• Stránka 1 z 1
[Z]Žádost o práva
Ahoj, tímto bych si chtěl požádat o práva na Base Builder New
Nick ve hře : GLCK
Nick na fórku : Glckujte
Profil na fórku : https://www.gamesites.cz/forum/glckujte-u68132.html
Věk : 17
Steam nick : GLCK
SteamID : STEAM_0:0:178198638
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/hlstats.php?mode=playerinfo&player=11001
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nějaké bany nebo prohřešky? Vlastně jediný ban co jsem dostal byl nedávno od Geraka a byl za bloknutí někoho stavby, naprosto popravdě sem si neuvědomil, že bych někde něco někomu bloknul, udělal sem to omylem a opravdu sem o tom nevěděl, pohužel už s tím nic neudělám a neměl sem ani demo, abych se podíval, jak k tomu došlo. Z chyby sem se poučil a nebude se opakovat.
Něco o sobě? Jmenuji se Kryštof a csko hraji kolem 10 let, na csku jsem prakticky vyrostl a stále mě to baví. Dal sem si asi před rokem chvíli pauzu od hraní, ale teď jsem zpátky a připraven hrát o 106
. Mám rád jak sem říkal csko, sporty a hlavně sem rád s kamarády. Chodím na střední školu v písku a ve volném čase mě baví pracovat s počítači.
Proč právě já? Myslím si že bych byl pro Gamesites dobrým přínosem, hraji na tomto portálu odjakživa a mam k němu určitý vztah a chci pomáhat k rozvoji. Sem velice aktivní a hlavně budu aktivní i až ta karanténa skončí a vše se vrátí do normálu což bude myslím důležité. Taky myslím, že jsem velice pracovitý co se týče sám sebe a chtěl bych být admin právě tady a pracovat na sobě a vypracovat se ve skvělého admina, o nebude rozdávat zbytečné bany, ale bude pomáhat jiným hráčům, což je další věc ve které sem věřím že dobrý, v pomoci ostatním a proto bych se rád stal součástí admin teamu. Zkušenosti s AMX mám, jelikož sem chvíli měl vlastní server, takže sem se tohle všechno naučil.
Ještě bych rád dodal, že vím že zde na účtě nemám dost příspěvků na fóru atd... ale bohužel sem ztratil můj starý účet a nevím jak se k němu mám dostat, a samozřejmně moje aktivita tady a příspěvky půjdou nahoru
Každopádně děkuji za přečení a ať už žádost dopadne jakkoli, díky za přečtení a práci co pro nás hráče děláte! Mějte se, GLCK
Nick ve hře : GLCK
Nick na fórku : Glckujte
Profil na fórku : https://www.gamesites.cz/forum/glckujte-u68132.html
Věk : 17
Steam nick : GLCK
SteamID : STEAM_0:0:178198638
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/hlstats.php?mode=playerinfo&player=11001
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nějaké bany nebo prohřešky? Vlastně jediný ban co jsem dostal byl nedávno od Geraka a byl za bloknutí někoho stavby, naprosto popravdě sem si neuvědomil, že bych někde něco někomu bloknul, udělal sem to omylem a opravdu sem o tom nevěděl, pohužel už s tím nic neudělám a neměl sem ani demo, abych se podíval, jak k tomu došlo. Z chyby sem se poučil a nebude se opakovat.
Něco o sobě? Jmenuji se Kryštof a csko hraji kolem 10 let, na csku jsem prakticky vyrostl a stále mě to baví. Dal sem si asi před rokem chvíli pauzu od hraní, ale teď jsem zpátky a připraven hrát o 106

Proč právě já? Myslím si že bych byl pro Gamesites dobrým přínosem, hraji na tomto portálu odjakživa a mam k němu určitý vztah a chci pomáhat k rozvoji. Sem velice aktivní a hlavně budu aktivní i až ta karanténa skončí a vše se vrátí do normálu což bude myslím důležité. Taky myslím, že jsem velice pracovitý co se týče sám sebe a chtěl bych být admin právě tady a pracovat na sobě a vypracovat se ve skvělého admina, o nebude rozdávat zbytečné bany, ale bude pomáhat jiným hráčům, což je další věc ve které sem věřím že dobrý, v pomoci ostatním a proto bych se rád stal součástí admin teamu. Zkušenosti s AMX mám, jelikož sem chvíli měl vlastní server, takže sem se tohle všechno naučil.
Ještě bych rád dodal, že vím že zde na účtě nemám dost příspěvků na fóru atd... ale bohužel sem ztratil můj starý účet a nevím jak se k němu mám dostat, a samozřejmně moje aktivita tady a příspěvky půjdou nahoru
Každopádně děkuji za přečení a ať už žádost dopadne jakkoli, díky za přečtení a práci co pro nás hráče děláte! Mějte se, GLCK
Per aspera ad astra
-
Glckujte - Kolemjdoucí
[Z]Žádost o práva
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o práva
Ahoj, okrem roundbanu za blok stavby máš aj nedávny ban za dohodu a tvoj prvý príspevok na fóre je hneď žiadosť, čo sa mi veľmi nepáči. Mal by si prejaviť trošku väčší záujem o tie práva, napríklad nahlasovaním do porušenia pravidiel, vyhýbaniu sa prehreškom, atď. Dáme tomu ešte čas.
Zamietnuté.
Zamietnuté.
-
Twixx - CS 1.6 HLSA
Re: [Z]Žádost o práva
ahoj rad bych poprosil o admin prava : id valve_ 0:0:160958182
nick ve hre :jindrafaloutytbs
nick na forku:jindraxd
vek 15 budemi 16
dekuji ozvete se
nick ve hre :jindrafaloutytbs
nick na forku:jindraxd
vek 15 budemi 16
dekuji ozvete se
- jindraxd
- Kolemjdoucí
Ahoj, rád bych si požádal o práva na Zombie Blood 1
Název: Zombie Blood 1
Věk:15 budemi 16
id steam: STEAM:0:0:540936529
Steam nick:faloutjindra5
Něaké bany: momentalne nemam zadny ban a snazim sem byt slusny
Něco o sobě: jmenujuse jindra studuju na zeměĎelce ale jinak na brigadu chodim do kramu do davat zbozi.
Proč bych chtěl být admin? kazdy cche byt adminem muj hlavni duvod je ze kdyz se nekdo hada v chau tak bych chtel udelat klid
nebo pomahat lidem
Něaké bany: momentalne nemam zadny ban a snazim sem byt slusny
Něco o sobě: jmenujuse jindra studuju na zeměĎelce ale jinak na brigadu chodim do kramu do davat zbozi.
Proč bych chtěl být admin? kazdy cche byt adminem muj hlavni duvod je ze kdyz se nekdo hada v chau tak bych chtel udelat klid
nebo pomahat lidem

- jindraxd
- Kolemjdoucí
jindraxd"]Ahoj, rád bych si požádal o práva na Zombie Blood 1
nick vehre:jindrafaloutytbs
Nějaké bany: momentalne nemam zadny ban a snazim sem byt slusny
nebo pomahat lidem
nick vehre:jindrafaloutytbs
Nějaké bany: momentalne nemam zadny ban a snazim sem byt slusny
nebo pomahat lidem

- jindraxd
- Kolemjdoucí
Založ si vlastnú žiadosť. Nezabudni splniť podmienky!
-
asdfJB - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1