• Stránka 1 z 1
[V]Mišelin
Zdravím,
Chci podat stížnost na Admina,který hraje pod nickem mišelin308.
Tento člověk si mě našel na fb ,nejspíše přes marketu(jméno hráče ve hře)-(jeho osobní facebook)(jediný společný přítel)
To že je admin ve hře,v klidu dobrý,ale že mě vyhrožuje v realným životě,to je věc druhá.
tuto stížnost podávám proto,aby viděli lidi co nekteří admini jsou.
Psal mi,že až si mě najde tak uvidím a tak podobně,prostě vyhrožování.(Klasickej Pražák)
Jen upozornuji, že pokud by se to neřešilo,tak zkusím napsat někam kde by se to snad mohlo řešit,a pokud ani tam,tak podám na mišelina trestní oznámení.Dělám to pro to,že začal mi kazit hru,tak mu to vracím jak sem mu psal,ty mi znepříjemnuješ hru,tak já tobě taky a až do takovýhle extrému to zašlo.Ještě mě otravoval když jsem byl v práci něco řešit..
A pokud by měl někdo zájem o důkazy,dodám je v podobě emailu.(Screeny z chatové konverzace na fb)
Nemyslel jsem si,že je tak blbý a začne mi vyhrožovat na facebooku.
Asi jen jedna rada pro tebe, měl bys začít běhat tyvole
Bedrich JB1
Chci podat stížnost na Admina,který hraje pod nickem mišelin308.
Tento člověk si mě našel na fb ,nejspíše přes marketu(jméno hráče ve hře)-(jeho osobní facebook)(jediný společný přítel)
To že je admin ve hře,v klidu dobrý,ale že mě vyhrožuje v realným životě,to je věc druhá.
tuto stížnost podávám proto,aby viděli lidi co nekteří admini jsou.
Psal mi,že až si mě najde tak uvidím a tak podobně,prostě vyhrožování.(Klasickej Pražák)
Jen upozornuji, že pokud by se to neřešilo,tak zkusím napsat někam kde by se to snad mohlo řešit,a pokud ani tam,tak podám na mišelina trestní oznámení.Dělám to pro to,že začal mi kazit hru,tak mu to vracím jak sem mu psal,ty mi znepříjemnuješ hru,tak já tobě taky a až do takovýhle extrému to zašlo.Ještě mě otravoval když jsem byl v práci něco řešit..
A pokud by měl někdo zájem o důkazy,dodám je v podobě emailu.(Screeny z chatové konverzace na fb)
Nemyslel jsem si,že je tak blbý a začne mi vyhrožovat na facebooku.
Asi jen jedna rada pro tebe, měl bys začít běhat tyvole

Bedrich JB1
-
bedrich11 - Amatér
[V]Mišelin
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Mišelin
Takže, zaprvé.
Do hry se osobní život netahá.
Za druhé.
Jebe ti?
Za třetí.
Jaké vyhrožování? Našel sis mě, bo si stalker, dostal si blok, ez.
Za čtvrté.
Mentální retardace, neboli mentální postižení, je trvalé snížení inteligence v důsledku organického poškození mozku. Retardaci tedy nelze léčit, protože nejde o nemoc, ale trvalý fyziologický stav (zaostalý vývoj rozumových schopností, odlišný vývoj některých psychických vlastností, poruchy ve schopnosti adaptace). Jedinci, u kterých k zaostávání rozumového vývoje došlo z jiných důvodů než kvůli organickému poškození mozku (například kvůli vlivu společenského prostředí, nemožnosti vzdělávání apod.) a vykazují IQ 70 a více, se sice považují za mírně mentálně retardované, ale nikoliv z klinických příčin.
Konec pohádky o Bedřichovi, neznámém magorovi z jb 1. Miselin OUT!
(Jinak, jestli se ti líbí kluci, Rožko je prej volnej
)
Do hry se osobní život netahá.
Za druhé.
Jebe ti?
Za třetí.
Jaké vyhrožování? Našel sis mě, bo si stalker, dostal si blok, ez.
Za čtvrté.
Mentální retardace, neboli mentální postižení, je trvalé snížení inteligence v důsledku organického poškození mozku. Retardaci tedy nelze léčit, protože nejde o nemoc, ale trvalý fyziologický stav (zaostalý vývoj rozumových schopností, odlišný vývoj některých psychických vlastností, poruchy ve schopnosti adaptace). Jedinci, u kterých k zaostávání rozumového vývoje došlo z jiných důvodů než kvůli organickému poškození mozku (například kvůli vlivu společenského prostředí, nemožnosti vzdělávání apod.) a vykazují IQ 70 a více, se sice považují za mírně mentálně retardované, ale nikoliv z klinických příčin.
Konec pohádky o Bedřichovi, neznámém magorovi z jb 1. Miselin OUT!
(Jinak, jestli se ti líbí kluci, Rožko je prej volnej

DEAD (VIP) Surprise : Jinak Mišelin, kolik jsi zaplatil kozlákovi aby byl na tvý straně u mé UB žádosti?
-
Miselin308 - Mistr
Lol co to meleš
Ses u tohodle zapotil co
Sem viděl ve hře,jak jen mluvíš chvilku a potíš se
říkám běhej a bude to pohoda
Prostě jak si psal,přijed a dostaneš no co víc k tomu říct

Ses u tohodle zapotil co

Sem viděl ve hře,jak jen mluvíš chvilku a potíš se

Prostě jak si psal,přijed a dostaneš no co víc k tomu říct

-
bedrich11 - Amatér
Konaj tak aby si nedostal ban aj na web milý Bedrichu.
Admin kontaktuje HLSA/SA na ts a porozpráva mu o tom, ako sa nebude vyjadrovať na fóre.
Vyriešené.
Admin kontaktuje HLSA/SA na ts a porozpráva mu o tom, ako sa nebude vyjadrovať na fóre.
Vyriešené.
-
asdfJB - Spamerův sluha
Re: [V]Mišelin
Aha,takže to co jsem napsal je uplně v pořádku? Pokud si to myslíš tak máš asi dost..
Ještě prej mentální retardace.. Když bych to napsal já tak bych dostal ban a u něj v pohodě.
Ještě prej mentální retardace.. Když bych to napsal já tak bych dostal ban a u něj v pohodě.
-
bedrich11 - Amatér
• Stránka 1 z 1