• Stránka 1 z 1
[Vyřešené]Honza,Yevgeni/JB1/Demence,FK
1. Nick: "Honza Marketak Aliger" a "Yevgeni Artyukhin"
2. Steam ID (Honza): STEAM_0:0:457683916; https://ctrlv.sk/lhKA
2. Steam ID (Yevgeni): STEAM_0:1:92936771; https://ctrlv.sk/lhKA
3. Dátum a čas: 09.04.2020 - 8:30 +/-
4. Popis situácie: 1. Měli jsme být na zeleném políčku. Simon řekl: "Já vás pustím dovnitř" a otevřel bránu. Čtyři vězni vešli dovnitř, přičemž měli stále zůstat na políčku, protože věta (já vás pustím dovnitř) nebyla příkaz. Nikoho z nich nezabil.
2. Řekl pouze, že tam máme 4 porty ale neřekl že do nich máme vejít, či kolik vězňů venku z bludiště přežívá. Požádat jsem si o mik ohledně situace 1 a snažil se vysvětlit, že je měl zabít a dostal jsem kill od CT.
Další kolo se situace řešila, zda se vězni měli portnout nebo ne. Dle mého názoru je to stejné jak když věznům dáte příkaz: "Jděte na středovou čáru na fotbale" a zapnete zápas. Taky nemůžou začít hrát a tím opustit čáru. Nebo jak NoSwear později uvedl, že když položí blok, tak tam též nemají automaticky jít. Na druhou stranu, když se pouští náhoda, tak se nezabijí, když vězni opustí zadní stěnu boxu.
3. Další kolo se simon ptal, koho zabili v bludišti a hráč Yevgeni mě nezmínil, přesto, že mě zabil a pervitinek za to VD dostal. Choval se arogantně jak kdyby pobral rozum světa. Kdybych nedostal VD, díky uvědomění simona, tak by to bylo naddržování hráči. Přece pro každého hráče platí stejné pravidla.
Také se nám situace opakovala. Situaci řešili dva admini a nemohli se shodnout, tím pádem poprosím o poslední verdikt, a posouzení těch tří uvedených situací.
Děkuji za objasnění.
5. Dôkaz: http://leteckaposta.cz/852705062
6. Vyčasovanie: 16:05 - 28:30
2. Steam ID (Honza): STEAM_0:0:457683916; https://ctrlv.sk/lhKA
2. Steam ID (Yevgeni): STEAM_0:1:92936771; https://ctrlv.sk/lhKA
3. Dátum a čas: 09.04.2020 - 8:30 +/-
4. Popis situácie: 1. Měli jsme být na zeleném políčku. Simon řekl: "Já vás pustím dovnitř" a otevřel bránu. Čtyři vězni vešli dovnitř, přičemž měli stále zůstat na políčku, protože věta (já vás pustím dovnitř) nebyla příkaz. Nikoho z nich nezabil.
2. Řekl pouze, že tam máme 4 porty ale neřekl že do nich máme vejít, či kolik vězňů venku z bludiště přežívá. Požádat jsem si o mik ohledně situace 1 a snažil se vysvětlit, že je měl zabít a dostal jsem kill od CT.
Další kolo se situace řešila, zda se vězni měli portnout nebo ne. Dle mého názoru je to stejné jak když věznům dáte příkaz: "Jděte na středovou čáru na fotbale" a zapnete zápas. Taky nemůžou začít hrát a tím opustit čáru. Nebo jak NoSwear později uvedl, že když položí blok, tak tam též nemají automaticky jít. Na druhou stranu, když se pouští náhoda, tak se nezabijí, když vězni opustí zadní stěnu boxu.
3. Další kolo se simon ptal, koho zabili v bludišti a hráč Yevgeni mě nezmínil, přesto, že mě zabil a pervitinek za to VD dostal. Choval se arogantně jak kdyby pobral rozum světa. Kdybych nedostal VD, díky uvědomění simona, tak by to bylo naddržování hráči. Přece pro každého hráče platí stejné pravidla.
Také se nám situace opakovala. Situaci řešili dva admini a nemohli se shodnout, tím pádem poprosím o poslední verdikt, a posouzení těch tří uvedených situací.
Děkuji za objasnění.
5. Dôkaz: http://leteckaposta.cz/852705062
6. Vyčasovanie: 16:05 - 28:30
-
Toffin - Zkušený
[Vyřešené]Honza,Yevgeni/JB1/Demence,FK
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Honza,Yevgeni/JB1/Demence,FK
Nechápu, proč nahlašuješ, já Ti VD dal, situace se řešila tak, že se to pro příště nebude používat. Já Ti VD dal, tak nevím, co Ti jde
DnB ❤️
-
AliA - Drbna
Ahoj, jedná se o bod číslo 1, kdy jsi nezabil vězně, kteří opustili políčko. Protože věta: Já vás pustím dovnitř není příkaz. Snažil jsem se to vysvětlit v miku, bohužel jsem zapomněl dopsat ohledně čeho si ho žádám a neuvědomil jsem si to, za to se ti také omlouvám. Takže bych to shrnul jako naddržování a ne jako FK. Samozřejmě proti tobě nic nemám a dal jsem to sem, aby se to dořešilo. Jsem rád, že jsi mě pak nahlásil VD. Druhý hráč tu je pak z důvodu, že když ses ptal koho zabili v bludišti tak o mě nepadlo slovo a musel jsem si zažádat o mikrofon.
-
Toffin - Zkušený
Ahoj,
Vím o co se přesně jedná, a situace na serveru byla taková že jsem nevěděl jak to s tím příkazem je. Ale později se to vyřešilo a já zjistil že se ten příkaz používat nesmí což jsem pak i na serveru řekl. Co se týče té první situace cituji: 1. Měli jsme být na zeleném políčku. Simon řekl: "Já vás pustím dovnitř" a otevřel bránu. Čtyři vězni vešli dovnitř, přičemž měli stále zůstat na políčku, protože věta (já vás pustím dovnitř) nebyla příkaz. Nikoho z nich nezabil. Ano v tomto máš pravdu a hráči měli zůstat na políčku a čekat na příkaz při kterém by do bludiště mohli. Ale myslím že všechno ostatní jsme vyřešily na serveru a dále se to už nebude opakovat, takže já se ještě jednou omlouvám že jsem situaci nedokázal vyřešit hned a zabránit tak Killům které byli neoprávněné. Co se hráčů týče tak nikoho banovat zde nebudu protože se pak všechno vyjasnilo a hráči se omluvily atd.
Děkujeme za nahlášení a ještě jednou se za tuto situaci omlouvám.
PS: Ještě poprosím nějaké HLSA, který sem něco doplní jelikož se stalo to co se stalo a aspoň to budete mít z první ruky. A obejdeme dalším takovým situacím.
Vím o co se přesně jedná, a situace na serveru byla taková že jsem nevěděl jak to s tím příkazem je. Ale později se to vyřešilo a já zjistil že se ten příkaz používat nesmí což jsem pak i na serveru řekl. Co se týče té první situace cituji: 1. Měli jsme být na zeleném políčku. Simon řekl: "Já vás pustím dovnitř" a otevřel bránu. Čtyři vězni vešli dovnitř, přičemž měli stále zůstat na políčku, protože věta (já vás pustím dovnitř) nebyla příkaz. Nikoho z nich nezabil. Ano v tomto máš pravdu a hráči měli zůstat na políčku a čekat na příkaz při kterém by do bludiště mohli. Ale myslím že všechno ostatní jsme vyřešily na serveru a dále se to už nebude opakovat, takže já se ještě jednou omlouvám že jsem situaci nedokázal vyřešit hned a zabránit tak Killům které byli neoprávněné. Co se hráčů týče tak nikoho banovat zde nebudu protože se pak všechno vyjasnilo a hráči se omluvily atd.
Děkujeme za nahlášení a ještě jednou se za tuto situaci omlouvám.

PS: Ještě poprosím nějaké HLSA, který sem něco doplní jelikož se stalo to co se stalo a aspoň to budete mít z první ruky. A obejdeme dalším takovým situacím.
Kdo si hraje nezlobí
NoSwear

-
NooSwear - CS 1.6 Admin
NooSwear píše:Simon řekl: "Já vás pustím dovnitř" a otevřel bránu. Čtyři vězni vešli dovnitř, přičemž měli stále zůstat na políčku, protože věta (já vás pustím dovnitř) nebyla příkaz. Nikoho z nich nezabil. Ano v tomto máš pravdu a hráči měli zůstat na políčku a čekat na příkaz při kterém by do bludiště mohli.
Toto je pravda, k tomu ani písať nebudem. Mali ste proste zabiť už na začiatku tých hráčov, ktorí po tejto vete vošli do bludiska, lebo to nie je príkaz.
A teraz situácie:
1.) Simon povie: "Bežte do bludiska, dám vám tam 4 porty." - Väzni majú ísť do bludiska a ostať v ňom.
Väzni nedostali žiadny príkaz na to, aby odišli z bludiska. Podobná situácia môže nastať v boxe, kde Simon povie: "Choďte do boxu na zadnú stenu, dám vám tu 4 bloky." a rozostaví pred väzňov bloky. Ani v tomto prípade nikto neopustí stenu.
2.) Simon povie: "Bežte do bludiska, dám vám tam 4 porty, kto sa portne, pôjde na blok." - Zakázaný, nejasný príkaz, ktorý nebude nikto používať a nikto zaňho nebude zabíjať. Simon je povinný dávať jasné príkazy.
Každá situácia sa rieši zvlášť, tak ich rozlišujte.
A pokiaľ niekto nevie, ako sa nejaká situácia rieši správne, tak za ňu nebude zabíjať a najlepšie ju ani nebude používať a vyhľadávať, ale opýta sa na správne riešenie. Každý nech Simonuje v rámci svojich možností.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1