I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Z]publik1/!ko /walky/sute/deborah

Příspěvekod bebejetop » 08 dub 2020, 22:42

zdravím.admin !ko mi dal ban s kterým nesouhlasím .co mě ale trápí eště víc.jsou zvyky zdejšího "admin" teamu.
davat bany , kickovat ze hry , zabíjet na konci kola za neplnění úkolu to vše je v pořádku.některé situace prostě nevyhraješ tak jdeš radši save.nemá žádny význam chodit do velkeho přečíslení když si posledni přeživší nebo máš málo hp.Představte si ,že ste posledni dva v teamu a proti vám je 7 lidi na plantu , je naprosto logicky ,že tam prostě nepujdu a budu se snažit někoho urvat.
Nejlepší ovšem je když ste v situaci kdy vaši soupeři jsou skoro všichni z top15 na jedné straně v totalním overu a ja s bandou méně zkušených hráčů na straně druhé.samozřejmě na mě všichni flexí proč sem nešel defuz atd atd mohl bych pokračovat....
Trestat hráče za něco takového je hyenismus , učte se. mějte se
bebejetop
Pokročilý
Pokročilý

[Z]publik1/!ko /walky/sute/deborah

od Rumcajz » 08 dub 2020, 22:42

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: publik1/!ko /walky/sute/deborah

Příspěvekod kolesko » 08 dub 2020, 23:11

Nazdarek...

Takže abych to uvedl všechno na pravou míru...
Několikrát jsme ti říkali s ostatníma adminama jak chodíš defuzovat / plantovat a je jedno kolik vás žíje nebo nežije...
Pravidlech máš že musíš do konce limitu prostě položit tu bombu nebo defuznout...
Samozřejmě jak ty píšeš tak radši save a kašleš na to?? Takže pokud tomu mám chápat tak ostatní jsi v klidu defuz a ty nepůjdeš?? Viz. právě nuke map kde jsi dostal ban ??
A na víc máš VIP kde zbraně save nemusíš... jde ti jen o to aby jsi tolik neumíral a mohl jsi být v TOP15 statistikách...

Za další:
Když už ti upozorníme s ostatními admini tak nás bud pošleš do prd.... že tam nepůjdeš a že jsem de....?
to si ze mě děláš srandu ?? Viz: VYPIS CONSOLE
DEAD* (VIP) Elf : bebe tusitel*DEAD* (VIP) Elf : slay* Zemrel jsi 2x v rade! Mel by jsi zacit hrat!veteraan bazm3kkk : robik si zoslabolbebe for NORWAY has left the game(VIP) bebe for NORWAY : kdo ti pude defus 2v9 dmnte ?Ast*BuLLeTkO killed *** with awpbebe for NORWAY connected(VIP) HammerTime : tybebe for NORWAY is joining the Counter-Terrorist force(VIP) bebe for NORWAY : muzes se uz probudit ?tady máš chat..

A za další projít si tvoje HLTV za uplnulý týden tak se tu nebude stačit divit :) a na víc ještě nemluvně o tím bugu na de_cpl_mill kde tě někdo boostnul od kanalu na střed a byl jsi upozorněn na tento bug... jsi problémový hráč a víte to všichni

Na víc jsi kolikrát za tvůj chat a voice byl zabanován...
ODKAZ: https://www.gamesites.cz/amxban/classic ... hp?bid=583
https://www.gamesites.cz/amxban/classic ... hp?bid=295
https://www.gamesites.cz/amxban/classic ... hp?bid=270

Tak začni normálně dělat a hrát co máš a bude to všechno v pohodě... a dělej to co ostatní sklop ego a hraj normálně...
Jinak se omlouvám HLSA adminum za moje projevení jestli to zní nějak drasticky nebo něco :D ale tohle se opravdu nedá...
Děkuji..
CS 1.6 ADMIN

Zoufalý lidé dělají zoufalé věci
kolesko
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod kolesko » 08 dub 2020, 23:28

Jo a ještě bych málem zapomněl a doplním to ještě teď protože mi to nedá spát :)

Tady ti rozvedu co jsi dělal . Mapa nuke, ty děláš to a to vlezeš na střechu pul hodiny tam diruješ a aby se neřeklo když teda napíšu že máš jít plant tak ty furt na stejném místě sedíš s minimálně 60% HP a savuješ wipo. A když to upozorním tak mě pošleš do háje tak co čekáš?? Mapa dust, jseš na B je plant na A ty si to obcházíš přes T spawn, jdeš na long, pak zase zpět na mid a nakonec se vrátíš aby tě nezabil výbuch bomby nebo protihráč?
a ještě jsi byl několikrát upozorněn, slapnut, slaynut, a posléze kicknut, že ses ani nesnažil vůbec jít defuse, plantovat nebo cokoliv co by vyhrálo pro tvůj team bod... na víc tito píši i spoluhráči a tím jim řekneš do voice jak drží hubu?? :D buď rád že nemám dema s nadávkami do voice které předvádíš.
CS 1.6 ADMIN

Zoufalý lidé dělají zoufalé věci
kolesko
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod R0B0T » 09 dub 2020, 01:34

Ja tady muzu uz jen dodat ze kolle to sepsal podrobne za vsechny dostatecne ale i tak neco napisu co mam na srdci.
Bebe je hrac ktery nonstop hraje v overu, pri velkem overu po prehozeni a snahu o balance se vraci zpet nadava u toho , pta se jestli sem normalni atd. Bavi ho hrat v tymu ktery vede nejlepe 15;0 a kdyz muze sbirat frag za fragem pouze. Po prehozu nadavky a nasledne leave aby si nepohorsil rank.
Na urcitych mapach mu neni trapne si rikat o bugnuti (cpl_mill napriklad) a to i mě jako admina napriklad..ten nejradeji prijde vleze do overu a sbira fragy do ranku a zadna rovnovaha hry ho nezajima a kdyz ho admin nekolikrat upozorni (slovně,kickem,slayem) tak se naštve začne do voice vyřvávat , nadávat a dělat ze sebe ukňouranou chudinku kterou všichni trestaj a moralizujou...dalsi vec je jak uz je známo plant/defus , to delas jen kdyz mas s sebou partu zivych spoluhracu nebo kdyz vis ze te zabije aspon vybuch bomby a ne hrac aby se ti to nezapsalo do statistik :evil: Myslim ze se obhajovat nejak extra nemusim jelikoz te vsichni vidi a znaji a nazor na tebe mame nejspis vsichni jednoznacny si troufam rict..
V demech se zatim vrtat nehodlam ale jakmile by na to doslo tak nemam problem sem dodat dukazy a duvody jednani s timto “hracem”
Asi vse co sem mel na srdci pro tuto chvili.
R0B0T
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Seweee » 09 dub 2020, 06:55

V pravidlech je jasně napsáno, že musíš buď položit bombu, nebo ji defusnout, na žádný save se tady nehraje. Sám píšeš, že nechodíš a snažíš se něco urvat, to se pak nediv, že jsi za to potrestán. Je rozdíl, pokud se někdo alespoň o defus/plant snaží, anebo čeká na fragy. Prošel jsem si Tvůj chat, adminy na serveru provokuješ a urážíš, tak aby ses pak nedivil, když Ti přistane trochu delší ban ;)

Nevidím zde žádný důkaz o pochybení zmiňovaných adminů, proto zamítám.
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
Seweee
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Re: [Z]publik1/!ko /walky/sute/deborah

Příspěvekod bebejetop » 09 dub 2020, 11:34

rakce od nezkušených hráčů. co sem taky mohl od gamesites čekat.nepočitejte s tím ,že budu chodit defuzovat nebo plantovat v situacich ktere vyhrat nemužu. je to takticka hra a tohle k ni neodmyslitelně patri.
další věc...neustalé přehazování stran...vyberu si,že hraju za ct a borec mě celou dobu neustale přehazuje do enemy teamu...ano vím jistě mate logické vysvětlení ale ja chci prostě hrát tuhle mapu za tenhle team proto si ho vyberu a nejsem zvědavej na věčný prehazování ...ale koukám ,že tady nemá cenu o něčem diskutovat...egoisti co si mysli že když hrajou 10 let gamesite publik 1 ,že jsou nejaky dobry hrači...no tak se tu mějte , jdu kontatkovat pana mloka a v budoucích dnech váš navštívíme na vašem publiku :-) mate se na co těšit :)
bebejetop
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod R0B0T » 09 dub 2020, 11:41

No tak si kontaktuj koho chceš, mě to je uplně jedno mlok už par baniku dostal tak nebude problem udělit dalši cheater k cheaterovi viď :lol: těsšíme se ahoj
R0B0T
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod bebejetop » 09 dub 2020, 12:58

ukázka gamesites profi adminu..označit někoho za cheatera bez jakyhokoliv dukazu.+1
bebejetop
Pokročilý
Pokročilý

Zpět na Stížnosti na Adminy