Porušuje nekdo pravidla na Jailbreak serverech? Sdělte nám to zde.

[Vyriešené]Romak/Rytmus

Příspěvekod AliA » 06 dub 2020, 09:55

Jestli Vám toto příjde normální, a že bych se pak měl k němu normálně chovat, tak se nedivím, že si tu Ti 2 nýmadni stále hrajou.
Wake up, GS.
Tady se hezky ukazuje tvoje zaujatost na mě, Knedlajs, když jsem se jen bránil. Kdybys byl objektivní, tak se koukáš na obě strany, change my mind.

http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... r=marketak
http://leteckaposta.cz/529329942
DnB ❤️
AliA
Drbna
Drbna

[Vyriešené]Romak/Rytmus

od Rumcajz » 06 dub 2020, 09:55

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Romak/Rytmus

Příspěvekod vrchnirom » 06 dub 2020, 10:06

Ano jenže kde je ta logika. Včera mi Focus pokud se nepletu psal že mě zabije atd. a když jsem napsal adminovi tak mi napsal, že mi to psát může, že nevidí problém. A když jsem to psal dneska já tak najednou všichni na mě ať se uklidním a začali mě upozorňovat abych přestal s urážkami. Tak kde je spravedlnost ? Opravdu nechápu a kdybych si měl fotit všechno co mě chodí do pošty tak bych tady musel posílat miliony fotek.
vrchnirom
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod AliA » 06 dub 2020, 10:30

Tak to dělej, najednou ze sebe děláš chudinku, jak Ti všici křivdí, vytvoř si vlastní téma, a tam si piš, nechci to mít locknuté, chci nechat prostor všem adminům, a kompetentním hráčům vyjádřit svůj názor s danou situací, a názorů ohledně Vás dvou, díky :lol: :lol:
DnB ❤️
AliA
Drbna
Drbna

Příspěvekod Knedlajs » 06 dub 2020, 10:40 VIP

Nikto nie je zaujatý. Na teba mi prišli dôkazy do PM, tak si dostal náležitú odmenu. Naňho mi žiadne dôkazy neprišli, takže som rád, že si ich teraz dodal. Stále platí to, čo som ti hovoril aj minule. Ak máš dôkazy o tom, že niekto hrubo porušuje pravidlá serveru, pošli mi PM. Nerobím rozdiely medzi tým, kto mi dôkazy pošle, pokiaľ sú pravdivé a relevantné k danej situácii.

To, čo Romak písal do chatu, určite v poriadku nie je a pokiaľ nejaký Admin tvrdil, že je, tak sa s ním o tom porozprávam.

Ak v tom budeš pokračovať, Romak, tak mi môžeš veriť, že dĺžky tvojich BANov sa budú len a len stupňovať. Počnúc týmto. Robíme to tu pre slušných hráčov, tak sa nad sebou sakra zamyslite a začnite sa chovať ako ľudia.

P.S.: PP nie je otvorená diskusia, Marketa. Jediní kompetentní sú Kontrolór, ktorý nahlásenie rieši a ten, kto ho založil. Prípadne človek, ktorý sa chce ospravedlniť za svoju chybu.
Knedlajs
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Re: [Vyriešené]Romak/Rytmus

Příspěvekod AliA » 06 dub 2020, 11:09

Dobrá, děkuji.
DnB ❤️
AliA
Drbna
Drbna

Zpět na JailBreak Servery