I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyriešené]Forterino/CoDMw1

Příspěvekod Fajkoman » 08 dub 2020, 19:38 VIP

Popis situace - Hrala sa mapa de_avangard, admin forterino má možno tak 2x-3x zabil. Ďalšie kolo som šiel cez A niekde do stredu mapy(je to nepodstatné), a zabil som Forterina dynamitom na postave demolition(taká ta toxic postava že stlačim E a to zabije niekoho cez stenu ani ho nevidim) a napísal som mu na to "skap", no a tu prichádzame k veci. Instantne som dostal kick od tohoto admina
2020-04-08 16:28:23 skap. Gamesites.cz ^COD:MW #1 de_avangard
dôkaz o tom nemám, kedže som si to nescreenoval, pretože som nemal v pláne sa tu sťažovať kvôli nejakému jednému zbytočnému kicku, ale písal som mu o tom na steame a on mi napísal aby som si šiel dať sťažnosť.
(ADMIN) Fajkoman : kosso mi pisal na steame ze chce fk
*** Duch vianocnych banov killed ^KosSo with a headshot from m4a1 ***
Fajkoman
Mistr
Mistr

[Vyriešené]Forterino/CoDMw1

od Rumcajz » 08 dub 2020, 19:38

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Forterino/CoDMw1

Příspěvekod fort » 08 dub 2020, 20:09 VIP

Ako nehnevaj sa na mňa, ale ak ti praskli nervy pri opätovnom tvojom opätovnom kille tak skús vyhľadať odbornú pomoc. To, že hráš podla teba toxic postavu neznamená, že musíš byť boh v hre... Neviem čo si si myslel, neviem akú reakciu si čakal na steame po tvojej začatej konverzácii so mnou http://prntscr.com/rvmlhf... Tvoj komentár v hre "Skap." mi prišiel nevhodný natoľko, až si dostal instatne kick. Ešte raz sa ťa opýtam. Podla teba je úplne v poriadku priať niekomu smrť? Podla mňa to vôbec nieje v poriadku. Z mojej strany všetko...

S prianím pekného zvyšku dňa
ForT.erino
Steam : https://steamcommunity.com/id/forterino/
Email : [email protected]
Nick v hre : ForT.
Steam ID: STEAM_0:1:533051228
fort
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Fajkoman » 08 dub 2020, 20:45 VIP

Ako nehnevaj sa na mňa, ale ak ti praskli nervy pri opätovnom tvojom opätovnom kille tak skús vyhľadať odbornú pomoc. To, že hráš podla teba toxic postavu neznamená, že musíš byť boh v hre
No ono nervy praskli tebe ked niekoho kicknes za slovo v chate skap, takze o tom kto a či ma vyhľadať odbornú pomoc to necháme na každého osobnom uváženi, tak ma tu nemusíš urážať. O tom ze to je toxic postava mam od hracov ktorí sa na to stale sťažuju že stlačím E.
K písaniu na steame sa nebudem vyjadrovať kedže ide o súkromnú konverzáciu, kde som ti dal iba doporučenie k tvojmu arogantnému správaniu.
Tvoj komentár v hre "Skap." mi prišiel nevhodný natoľko, až si dostal instatne kick. Ešte raz sa ťa opýtam. Podla teba je úplne v poriadku priať niekomu smrť?
Áno, prijať niekomu smrť v hre mi príde celkom v poriadku a nič pohoršujúce na tom absolútne nevidím, no ak ti to prišlo až tak veľmi pohoršujúce tak si mi to mohol povedať, napísať na steame, upozorniť v hre..... ALE... zabil som ťa ečkom tak praskli nervy skôr tebe. Odomňa je to všetko, môžeme počkať na vyjadrenie kompetentného HLSA, alebo niekomu podobnému na dodanie verdiktu
(ADMIN) Fajkoman : kosso mi pisal na steame ze chce fk
*** Duch vianocnych banov killed ^KosSo with a headshot from m4a1 ***
Fajkoman
Mistr
Mistr

Příspěvekod eXtr3mer » 08 dub 2020, 21:16

Je pravda, že hráči v zápale hry píšu rôzne a niekedy dosť prestrelia, ale toto nie je ten prípad. Kick bol zbytočný a unáhlený. Ak už admin chcel nejak reagovať, tak upozorním v chate. Aj keď v tomto prípade by aj to bolo zbytočné lebo nešlo o nič vážne...

Sťažnosť oprávnená
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy