Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[Vyriešené] ejik ! volumo ! jb1

Příspěvekod eeeaaaeee » 09 dub 2020, 16:52

Nickname volumo
Herni ID STEAM_0:1:104332030
SteamCommunity ID 76561198168929789
IP Adresa skryté
Typ banu Ban na herni ID
Druh banu Zakaz pripojeni k CT
Důvod Zakaz k CT [Neschopnost Simona/CT]
Zabanován dne 09.04.2020 - 17:48:49
Vyprší dne 10.04.2020 - 17:48:49 (1 Den 1 Minuta zbývá)
Zabanovaný od Deejays
Zabanovaný na Gamesites.cz ^JailBreak #1
Celkem obdržených banů 0

Hral jsem na mape beach, vzal jsem simona, hned na zacatku jsem se zeptal, jestli ma nekdo vd, napsali mi ze kolacik, domluvili jsme se na prelozeni vd, nikdo z ct mi nenapsalo ze ejik ma mit vd, v 1:40 jsem zapl mod, ejik cca 1:42-1:41 napsal ze ma vd, coz uz jsem nevidel, nasledne jsem dostal ban na den. Nebyla to moje chyba, admin ma voice, muze upozornit ze ma vd, a ne to psat do chatu, az jak oznamim a zapinam mod, casu mel dost to rict. A i kdyby, nikdo nenahlasil, a stala se chyba, co je za problem to rict v pohode a dostat dalsi kolo vd? Zbyvalo do konce mapy jeste minimalne 15 minut.....

jsem evip.....
VOLUMO je nejlepší
eeeaaaeee
Amatér
Amatér

[Vyriešené] ejik ! volumo ! jb1

od Rumcajz » 09 dub 2020, 16:52

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: ejik ! volumo ! jb1

Příspěvekod OMV » 09 dub 2020, 17:06 VIP

Ty ako Simon si povinný si overiť akýmkoľvek riadným spôsobom či nemá väzeň volný deň, síce si sa spýtal do voicu, ale ja som 2x napísal "ja mam vd". Ignoroval si to a asi o 2 sekundy si zapol mód. Moje PP netrvalo snad ani minútu a dal som si po zabití CT voľný deň, čo si si mohol všimnúť, keby si vnímal a bol pozorný voči hre. Trest si dostal a buď rád, že si nedostal ďalší za tie tvoje provokatívne detinské rečičky.
OMV
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod eeeaaaeee » 09 dub 2020, 17:23

OMV píše:Ty ako Simon si povinný si overiť akýmkoľvek riadným spôsobom či nemá väzeň volný deň, síce si sa spýtal do voicu, ale ja som 2x napísal "ja mam vd". Ignoroval si to a asi o 2 sekundy si zapol mód. Moje PP netrvalo snad ani minútu a dal som si po zabití CT voľný deň, čo si si mohol všimnúť, keby si vnímal a bol pozorný voči hre. Trest si dostal a buď rád, že si nedostal ďalší za tie tvoje provokatívne detinské rečičky.

1) zemrel jsem relativne brzo minuly kolo, takze jsem sel na wc, dalsi kolo jsem se hned na zacatku zeptal, kdo ma vd, a jestli neni vd z pp, bylo mi receno ze ne, jediny kdo ma mit vd, byl kolacik, s kterym jsem se domluvil na prelozeni, 5 sekund pred zapnutim jsem oznamil mod, ty si za celou dobu drzel hubu a jakoby nic, upozorneni by te nezabilo. Od ceho ty jako admin mas povoleny mikrofon? K zabave nebo co? Vyuzivas to jen pro svuj prospech nebo kdyz chces zase s tvym egoismem zjebat cely server. Pak ze napises v case, kdy uz si mel dost casu normalne, v klidu rict ze si mel vd, a ja uz hledal v smenu mod, najednou zacnes brecet.

2) Tady zase pises sracky, od last banu jsem si rekl, i kdyz te ze srdce nenavidim, ze te budu mit v pici a nebudu se k tobe vyjadrovat. A tak to taky bylo, za dobu kdy si byl na serveru, jsem ti nerekl ani slovo, ani tak po banu, pak jsem se zeptal nekolika hracu, jestli vubec vedeli jestli to bylo z pp nebo koupene, nikdo nevedel a tim padem se te pak 2x Marketa slusne zeptal na tuto otazku, ani jednou si nebyl schopen odpovedet, tak az pak jsem zacal byt toxic, ale bez nadavek.
VOLUMO je nejlepší
eeeaaaeee
Amatér
Amatér

Příspěvekod OMV » 09 dub 2020, 17:41 VIP

Tvoje vyjadrovanie, hovori za všetko. Očividne ťa rodičia doma nenaučili slušného správania. K tebe sa viac vyjadrovať nebudem. Si jeden nevychovaný človiečik na ktorého treba čisto len drezúru :)
OMV
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod eeeaaaeee » 09 dub 2020, 18:26

OMV píše:Tvoje vyjadrovanie, hovori za všetko. Očividne ťa rodičia doma nenaučili slušného správania. K tebe sa viac vyjadrovať nebudem. Si jeden nevychovaný človiečik na ktorého treba čisto len drezúru :)

Kecu hodne ale ciny zadne. Furt cekam na demo, ktere mas jako admin povinnost natacet, a kde je jasne videt moje snaha zjistit jestli ma nekdo vd, a kde je krasne videt ze si neprojevil zadnou snahu to napsat driv.
VOLUMO je nejlepší
eeeaaaeee
Amatér
Amatér

Příspěvekod eeeaaaeee » 09 dub 2020, 18:37

OMV píše:Tvoje vyjadrovanie, hovori za všetko. Očividne ťa rodičia doma nenaučili slušného správania. K tebe sa viac vyjadrovať nebudem. Si jeden nevychovaný človiečik na ktorého treba čisto len drezúru :)

PS: kdyz uz tu na mne pises jak ja jsem nevychovany, napis si tu do fora deejays, krasne ti vyjede tvoje krasna historie, cheating, nadavky do rodiny, mfk a tak podobne. Me tu osocujes mym chovanim, ktere neni uplne ukazkove, ale posledni dobou si myslim dost v pohode, ale tvoje minulost se taky neztratila, tak tady nedelej svatouska :) Kazes vodu, ale sam pijes vino, vzdycky kdyz nekdo na tebe zalozi stiznost, tak misto aby si dodal konkretni dukazy na danou stiznost, tak tady zacnes vytahovat neco, co ani nema s danou stiznosti nic konkretniho, viz. tato stiznost, a me predchozi stiznosti.
VOLUMO je nejlepší
eeeaaaeee
Amatér
Amatér

Příspěvekod asdfJB » 09 dub 2020, 19:04 VIP

Volumo, dodaj demo s časom, kde je inkriminovaná situácia.
asdfJB
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod eeeaaaeee » 09 dub 2020, 19:30

http://leteckaposta.cz/134786161

36:55 - beru simona
37:08 - domluveno prelozeni vd hraci kolacik, od ejika zadna reakce doted, ohlasil jsem mod, s tim ze je i ejikem je potvrzeno, ze jsem se ptal kdo ma vd.
37:12 - ejik 2x ve stejne sekunde zaspamuje ze ma vd, v te dobe jsem se ale dival do smenu abych zapnul mod, tudiz jsem nevidel chat
37:15 - zapinam mod
37:24 - schytavam ban, bez jakekoliv moznosti vysvetleni
VOLUMO je nejlepší
eeeaaaeee
Amatér
Amatér

Příspěvekod ThePeace » 09 dub 2020, 22:10 VIP

Po prezretí dema, ktoré dodal volumo a zhliadnutí celej situácii môžem povedať, že Simon si je povinný pred zapnutím módu overiť a zistiť, či má niekto VD, prípadne počet týchto VDčiek.
V tomto prípade nebola dodržaná druhá časť (počet VDčiek), ale ban na 24 hodín za toto mi príde prehnaný. Mne osobne by stačilo upozornenie. :-)
Admin bude poučený, ako v podobných situáciach postupovať a ty Volumo máš unban, ale pozor na niektoré tvoje výstrelky.

Považujem za vyriešené.
ThePeace
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Unban Žádost