Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamietnuté]Žádost na post Admina

Příspěvekod ondraliska » 10 dub 2020, 17:09

Nick na serveru: René
SID: STEAM_0:0:135428180
Sekce, na které chci práva: Dust II only
Věk: 20
Mé HlStats: Případné poznámky:http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_187068/hlstats.php?mode=playerinfo&player=230976
Bany, které jsem dostal: Žádné
Něco o mně: Zdravím, jsem René jak již víte. Těžko říct něco o sobě, co by Vás mohlo zajímat. Momentálně jsem velký fanda hry CS:GO, hry jakožto takové jsem hrával už od nepaměti. Vždy jsem chtěl od dané hry více, někam se posouvat, proto jsem po nastudováni hry chtěl být správcem nebo jinak řečeno udržovatelem pořádku pro nezbedníky, kteří chtěli hru kazit ostatním. Prošel jsem spoustu her a skoro vždy jsem měl to štěstí stát se hráčem s možností udržování pořádku tzn. Helper, Administrátor, pár krát i spolumajitel portálu. Pokud by Vás zajímalo jaké to byly hry, což si myslím, že je nepodstatné tak část z nich uvedu - Minecraft, Metin 2, CS 1.6 CS:GO,... Není to vychvalování pouze si nahrávám na další otázku. :)
Proč právě já: Jak jsem již výše zmiňoval tak mám už nějaké ty zkušenosti, což není to podstatné. Jsem klidný a vyrovnaný člověk, se sklonem sebezdokonalováním se. Nikdy předtím ani teď mi nešlo o to mít práva, či být něco více než ostatní. Rád pomůžu jak nováčkům tak i lidem co si neví rady. Na serveru jsem často a většinou v neobvyklých hodinách, což by bylo dobré, jelikož i stávající Admini tam nejsou pořád, a tak vznikne časová mezery, kdy je server "nehlídaný" a hráči si můžou dělat co chtějí. Myslím si, že tyto informace můžou ze začátku stačit. Pokud máte nějaké další otázky na mě, stačí se zeptat.
Zkušenosti s CS:GO: Je zbytečné sem psát kolik mám nahraných hodin, jaké skiny a podobné nepodstatné věci mám. Lehce řečeno vím jak ta hra funguje, strávil jsem v ní dlouhé hodiny. Pokud budete studovat můj účet a říkat si, že proč tady píše, že má tolik a tolik zkušenosti a přitom má pár hodin na steamu, tak Vám na to hned milerád odpovím .. - pár let zpět jsem hru hrával aktivně a doslova jí hltal avšak přišla do toho škola, řidičák a brigáda a na celkové hraní už nebyl čas, tak jsem celý steam daroval svému mladšímu bratranci... uběhlo pár let a mi vznikl volný čas, který jsem teď začal využívat pro hraní :)

Pokud budete mít nějaké další otázky, není problém se domluvit na nějaký čas a popovídat si o tom :)

S pozdravem
René
ondraliska
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Zamietnuté]Žádost na post Admina

od Rumcajz » 10 dub 2020, 17:09

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žádost na post Admina

Příspěvekod flyzc172 » 10 dub 2020, 19:39

podminky-pro-prijeti-t177857.html
Kde máš 5 nahlásení? :D
https://www.youtube.com/watch?v=DHmo80c1uXU
flyzc172
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod LynxQ » 10 dub 2020, 20:06

Ahoj,
nesplňuješ niektoré podmienky pre prijatie.

! Prišiel si na náš server pred 5dňami. Za tie dni máš peknú aktivitu, no nestačí to.
! Nahlas aspoň 5 hráčov do PP
! Nahraj aspoň 20h na naších serveroch

Ak to všetko splníš, môžeš si požiadať znova.
Zatiaľ ZAMIETNUTÉ
http://steamcommunity.com/profiles/76561198413472904
LynxQ
Drbna
Drbna

Příspěvekod ondraliska » 11 dub 2020, 10:16

Ahoj,
nesplňuješ niektoré podmienky pre prijatie.

! Prišiel si na náš server pred 5dňami. Za tie dni máš peknú aktivitu, no nestačí to.
! Nahlas aspoň 5 hráčov do PP
! Nahraj aspoň 20h na naších serveroch

Ak to všetko splníš, môžeš si požiadať znova.
Zatiaľ ZAMIETNUTÉ

Ahoj,
na serveru bych si troufl říct, že na Vašich serverech hraji více jak měsíc, avšak na jiném účtě. Jistí lidé Vám to klidně potvrdí. Hrál jsem úplně pod stejným jménem, jenomže jsem se nechal mírně nachytat. Na druhém účtě jsem hrál především Váše servery a občas kompetivní zápas, který mi přišel vizuálně strašně nudný a není divu .. na serverech si můžeme dovolit dát skin jaký chceme a hra je hned pestřejší a pro mě osobně záživnější, a tak jsem si stáhl jistý "undetected" skin changer, který jsem však stihl použít jen jednou v kompetu. :D Jak jsem zjistil tak až tak undetected není a hned druhé ráno mi přišla pěkně oranžová zpráva od steam podpory, že jaksi jsme Vám tam něco našli v souborech co tam tak úplně nepatři a to se nám nelibí. :D Takže nezbylo nic jiného než si založit nový účet a hrát na novém.

Abych to shrnul, tak co se týče času tak ten není problém a nahlášení hráčů také není problém :)

Přeji pěkný den

René
ondraliska
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod LynxQ » 11 dub 2020, 12:40

Pošlí mi odkaz na tvoj starý steam účet do PM tu na fórku, poprípade koľko máš hodin v csgo na tomto účte, koľko na starom.
Ak budeš mať nejaké otázky, tak taktiež mi píš do PM.
http://steamcommunity.com/profiles/76561198413472904
LynxQ
Drbna
Drbna

Příspěvekod ondraliska » 12 dub 2020, 14:52

Máš to v PM.
ondraliska
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Zpět na Nábory Adminů