Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[Vyr.] Neoprávnený Ban. Admin : Amanda

Příspěvekod K65 » 02 dub 2020, 21:56

Zdravím. Ja a moj kamarát sme dostali BAN neoprávnene za provokáciu, pretože istý hráč menom "rytmus" plačkal do voicechatu že naše nicknames ho urážajú a dostávali sme od neho FK každé kolo (je to meno klanu resp. Clan Tag)

moje SID : STEAM_0:0:118362457
kamarátove SID : STEAM_0:0:509609777

náš clan tag : ri**us
K65
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Vyr.] Neoprávnený Ban. Admin : Amanda

od Rumcajz » 02 dub 2020, 21:56

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Neoprávnený Ban. Admin : Amanda

Příspěvekod Jablko007 » 02 dub 2020, 22:59

Tak dnes sa hrači nejak rozbehli na moje meno dobre teda podme nato.

1.Na servery ste neustále mali nick v hre hráča čo nebol spokojny že ho neustále urážate svojimi menami,

2.
Nevedel som si dať svami rady čo mám spraviť tak som sa pýtal adminov ako sa to má riešiť bol daný jasný postup ako sa to má riešiť a ja som ten postup ešte dal o stupen vyššie ja som vás 4 kolá upozornoval aby ste si zmenili to meno že to nikto nebude nikoho urážať neustále,

3.Po 4 kolách ste dostali obaja kick lebo ste si stále menili mená a neustále ste pokračovali v uražaní hráča

4. Po tom kicku som vás ešte raz upozornil a mali ste to na háku ako sa vraví tak som jednemu zvás zmenil nick aby ste to pochopili ešte lepšie,
5.Po zmene nicku ste si to zmenili naspať a pokračovali ste v uražani hráča na servery obaja ste dostali ban za provokáciu takže nechápem prečo si žiadaš o unban a ešte sa čuduješ že si nič neurobil hráč sa pýtal či vás može zabiť ak budete dalej provokovať upozornil som ho že nie a tak isto aj vás aby ste prestali,Stále som vám nechcel dať ban minimálne pol mapy som to riešil ale vy ste stale len neustála provokácia tak to dospelo až k banu,Postup som dodržal a dával som vám dosť času nato aby ste to pochopili ak som ja niečo spravil zle tak si to vyriešim z HLSA ale zamna ste dostali opravnený ban,A ešte budeš rozprávať že to je clan tag.Keby ja si spravím clan tag že (asdf) a dám si svoje meno že Je teploško a smrdí tak by to bolo akože okay? Lebo je to clan tag? Ja už važne nechápem niektorích ludí.Nevieš si ani predstaviť čo by sa stalo keby ja si dám clan tag ako som uviedol.
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Tu ti ešte prídam lahôdku na koniec topicu aby si vedel prečo si ten ban dostal.

Hráč:STEAM_0:0:118362457---ri**us zaparene vajca
ri**us smradlavy hrbač
ri**us smradlavy hrbaty –––––––––––––––––- Tvoje Krásne mená Použite na Servery.
ri**mus smradlavy
rytmus ma zaparenu ric
rytmus ty ko*ot
Dodávam fotku z HL STATS. CLICK
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-
Tvoj Kamoš:STEAM_0:0:509609777--–--ri**us skaredy hrbos
Rytmus mi lize rit
KURVA
Dusevne postihnuty asocial
Stalin= Btw ty si mal dostať ban lenže som sa preklikol ešte ti aj vyčasujem demo na tvoju žiadsoť ak budeš chcieť niečo viac za tie tvoje nadávky na mape Jail_crime kde si trest odpykal hráč neopravnene.
Dodávam fotku z HL STATS. CLICK
Jablko007
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Re: Neoprávnený Ban. Admin : Amanda

Příspěvekod Habs » 02 dub 2020, 23:04 VIP

Povinnosťou každého hráča je správať sa slušne. Ak to nedokážete, nemôžete sa čudovať banom.

Postup admina bol správny.

Vyriešené.
Habs
Spamer
Spamer

Zpět na Unban Žádost