• Stránka 1 z 2 • 1, 2
[V] ErbiCZ/Survival/urážení,provokace
Zdravím, píšu zatím úplně první stížnost, takže se omlouvám. Dávám to sem, protože si myslím, že takové chování jako admin by neměl mít.
Zde jsou nějaké důkazy, pošlu vše a poté odůvodním.
DŮKAZY : https://ctrlv.cz/Gob7 , https://ctrlv.cz/ejaE , https://ctrlv.cz/j7V9
Tu mám pár důkazů, jestli nestačí, nemám problém poslat další. V jednom jde vidět, jak Erbi dává event. Na tom není samozřejmě nic špatně, ale.. Zrovna v tu chvilku jsem měla svůj "event" takže Erbi dal event na "truc" aby nás naštval. Beru to jako provokaci, aby na náš "event" přišlo málo lidí. Též se tomu smál a sám psal, že to dělá naschvál. (Nebo něco hodně podobné.)
V druhém screenu jde vidět, jak Erbi zrovna vulgárně uráží hráče. Ano, je to hráč a každému hráči sem tam upadne nějaké sprosté slovo, ale v chatu jde vidět, že ty slova nejsou omyl a jsou celkem častá.
Třetí screen je dost starý, ale chtěla jsem se k tomu taky vyjádřit. Zrovna tu Erbi je u naší resky a otravuje, mám víc fotek. Ale v této je to hezky vidět. Ptala jsem se už hodně adminů, jestli je toto v pohodě. Doge mi pak napsal, že když otravuje, nemusí odejít, ale automaticky ho můžu zabít, jak ho mám zabít, když létá? Navíc mám kousek shop, takže by si mohl usmyslet, že jsem ho zabila na warpu, ale on se předtím na žádný warp neportnul. Bohužel zde je jak je mimo res, ale mám dost dalších screenů, kde je i s adminem Kiki v mojí res.
Pokud toto nestačí, nemám žádný problém podat další screeny. Děkuji za váš čas, DevilNaty.
Zde jsou nějaké důkazy, pošlu vše a poté odůvodním.

DŮKAZY : https://ctrlv.cz/Gob7 , https://ctrlv.cz/ejaE , https://ctrlv.cz/j7V9
Tu mám pár důkazů, jestli nestačí, nemám problém poslat další. V jednom jde vidět, jak Erbi dává event. Na tom není samozřejmě nic špatně, ale.. Zrovna v tu chvilku jsem měla svůj "event" takže Erbi dal event na "truc" aby nás naštval. Beru to jako provokaci, aby na náš "event" přišlo málo lidí. Též se tomu smál a sám psal, že to dělá naschvál. (Nebo něco hodně podobné.)
V druhém screenu jde vidět, jak Erbi zrovna vulgárně uráží hráče. Ano, je to hráč a každému hráči sem tam upadne nějaké sprosté slovo, ale v chatu jde vidět, že ty slova nejsou omyl a jsou celkem častá.

Třetí screen je dost starý, ale chtěla jsem se k tomu taky vyjádřit. Zrovna tu Erbi je u naší resky a otravuje, mám víc fotek. Ale v této je to hezky vidět. Ptala jsem se už hodně adminů, jestli je toto v pohodě. Doge mi pak napsal, že když otravuje, nemusí odejít, ale automaticky ho můžu zabít, jak ho mám zabít, když létá? Navíc mám kousek shop, takže by si mohl usmyslet, že jsem ho zabila na warpu, ale on se předtím na žádný warp neportnul. Bohužel zde je jak je mimo res, ale mám dost dalších screenů, kde je i s adminem Kiki v mojí res.

Pokud toto nestačí, nemám žádný problém podat další screeny. Děkuji za váš čas, DevilNaty.
Natálka uwu
- DevilNaty
- Kolemjdoucí
[V] ErbiCZ/Survival/urážení,provokace
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: ErbiCZ/Survival/urážení,provokace
1. Screen - Eventy si mohu pouštět jak chci a kdy chci.
2. Screen - nevidím, že bych hráče vulgárně urážel
Bohužel si stále stěžujete a na lagy ale stále nedokážete pochopit, že to není na naší straně... Tak se nedivte reakci, když o tom píšete každý den...
3. Screen - vedle vaší resky mám postavený dům, takže je logické, že si tam lítám. Dům je postaven v Totalusový resce, který jí tam měl před vámi.
Přeji krásný den a uvidíme se u další stížnosti již brzy, jak už je zvykem.
ErbiCZ je AFK
ErbiCZ již není AFK
2. Screen - nevidím, že bych hráče vulgárně urážel
Bohužel si stále stěžujete a na lagy ale stále nedokážete pochopit, že to není na naší straně... Tak se nedivte reakci, když o tom píšete každý den...

Oproti verzi 1.14.4 je verze 1.15 více optimalizovaná. I přesto však doporučujeme se na optimalizace zaměřit, pokud na serveru plánujete větší množství hráčů a pluginů.
3. Screen - vedle vaší resky mám postavený dům, takže je logické, že si tam lítám. Dům je postaven v Totalusový resce, který jí tam měl před vámi.

Přeji krásný den a uvidíme se u další stížnosti již brzy, jak už je zvykem.
ErbiCZ je AFK
ErbiCZ již není AFK
-
ErbiCZ - Spamerův sluha
Nějaké další screeny 
https://ctrlv.cz/50Np
https://ctrlv.cz/ep7T
https://ctrlv.cz/ujjW
https://ctrlv.cz/AZ1s
Snad už stačí.

https://ctrlv.cz/50Np
https://ctrlv.cz/ep7T
https://ctrlv.cz/ujjW
https://ctrlv.cz/AZ1s
Snad už stačí.
Natálka uwu
- DevilNaty
- Kolemjdoucí
Zdravím taky bych si chtěl postěžovat už po několikaté co takhle čtu forúm tak neustála stíznost na tohoto admina a není se čemu divit jak se chová k hráčum na serveru a uraží je vrchol nechápu jak tohle vůbec někdo může připustit a vzít do admin teamu , žadné důkazy nemám ale plno hráču si stěžují na tohoto daného administrátora tak snad se něco bude dít děkuji skille .
By skille
-
KellerCZ - Amatér
1. Screen - Vidím event od adminů.
2. Screen - Stojím mimo resku.
3. Screen - Stojí v Totalusový resce, kde je postaven i dům.
4. Screen - Vidím, jak CRE4TIV3 nadává a mám držet pysk.
-
ErbiCZ - Spamerův sluha
KellerCZ píše:Zdravím taky bych si chtěl postěžovat už po několikaté co takhle čtu forúm tak neustála stíznost na tohoto admina a není se čemu divit jak se chová k hráčum na serveru a uraží je vrchol nechápu jak tohle vůbec někdo může připustit a vzít do admin teamu , žadné důkazy nemám ale plno hráču si stěžují na tohoto daného administrátora tak snad se něco bude dít děkuji skille .
K tobě se asi ani nemá cenu vyjadřovat. Ty seš zrovna hráč, který chodí úmyslně dělat bordel na server a otravovat ostatní.
Plno hráčů si stěžuje = Amalie, Nerdy, DevilNaty, ty, Osku ----> co jiného taky čekat od vaší skupinky, nicméně jestli tě to potěší, tak na tebe si stěžují všichni admini.

Dodej důkazy, jinak se nemáme spolu o čem bavit.
ErbiCZ je AFK
ErbiCZ jiz neni AFK
-
ErbiCZ - Spamerův sluha
No jo, náš erbi přidávat si lidi do skupin přidej sebe do skupiny hlupáku at se taky pobavíme
,si admin měl by ses vyjadřit k tomu co je na forum k čemu si v a-t tím padem když řekneš na forum před 10000 lidma že nema cenu se k někomu vyjádřit
?
Důkazu je na tebe na forum minimálně před 50
takže neříkej ty chudinko že nic není na tebe jup, a to že si na někoho stěžují ADMINI nevím jak u tebe jako admin mi nepříjdeš, tak to je vaše věc
, to že hráč děla bordel je normální protože muže dostat trest (ban,mute,kick,upozornění na serveru) ty si "admin (kamarady v a-t maš takdy velký IDK jak to je u tebe bud si si admina zaplatil i když i kdyby tě stál 100000kč dobrý admin nikdy nebudeš
)si "admin" a tudíš nemužeš dostat kick mute ani ban jako u předchozích XXXXX stížností
taky kdo by to řešil svýho milovanýho kamaráda vid erbíku bez píndíku kdybys to přirození měl tak aspon něčím mysliš,
to je asi vše ale erbi je NOOB ezi klap jeho kamarádi v a-t to stejně nebudou řešit ale zajíma mě co mi na to řekneš milí erbíku
zas něco co vyhrabeš od svých kamošu abys sem napsal nebo maš koule napsat něco osobně? no ale taky je nám jasný jaky maš vztah k nám k hráčum a ke mě jednaš s náma jak s hovnem škoda že takto nejednáš se sebou když tím hnědým flekem jsi ty sám
děkuji Oskar,Babiš .

taky kdo by to řešil svýho milovanýho kamaráda vid erbíku bez píndíku kdybys to přirození měl tak aspon něčím mysliš,
to je asi vše ale erbi je NOOB ezi klap jeho kamarádi v a-t to stejně nebudou řešit ale zajíma mě co mi na to řekneš milí erbíku
zas něco co vyhrabeš od svých kamošu abys sem napsal nebo maš koule napsat něco osobně? no ale taky je nám jasný jaky maš vztah k nám k hráčum a ke mě jednaš s náma jak s hovnem škoda že takto nejednáš se sebou když tím hnědým flekem jsi ty sám

děkuji Oskar,Babiš .
Legenda Osku bez mo"s"ku
"Best in Covid" -Andrej Babiš
-
osku666 - Zkušený
No jo, náš erbi přidávat si lidi do skupin přidej sebe do skupiny hlupáku at se taky pobavíme
Já nerozumět řeč tvého kmene.
si admin měl by ses vyjadřit k tomu co je na forum
Vyjádřil jsem se, stačí pořádně číst.
Asi důkazy/nedůkazy - znamená, že jsem nic neporušil.

bud si si admina zaplatil i když i kdyby tě stál 100000kč dobrý admin nikdy nebudeš
Admina si kupovat nemusím, nicméně pro někoho jsem dobrý admin, pro tvojí partu bohužel ne.
erbíku bez píndíku kdybys to přirození měl tak aspon něčím mysliš,
Jestli přemýšlím přirozením, tak potom chápu tvé všechny banu, mute, kterých je celkově přes 250.
zas něco co vyhrabeš od svých kamošu abys sem napsal nebo maš koule napsat něco osobně?
Píšu celou dobu osobně, nebo snad ne?
Ke konci se ani vyjadřovat nebudu, dělá se mi špatně.
Už mě nebaví psát pozdravy, takže tentokrát bez pozdravu.

-
ErbiCZ - Spamerův sluha
no jo mě se taky dělá špatně když vidím tebe a pravdu o tobě
, porušil si dost věcí však už se forum tebou spamuje víc než mě na banlistu
,

Legenda Osku bez mo"s"ku
-
osku666 - Zkušený
Mohu-li se k tomuto vyjádřit, musím říct toto. Nebyl jsem u této konkrétní situace ani nemám sám s Erbim jakýkoliv problém, avšak s tím, co tady čtu, už trochu problém mám.
Možná jsou všechny tyto stížnosti neoprávněné a opravdu to byla jen špatná shoda náhod.V tom případě by se ale měl Erbi přestat chovat tak arogantně, že on si může spustit event kdy chce, a mohl by se omluvit za to, že mohl případně ovlivnit hráčský event.
Všechno, co se tu pořád řeší je balancování na hraně pravidel, jestli je *** urážka nebo není, jestli tamto byla provokace nebo nebyla. Jediné reakce na to jsou Erbiho obhajoby, z nich vyplývá pouze to, že nic z oněch věcí nejde dokázat.
Tady se však nejedná o válku toho, kdo má pravdu a kdo má být potrestán, stížnosti na adminy jsou z toho důvodu, aby se zlepšovala kvalita hraní na serveru a nebyla oligarchie A-Teamu. Nejde zde jenom o to, jestli je někdo vinen nebo ne a měl by být potrestán, ale také se jedná o zpětnou vazbu pro adminy. Když tu nějaké stížnosti jsou, asi není všechno ideální a admin by místo obhajoby, že pravidla neporušil, měl zvážit omluvu a případnou změnu chování.
I kdyby ta omluva byla nedůvodná, admini mají být nad věcí a omluvit se za něco, za co nemusí jenom zlepší atmosféru na serveru a jim to neublíží. Toto samozřejmě platí i pro hráče, avšak hráčem může být kdokoliv, kdežto A-Team je pečlivě vybíraná elita serveru, takže od nich očekávám více než od hráčů. Proto by bylo strašně fajn, kdyby všichni zapomněli na svou ješitnost a všechno vyřešili konstruktivní diskuzí místo výměny frází "Ale ty jsi..." "Nemáš důkazy..." a filosofie "Když přece zabíjím hráče před jeho reskou 4:59, je to v pořádku a nekazím mu hru, protože porušení pravidel je až od 5 minut."
Díky
Možná jsou všechny tyto stížnosti neoprávněné a opravdu to byla jen špatná shoda náhod.V tom případě by se ale měl Erbi přestat chovat tak arogantně, že on si může spustit event kdy chce, a mohl by se omluvit za to, že mohl případně ovlivnit hráčský event.
Všechno, co se tu pořád řeší je balancování na hraně pravidel, jestli je *** urážka nebo není, jestli tamto byla provokace nebo nebyla. Jediné reakce na to jsou Erbiho obhajoby, z nich vyplývá pouze to, že nic z oněch věcí nejde dokázat.
Tady se však nejedná o válku toho, kdo má pravdu a kdo má být potrestán, stížnosti na adminy jsou z toho důvodu, aby se zlepšovala kvalita hraní na serveru a nebyla oligarchie A-Teamu. Nejde zde jenom o to, jestli je někdo vinen nebo ne a měl by být potrestán, ale také se jedná o zpětnou vazbu pro adminy. Když tu nějaké stížnosti jsou, asi není všechno ideální a admin by místo obhajoby, že pravidla neporušil, měl zvážit omluvu a případnou změnu chování.
I kdyby ta omluva byla nedůvodná, admini mají být nad věcí a omluvit se za něco, za co nemusí jenom zlepší atmosféru na serveru a jim to neublíží. Toto samozřejmě platí i pro hráče, avšak hráčem může být kdokoliv, kdežto A-Team je pečlivě vybíraná elita serveru, takže od nich očekávám více než od hráčů. Proto by bylo strašně fajn, kdyby všichni zapomněli na svou ješitnost a všechno vyřešili konstruktivní diskuzí místo výměny frází "Ale ty jsi..." "Nemáš důkazy..." a filosofie "Když přece zabíjím hráče před jeho reskou 4:59, je to v pořádku a nekazím mu hru, protože porušení pravidel je až od 5 minut."
Díky
In vino veritas.
Lubcek
Lubcek
- Lubcek1
- Pokročilý
Zdravim,
Je uplne jasne ze ErbiCZ dal ty eventy za ucelem provokace DevilNaty. DevilNaty chtela dat svuj parkour, ale jakmile chtela dat start tak admin Erbi napsal nekolikrat za sebou /event join (timto zpusobem odehnal hrace z jejiho eventu) . Tento event kdyz se doskakal, DevilNaty znovu napsala pojdte /w skakani (chtela konecne pustit svuj event...) Ale admin ERBICZ dal dalsi event! pak dalsi a dalsi, dohromady dal 4 za sebou. Erbi, nerikej ze to nebylo za ucelem provokace, jen jsi nechtel aby devilnaty pustila svuj event

Dneska se ale stala dalsi nevidana vec... Nekdo se dostal na ucet DevilNaty a znicil jsi celou resku a to nemluvim o tom ze, ji celou postavel sprostyma obrazkama. Avsak vite co je zvlastni? Ze DevilNaty napsala stiznost na admina Erbiho, kde dodala hodne dukazu. Pan ErbiCZ se urcite nastval a nejakym zahadnym zpusobem ji znicil resku ( pres DevilNaty ucet)
Myslim ze nema cenu aby jsi se z toho vymotaval Erbi, je spoustu dukazu proc jsi to udelal ty.
Proc se to stalo zrovna v den kdy na tebe napsala DevilNaty opravnenou stiznost na adminy??
Avsak i vime, ze se snazis hracku DevilNaty provokovat i jinym zpusobem....
Je uplne jasne ze ErbiCZ dal ty eventy za ucelem provokace DevilNaty. DevilNaty chtela dat svuj parkour, ale jakmile chtela dat start tak admin Erbi napsal nekolikrat za sebou /event join (timto zpusobem odehnal hrace z jejiho eventu) . Tento event kdyz se doskakal, DevilNaty znovu napsala pojdte /w skakani (chtela konecne pustit svuj event...) Ale admin ERBICZ dal dalsi event! pak dalsi a dalsi, dohromady dal 4 za sebou. Erbi, nerikej ze to nebylo za ucelem provokace, jen jsi nechtel aby devilnaty pustila svuj event

Dneska se ale stala dalsi nevidana vec... Nekdo se dostal na ucet DevilNaty a znicil jsi celou resku a to nemluvim o tom ze, ji celou postavel sprostyma obrazkama. Avsak vite co je zvlastni? Ze DevilNaty napsala stiznost na admina Erbiho, kde dodala hodne dukazu. Pan ErbiCZ se urcite nastval a nejakym zahadnym zpusobem ji znicil resku ( pres DevilNaty ucet)
Myslim ze nema cenu aby jsi se z toho vymotaval Erbi, je spoustu dukazu proc jsi to udelal ty.
Proc se to stalo zrovna v den kdy na tebe napsala DevilNaty opravnenou stiznost na adminy??
Avsak i vime, ze se snazis hracku DevilNaty provokovat i jinym zpusobem....

-
Tery12 - Pokročilý
Včera jsem dal 3 eventy, dneska jsem dal zase 3. Takže nevím, kde si napočítala 4...
Zajímavé, nicméně s tím nemám absolutně nic společného.
Nevidím, jediný důkaz, že jsem to udělal já.
Ale dal jsem si tu práci a zjistil od vyšších IP hráče, který to zničil. IP adresa je ze Slovenska.
Nevím? Taky by mě to docela dost zajímalo.

Zajímavé, nicméně s tím nemám absolutně nic společného.
Nevidím, jediný důkaz, že jsem to udělal já.
Ale dal jsem si tu práci a zjistil od vyšších IP hráče, který to zničil. IP adresa je ze Slovenska.
Nevím? Taky by mě to docela dost zajímalo.
-
ErbiCZ - Spamerův sluha
no jo ty si nic neudělal jak je známo, ale udělal si to naschvál překažení eventu prostě ezi klap nevím proč to furt zapíraš 

Legenda Osku bez mo"s"ku
-
osku666 - Zkušený
A žádám vyjádření k NORMÁLNÍMU a VYŠŠÍMU adminovi a né od týdle popelnice, nemužeš řešit tydle věci sám erbi to je jasný že bys ty věci řešil ve svůj prospěch a né podle pravidel jak je u tebe normální 

Legenda Osku bez mo"s"ku
-
osku666 - Zkušený
Já stížnost vyřeším pár slovy: Erbi přestane mít ego a neustále urážení Ošku-a, který je moc mladý na to, aby pochopil srandu 

9
-
whiter - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 2 • 1, 2