• Stránka 1 z 1
[V]Stížnost na admyna Sydney
Touto cestou bich chtěl podat stížnost na admyna co se jmenuje Sydney. Dnes když jsem bil Simon a daval jsem vězňům příkaz mě bezdůvodně přehodil k teroristům. Když jsem se ho ptal na důvod odpověděl mi že mi dal šanci. Jako WTF to že si vimislim atrakci a nedávám náhodu a snažím se ozivyt hru je dobré, ne ? Jsem zvedavej na odpověď.
- vrchnirom
- Kolemjdoucí
[V]Stížnost na admyna Sydney
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Stížnost na admyna Sydney
Lol. Původně jsem přemýšlel, že tě přehodím za ten fk co si dal klejnicovi, bo ten fakt nebyl omylem.
Následně, náhoda. Umřeš. Další kolo simon. Nedáš náhodu. Tvoje vymyšlená atrakce "první 3 na bloku přežívají" vůbec není další náhoda. Ne, nejsi schopen hrát u ct, ani neplánuješ změnit svůj styl simonování, i když je vidět že neumíš vymýšlet atrakce. Hráče nebaví 3 stejné atrakce celou mapu, s tím že atrakce je max tak bazén nebo fotbal, podle toho co je za mapu. Ty prostě u ct nebudeš.
Následně, náhoda. Umřeš. Další kolo simon. Nedáš náhodu. Tvoje vymyšlená atrakce "první 3 na bloku přežívají" vůbec není další náhoda. Ne, nejsi schopen hrát u ct, ani neplánuješ změnit svůj styl simonování, i když je vidět že neumíš vymýšlet atrakce. Hráče nebaví 3 stejné atrakce celou mapu, s tím že atrakce je max tak bazén nebo fotbal, podle toho co je za mapu. Ty prostě u ct nebudeš.
DEAD (VIP) Surprise : Jinak Mišelin, kolik jsi zaplatil kozlákovi aby byl na tvý straně u mé UB žádosti?
-
Miselin308 - Mistr
Re: Stížnost na admyna Sydney
Sťažnosť zamietnutá.
Ty môžeš byť rád, že admin nie je nejaký egocentrik, lebo by ti dal rovno ban.
Ty môžeš byť rád, že admin nie je nejaký egocentrik, lebo by ti dal rovno ban.
-
asdfJB - Spamerův sluha
Re: [V]Stížnost na admyna Sydney
Miselin už mě sere jak nadrzujes všem aby si mě znevyhodnil. Ani si brzo nedostal pele do hubi.
- vrchnirom
- Kolemjdoucí
Re: [V]Stížnost na admyna Sydney
Gramatika nie je tvoja silná stránka.
LOCK
LOCK
-
asdfJB - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1