na servery a nie nás adminov ktorí niesme vaše hračky že budeme robiť to čo vy poviete,už to píšem trošku viac arogantne

Hej, děláte si všichni srandu? :D Co si mě furt berete do huby, kdybych měl nahlašovat všechny ty věci, co na serveru pokazíš, tak si na tebe tu udělají sekci, a už nejsi admin. Ale naprosto nechápu, na co mě furt zmiňuješ, ok, budu hrát JB ještě víc, než teď, a hledat jakoukoliv chybu uděláš, jak by se Ti to líbilo? Asi moc ne. Tak o mně furt nemluvte, díky.

PS: Není to výhružka, je to jen poukázání na situaci o neustálém označování mého nicku ve špatném smyslu, nebo zlém příkladu.
DnB ❤️
AliA
Drbna
Drbna

Příspěvekod Knedlajs » 03 dub 2020, 10:13 VIP

Admin sa omluvil a veríme, že nabudúce sa už podobný preklep nestane. Hráč omluvu prijal. Bodaj by sa takto dala vyriešiť každá sťažnosť.

Focus si do budúcna založí vlastnú sťažnosť aj s dôkazmi a nebude sa vyjadrovať do cudzích. To isté platí aj pre Markétu a každého ďalšieho, kto by mal chuť písať tam, kam nemá.

Vyriešené.
Knedlajs
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Zpět na Stížnosti na Adminy