I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Z]bbnew angelsword

Příspěvekod G1bralt » 04 dub 2020, 12:45

dobrý dnes som hral bb a mal som problem s jednym hračom pretože som bol prvy na spawne (to mi je jedno o to nejde) tak som požiadal angelsworda ešte počas kola aby povedal tomu hračovi fixinkovi nech si da ten blok preč a nech stava inde nech to proste rieši, čo ma najviac sklamalo je že angel vobec nereagoval pisal som do chatu a ešte som to hovoril do voice a žiadna odozva, jedine čo mi napisal bolo že neni stroj a že on to nevidel pri tom bola 1 minuta na stavanie ked som mu začal pisať absolutne ma odignoroval, čo chcem povedať a čo je velmi smutne je to že namiesto toho aby angel riešil veci, problemy ktore sa na serveri deju si stava svoj tunel alebo neviem čo robil ked nereagoval na mna je to velmi smutne a ubohe že takíto admini tu su bohužial nič sa za tie roky nezmenilo
G1bralt
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Z]bbnew angelsword

od Rumcajz » 04 dub 2020, 12:45

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: bbnew angelsword

Příspěvekod G1bralt » 04 dub 2020, 12:52

a ešte jednu vec chcem dodať čo som tam zabudol napisať ked som sa ho pytal a vyčital mu že prečo ho viac zaujima stavať tunel ako riešiť problemy ktore sa deju na serveri tak ma napominal že nech ho neprovokujem. ako kde to sme čo to robite ? to človek už nemože napisať ako to je ? že ho viac zaujima či si postavi build ako to že niektorí hrači maju problemy a treba to riešiť ? fakt je to smutne a je mi zle z toho pristupu
G1bralt
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod G1bralt » 04 dub 2020, 13:05

a dalši admin Arthur, ked som rozpraval do voice tak napisal že ešteže ma mutnute voice lebo by to hned banoval, to je normalne ? nemal by mat admin radšej odmutnuty voice aby sa problemy rychlejšie riešili popripade ich počul aspon ked nechce čitať ? toto je pristup ?
G1bralt
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod aprikas » 04 dub 2020, 13:16

Ahoj, v tu dobu jsem byl CT.
neviděl jsem co se děje na opačné straně mapy.
Gerak ti dal ban a aji mute za tvoje chování. K tomu se ti vyjádří on.
„Žij, jako bys měl zítra zemřít. Uč se, jako bys měl navždy žít.“.
---------------------------------------------

*III*Angelsword*III*
aprikas
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod G1bralt » 04 dub 2020, 13:23

ja viem že si bol ct aj viem že si bol na druhej strane mapy ale to že ignoruješ chat a ešte k tomu maš vypnute aj voice s tym sa nijako neobhajiš jednoduchy si neschopny tvoj pristup je neschopny o to tu ide mne nejde o žiadne roundbany a to že som dostal ban na chat ide o ten pristup
G1bralt
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod G1bralt » 04 dub 2020, 13:28

G1bralt píše:ja viem že si bol ct aj viem že si bol na druhej strane mapy ale to že ignoruješ chat a ešte k tomu maš vypnute aj voice s tym sa nijako neobhajiš jednoduchy si neschopny tvoj pristup je neschopny o to tu ide mne nejde o žiadne roundbany a to že som dostal ban na chat ide o ten pristup
teda s tym banom na chat o to mi ide pretože ked napišem adminovi že je neschopny vykonavat svoju činnost a radšej si stava tunel nieje neschopnost ? arthur naozaj tvoj pristup je zaražajuci normalne aby sa tu hrači bali hocičo na admina napisať lebo všetko je provokacia zobud sa
G1bralt
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod GeracikxD » 04 dub 2020, 13:37

Ahoj,
napojil som sa počas kola a videl som že tam do Angela ryješ a vypisuješ mu ako nič nerieši. Začal som zisťovať o čo ide kde som sa dozvedel od admina že sa hádate o prvé miesto a on to nevidel. Ako by aj mohol keď bol ct a nemal šancu takéto niečo zaznamenať. Po zistení čo sa deje som sa teda pustil do riešenia vášho problému. Zapol som noclip, vyšiel zo spawnu a aha čo nevidím? Gibraltar blokmi blokuje stavbu stavbu niekomu inému a buguje ho blokmi. Okey, niektoré bloky si stihol dať preč ty ostatné som dal preč ja a nechal som to tak. No následne čo zasa nevidím? Gibraltar lezie do cudzej stavby (ano do tej čo staval hráč ktorému to blokoval) a blokuje ho pri vstupe do jeho stavby. Rýchlo otváram menu, hráčovi dávam slay, prehodím ho k zm a oživím. Čo začne následne? Vyčítanie, úražky, ponižovanie a neviem čo všetko od spomenutého hráča. Pristupujem k upozorneniu že ak stým neprestane tak mu zato udelím rb. Upozornenie nepomáha! Hráčovi udeľujem 10 rb za blokovanie stavby... (v tých 10 rb bolo započítané všetko čo sa stalo). Následne hráč zvyšuje intenzitu svojich provokácií a písaní aký sme neschopný tak mu udeľujem mute cez /as. Tu všetko končí.

Následne jeho chat ktorý odporúčam každému si podrobne prejsť a s chuti sa zasmiať.
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/h ... layer=9291

Aloha.
/´¯/)...........(\¯`\
/....//.............\\....\
/....//................\\....\
/´¯/..../´¯\.........../¯`\....\¯`\
/./.../..../..../.|_...._|.\....\....\...\.\
(.(....(....(..../.)..)..(..(.\....)....)....).)
GeracikxD
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Twixx » 04 dub 2020, 14:08

Zdravím,

najprv sa vyjadrím k tvojmu obviňovaniu adminov z neschopnosti. Admini túto, nazvime to prácu, vykonávajú dobrovoľne a aj oni majú právo si zahrať. Ďalej, ak admin priestupok nevidel, nemôže ho ani riešiť. Tiež nedáš ban niekomu za aimbot len preto, že ti to niekto povedal, to predsa dáva zmysel, čiže svoje hádky ste si mali vyriešiť sami a dohodnúť sa, prípadne si mal natočiť demo a dotyčného, čo ti staval na tvojom mieste, nahlásiť do porušenia pravidiel. Admin Gerak videl to, čo videl a teda riešil to, čo videl (tvoje bugovanie blokom a blokovanie stavby). A áno, aj to keď vlezieš do cudzej stavby a potom brániš jej majiteľovi vo vstupe, je blokovanie, čiže ťa za to patrične odmenil. Admini nijak nepochybili.

Sťažnosť zamietam.
Twixx
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Re: [Z]bbnew angelsword

Příspěvekod G1bralt » 04 dub 2020, 14:13

za prve keby sleduje chat a ma zapnuty voice tak to rieši s tymi blokmi to boli bloky ktorymi som mal stavat moj tunel bocna stena + slow išiel som postavit druhu bočnu stenu lenže vtedy tam dal fixinko tunel tak som mu to blokol pred koncom stavby som ten blok dal preč (to že si mi za to dal ban EGOrakxD to mi je jedno bolo to opravnene o to sa nehadam) a že som mu vliezol do tunela je mi tiež jedno mal som dostat slay, a neblokoval som ho pustil som ho dnu šak som v tom tunely ešte s nim behal dnu až potom si ma slayol a on ten fixinko to ešte prežil trošku nevyšlo nevadi ideme dalej vyčitanie a uražky neboli mierene tebe ale angelovi pretože ano je to pravda a pravda niekedy boli bohužial roundbany su mi ukradnute ak si potrebuješ honiť ego bohužial maš hypoteku, na krku decko čo sa da robiť niekde si to ego ukojiť musiš čo už

a ešte ten chat nad ktorymi sa maju všetci smiať nevytrhavaj veci z kontextu vyčitanie a uražky boli opravnene ak sa beriete za seriozny portal tak takí admini by u vas nemali čo robiť lenže seriozny portal robia seriozny ludia čo sa o niektorých jedincoch povedať neda. antiquity je mapa kde sa to stalo na inferne len pišem fixinkovi aky je ubožiak že si musi meniť hlas lebo sa za neho hambi, čisto moj nazor

arrivederci
G1bralt
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod G1bralt » 04 dub 2020, 14:20

tu ide o to že angel ma uplne odignoroval čo sa tyka chatu aj voicu neverim že sa ani raz nepozrie do chatu a že ma nepočuje ked ma vypnuty voice chat to je akože normalne že ti gerak napiše do chatu že ešteže mam mutnuty chat lebo by som ta banoval hned ? takže podla teba je lepšie hrat s vypnutym voice chatom a nepočuť nejakeho hrača či sa jedna o hocijaky problem. keby mal zapnuty voice chat mohol by problemy vyriešiť efektivnejšie a rychlejšie to iste aj angel v tom kole ale ten pristup tak opovrhlivo napisať že ešteže to ma zamutovane lebo by mi dal ban hned :D(gorazdxD) je to smiešne
G1bralt
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Twixx » 04 dub 2020, 14:32

Ešte raz a snáď už naposledy. Ak admin NEVIDÍ, kto mal prvý blok, tak ti to proste riešiť NEBUDE. Žiadny admin nebude konať iba na tvoje dobré slovo, že si tam mal prvý blok a všetci ti to majú veriť. Ďalej opäť, snáď už naposledy. Admini majú právo si zahrať, keďže to, čo robia, robia dobrovoľne, bez nároku na odmenu atď. Sťažuješ sa bez toho, aby si sem dodal nejaký dôkaz, iba pľuješ po adminoch a urážaš ich prácu. Ja, bohužiaľ pre teba, svojim adminom verím a keďže si mi nedokázal opak, budem veriť tomu, čo tu napísali a podľa toho, čo napísali, sa zachovali správne. Ďalšie dotazy smeruj už mne do PM. Pre zbytočný spam zamykám topic.
Twixx
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Zpět na Stížnosti na Adminy