I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyriešené] Knife1/Uni alias zeperow

Příspěvekod killermacka » 13 dub 2020, 17:11

Zdravím,chcem podať sťažnosť na admina Uni alias Zeperowa kvôli tomu,že kamarátovi nedal kick ani po viacnásobnom nadávani.
2020-04-13 18:03:07 drz pi.cu. Gamesites.cz ^Knife server #1 35hp_lava2

Tu ho admin ešte upozornil
2020-04-13 18:03:09 Zm klud.. Gamesites.cz ^Knife server #1 35hp_lava2

ale prišla ďalšia nadávka
2020-04-13 18:03:27 strong a smej sa jak koko.d Gamesites.cz ^Knife server #1 35hp_lava2

a admin nič nechal to tak,kedže sú kamaráti

Hráč ktorému nadával ho ešte upozornil aby ho kickol
2020-04-13 18:04:13 Creepy^ (Team) on mi piše Gamesites.cz ^Knife server #1 35hp_lava2
2020-04-13 18:04:13 Creepy^ (Team) neprovokuju Gamesites.cz ^Knife server #1 35hp_lava2
2020-04-13 18:04:08 Zm (Team) neprovokuj ho Gamesites.cz ^Knife server #1 35hp_lava2
2020-04-13 18:03:55 nEph. XU sz/menu Gamesites.cz ^Knife server #2 1hp_pwr_full
2020-04-13 18:03:51 Creepy^ (Team) upozornil si ho Gamesites.cz ^Knife server #1 35hp_lava2
2020-04-13 18:03:49 Creepy^ (Team) daj mu ban Gamesites.cz ^Knife server #1 35hp_lava2
2020-04-13 18:03:45 strong zebracik mi tu nebude pisat Gamesites.cz ^Knife server #1 35hp_lava2

Dokonca aj ja som ho upozornil
2020-04-13 18:04:44 Creepy^ (Team) hej no Gamesites.cz ^Knife server #1 35hp_lava2
2020-04-13 18:04:41 killermacka (Team) nie dalsia Gamesites.cz ^Knife server #1 35hp_lava2
2020-04-13 18:04:39 killermacka (Team) uz tu mal byt kick Gamesites.cz ^Knife server #1 35hp_lava2

Následne adminova reakcia bola taká
2020-04-13 18:05:09 Zm (Team) na fore je Gamesites.cz ^Knife server #1 35hp_lava2
2020-04-13 18:05:03 killermacka (Team) nemas dokaz Gamesites.cz ^Knife server #1 35hp_lava2
2020-04-13 18:05:01 Zm (Team) nevyjadruj sa ku mne Gamesites.cz ^Knife server #1 35hp_lava2
2020-04-13 18:04:58 Zm (Team) a si sa tvaril, ze to neni on na ns Gamesites.cz ^Knife server #1 35hp_lava2
2020-04-13 18:04:54 Zm (Team) ty si nechaval unityho hrat s kb Gamesites.cz ^Knife server #1 35hp_lava2

Iných hráčov kickuje ešte počas prvej nadávky a kamarátovi nedal po 2?

Už som si písal s extremerom aj s grossom že admin klamal pri žiadosti kedže ma opravnéný ban za KB na inom portále+robil podvody s nahlasovaním kedy chcel aby sme nadávali a porušovali pravidla my....
killermacka
Mistr Yoda
Mistr Yoda

[Vyriešené] Knife1/Uni alias zeperow

od Rumcajz » 13 dub 2020, 17:11

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Knife1/Uni alias zeperow

Příspěvekod UniZm » 13 dub 2020, 17:23 VIP

Ahoj,

pointa, ktorá tu chýba a ktorú by trebalo ozrejmiť je následovná:

1. Práva ti boli zrušené a hľadáš všetko, len aby si mi uškodil kedže nevieš prekusnúť to, že som zistil, že už mesiac používaš kbot.
2. Ide len o snahu zrušiť ma

Pripájam dnešný chat, keď som sa ťa opýtal, či máš radosť z toho, že mi škodíš:

[17:36]
盆栽Uni:
xD
no fajne
sná
snáď máš radosť

[17:36]
killermačka:
nemam
nechcel som to robit
aj unitymu som to vyhovaral ale odkedy si admin sa spravas jak debil
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nejdem to tu ďalej rozoberať, to už ostáva eXtremerovi.. ten sa k tomu ďalej vyjadrí.

Čo sa týka tejto situácie -> hráčov, ktorí sa hádali som niekoľkokrát upozornil a napriek tomu pokračovali, prečo som mu nedal kick je ten, že hráčov poznám obidvoch a nedal by som kick ani jednému z nich, písal som dotyčnému do PM že je to zbytočné inak dostane BAN.

Priznávam, že ten kick tam mal byť, chcel som to vyriešiť inak a dohovoriť hráčovi inou cestou než kickom
Je ale pravda, že niektorí admini čo sa týka všetkých serverov nadávky riešia málokedy a ty si nebol výnimkou ;)

Je smiešne, že po tom všetkom ako si plakal, keď ťa zrušili a očierňoval portál kade-tade sa hráš teraz na poslušného.
knife
kz

member of SenecTus Knife Clan
member of kreedz estonia [kz.ee]
UniZm
CS 1.6 CheatHunter
CS 1.6 CheatHunter

Příspěvekod killermacka » 13 dub 2020, 17:50

1. Práva ti boli zrušené a hľadáš všetko, len aby si mi uškodil kedže nevieš prekusnúť to, že som zistil, že už mesiac používaš kbot.
2. Ide len o snahu zrušiť ma

Za mesiac si není schopný ma natočiť spolu s karmom,to je sila ti poviem,hral som aj pred excionom a nikdy nevidel alebo nebol podozrenie že cheatujem,alebo len o tom neviem,tak hold odkedy máš práva každý má KB a hraje tam aj hráč čo dva roky nezapol 1.6. Smutné no.

Pripájam dnešný chat, keď som sa ťa opýtal, či máš radosť z toho, že mi škodíš:

Neviem o čo ti ide,normálne som ti napísal že nemám z toho radosť čo robím,kedže sa poznáme osobne a bol si v pohode,ale odkedy si tu admin ti prepína a nie jeden človek ti to potvrdí a k tomu je ešte blízky k tvojej osobe,takže to není len môj pohľad na túto vec.

Čo sa týka tejto situácie -> hráčov, ktorí sa hádali som niekoľkokrát upozornil a napriek tomu pokračovali, prečo som mu nedal kick je ten, že hráčov poznám obidvoch a nedal by som kick ani jednému z nich, písal som dotyčnému do PM že je to zbytočné inak dostane BAN.

Poznáš ich? Creepyho poznáš zo servera max,a on nič nenapísal nič také za čo by mal byť upozornený,nie to ešte kicknutý nedaj bože zabanovaný,takže neklam. Hádky admin nemá riešiť pokiaľ sú v rámci pravidiel a nenadáva sa alebo sa inak neporušujú pravidlá. Tvojmu kamarátovi praskli nervy za čo mal byť odmenený min. kickom a ty si to nechal tak lebo ste kamaráti. Keby išlo o iného hráča tak mu už dáš ban ,ak by si mohol samozrejme.

Priznávam, že ten kick tam mal byť, chcel som to vyriešiť inak a dohovoriť hráčovi inou cestou než kickom
Je ale pravda, že niektorí admini čo sa týka všetkých serverov nadávky riešia málokedy a ty si nebol výnimkou ;)

No vidíš,ale keby nenapíšem sťažnosť tak píšeš že som tu nechal hrať unityho s kb,pritom to není pravda čo máš dokázané aj v tom topicu čo si spomínal. A riešia málo,ja som riešil všetko niekedy som pustil pokiaľ neboli mierené na osobu,ale toto bolo mierené na osobu a ty si to nechal tak,tak to nezľahčuj.

Je smiešne, že po tom všetkom ako si plakal, keď ťa zrušili a očierňoval portál kade-tade sa hráš teraz na poslušného.

Môj postoj k tomu ostáva rovnaký,neoprávnene ma zrušili na základe screeny Z FB. Včera som niečo poslal extremerovi a tiež sa čudoval že už je to neskoro teraz riešiť,takže tiež má si myslím o tom svoj názor,ale keby bol za mnou gross tiež som ticho :) Z vyššie postavených tu je normálny čo ma pochopili je sewee a extremer. Ostatných nepoznám ani oni mňa tak nepíšem o nich nič,z nich si ber príklad. Navyše,prečo nespomenieš prečo si klamal že máš bany na inom portále za KB a v žiadosti si ich nespomenul? Priznaj sa rovno tu alebo mám dodať ďalšie dôkazy že si zeperow?
killermacka
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod UniZm » 13 dub 2020, 19:45 VIP

Poslednú vec, ktorú sem napíšem..

Všade si písal, že odkedy som admin mi preplo. Že nahlasujem kamarátov za také veci, ktoré ty by si nikdy nekickoval/nebanoval.
Že som sa "zmenil". Že jak je možné, že "vlastných" udávam. Práve ty si poukazoval na to, že som férový a objektívny voči všetkým, že taký je málokto. A zrazu je problém, keď som nekickol "známeho".

Myslím si, že každý si urobí svôj názor na toto tu celé /fiasko/.
knife
kz

member of SenecTus Knife Clan
member of kreedz estonia [kz.ee]
UniZm
CS 1.6 CheatHunter
CS 1.6 CheatHunter

Příspěvekod killermacka » 13 dub 2020, 19:55

Všade si písal, že odkedy som admin mi preplo. Že nahlasujem kamarátov za také veci, ktoré ty by si nikdy nekickoval/nebanoval.
Že som sa "zmenil". Že jak je možné, že "vlastných" udávam. Práve ty si poukazoval na to, že som férový a objektívny voči všetkým, že taký je málokto. A zrazu je problém, keď som nekickol "známeho".

Prečo klameš?Nikde som nenapísal že si nahlasuješ kamarátov alebo niečo za čo by som ja nebanoval. Ja som napísal,že si písal nám aby sme prišli porušovať pravidla a tým si si získal nahlásenia,mám ďalšie screeny ktoré pošlem ďalej,neboj sa.

A ty si objektíny? Preto si nedal kamarátovi sluggymu kick hej? Lebo ho poznáš,tak vidím aký si objektívny...

Ja som len napísal,keď som bol admin tak som nekickoval za každú nadávku ktorá nebola smerovaná na nejakú osobu,to chcelo aj samotné vedenie že ak si hráči napíšu do pi alebo ku... tak to nemáme vždy trestať ak to nie je mierené na osobu.... Tak ma neťahaj za slovíčka....
killermacka
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Re: [v riešení]Knife1/Uni alias zeperow

Příspěvekod Kubeyy » 14 dub 2020, 18:47 VIP

Admin určite mohol udeliť kick po tom, ako hráčov upozornil v chate a pokračovali stále, tu admin pochybil. Na TS mu bolo vysvetlené ako má postupovať.
Sťažnosť oprávnená
Ostatné dôležité veci, ktoré tu boli spomenuté a týkali sa adminovej žiadosti o práva a o jeho minulosti, sme prebrali s HLA a adminom na TS, všetky nám admin vysvetlil a naďalej ostáva adminom.
CS 1.6 Admin od 2016
Hráč na Gamesites od 2012
Kubeyy
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Re: [Vyriešené] Knife1/Uni alias zeperow

Příspěvekod killermacka » 14 dub 2020, 19:14

Aha,takže mňa ste zrušili na základe screenu z FB čo nič nedokazoval,ale jeho čo zámerne klamal zatajil svoj nick,zatajil svoje bany,nahlásenia si produkoval podvodom tak také admina tu necháte hej?

Chcem vidieť a nie len ja,ako vám to admin zdôvodnil lebo toto je neprípustné a neviem si to vysvetliť ako také hráča môžte nechať adminovať :)
killermacka
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Re: [Vyriešené] Knife1/Uni alias zeperow

Příspěvekod eXtr3mer » 14 dub 2020, 20:52

Každý si môže zmeniť nick a nemusí o tom dať nikde vedieť. Ban admin v žiadosti nespomenul, priznal to, no nie je dôvod to ďalej rozoberať keď ide o konkurenčný portál a ban samotný je starý 3 roky...
Jediný vážnejší problém bola práve snaha o podvod pri nahlasovaní hráčov do PP. Admin bol na to upozornený, adekvátne potrestaný a dá si na podobné vyjadrenia pozor.
Zaujímavé na tom ale je to, že v tebe sa pohlo svedomie až teraz, mesiaci od danej situácie :)

Zvyšok napísal Kubho, takže pokladám za vyriešené...
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Příspěvekod KOFOLA » 15 dub 2020, 00:13

Nebudu se vyjadřovat tam, kam nemám.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
KOFOLA
Spamer
Spamer