• Stránka 1 z 1
[V] Nadávky #1 / Survival
Zdravím,
prohlížel jsem si blízké okolí warpu /hra a narazil jsem na množství rezidencí, které kryjí zcela nesmyslné stavby a zošklivují pohled pěknou práci Fletchera.
Jelikož pravidla o ničení přírody se nevztahují na rezidence, tak sem uvádím porušení pravidla "1. Je zakázané urážet ostatní hráče nebo jim nadávat." V rezidenci na souřadnicích X/Y/Z: -148.00 / 69.00 / 38.00 je postaven sloup, na kterém je tabulka s obsahem: "MAJU JE NEJLEPŠÍ kdo nesouhlasí je NOOB a nejhorší" [Důkaz].
Rád bych tím ale navrhl průzkum rezidencí v okolí warpu /hra a odstranění rezidencí neaktivních hráčů.
F.
prohlížel jsem si blízké okolí warpu /hra a narazil jsem na množství rezidencí, které kryjí zcela nesmyslné stavby a zošklivují pohled pěknou práci Fletchera.
Jelikož pravidla o ničení přírody se nevztahují na rezidence, tak sem uvádím porušení pravidla "1. Je zakázané urážet ostatní hráče nebo jim nadávat." V rezidenci na souřadnicích X/Y/Z: -148.00 / 69.00 / 38.00 je postaven sloup, na kterém je tabulka s obsahem: "MAJU JE NEJLEPŠÍ kdo nesouhlasí je NOOB a nejhorší" [Důkaz].
Rád bych tím ale navrhl průzkum rezidencí v okolí warpu /hra a odstranění rezidencí neaktivních hráčů.
F.
“Strong people don't put others down... They lift them up.”
― Michael P. Watson
Na serveru pod jmény:
1. Geralt16
2. titanlec
3. _StarLord_
― Michael P. Watson
Na serveru pod jmény:
1. Geralt16
2. titanlec
3. _StarLord_
-
Fourgen - Kolemjdoucí
[V] Nadávky #1 / Survival
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Nadávky #1 / Survival
Dobrý den pane z inspekce nebo hledači problému i o svátky jako dnešní velikonoce, napsal si tuto stížnost na pochvalu asi ti chybí škola nebo asi si se nudil no,tu ceduli sem tam dal já i s tím sloupem jak říkáš
, rezidence se nemažou po neaktivních hráčích,A-T sem se kdysi ptal zda smažou resky který patří neaktivním majitelům a řekli že nic se mazat nebude od toho je WIPE
,není to porušení pravidla žádného hráče,admina neurazil konkrétně
je snad napsáno na ceduli nick/název/jméno někoho?
není a to je cedule v mým pozemku a asi nevíš že se má chodit těmi branami ano muže se chodit přes rezidence ale nečekal sem že nějaký einstein to bude řešit na forum přitom to není na nikoho nadávka slovo NOOB,nejhorší píše každý v chatu a adminům to nevadí tudíš to znamená že to není porušení pravidla když to adminům nevadí
,návrhy si dej do sekce serveru né na stížnosti děkuji,no jestli ti ta cedule nějak urazila že si musel jít brečet do kouta pokoje tak tu ceduli obejdi a nečti jí znovu
,
hezký zbytek velikonoc.
na babiše ani čáp nepomůže
oskar osku.

není a to je cedule v mým pozemku a asi nevíš že se má chodit těmi branami ano muže se chodit přes rezidence ale nečekal sem že nějaký einstein to bude řešit na forum přitom to není na nikoho nadávka slovo NOOB,nejhorší píše každý v chatu a adminům to nevadí tudíš to znamená že to není porušení pravidla když to adminům nevadí

hezký zbytek velikonoc.
na babiše ani čáp nepomůže
oskar osku.
Legenda Osku bez mo"s"ku
"Best in Covid" -Andrej Babiš
-
osku666 - Zkušený
Čau osku,
ano, máš pravdu, chvíli jsem se nudil a tak jsem pobíhal okolo různých warpů.
Souhlasím s tím, že tu nejde tolik o tu "urážku" a že jsem to měl přesunout do sekce návrhů. Trochu jsem zneužil tvé cedule pro zviditelnění toho návrhu, proto že s je v sekci stížností víc shlédnutí za den. Za to sorry, poprosím o zařazení do sekce návrhů.
Ale smyslem pořád je, že je pěkný warp zhnuseny sloupy, jestli víš co tím myslím. Pro server to je jako si pořídit superkáru a na vedlejší sedačce nechávat bordel z mekáče. Jestli jsi to už ty nebo někdo jako návrh podával, tak jsem rád, že jste stejného názoru. Třeba stejný názor od více hráčů zdůrazní, že se to hráčům nelíbí.
F.
ano, máš pravdu, chvíli jsem se nudil a tak jsem pobíhal okolo různých warpů.

Ale smyslem pořád je, že je pěkný warp zhnuseny sloupy, jestli víš co tím myslím. Pro server to je jako si pořídit superkáru a na vedlejší sedačce nechávat bordel z mekáče. Jestli jsi to už ty nebo někdo jako návrh podával, tak jsem rád, že jste stejného názoru. Třeba stejný názor od více hráčů zdůrazní, že se to hráčům nelíbí.
F.
― Michael P. Watson
Na serveru pod jmény:
1. Geralt16
2. titanlec
3. _StarLord_
― Michael P. Watson
Na serveru pod jmény:
1. Geralt16
2. titanlec
3. _StarLord_
-
Fourgen - Kolemjdoucí
ty stavby sloupy nebo co meleš jsou provizorní na ohraničení rezidence spamovat /res info jestli sem nebo nejsem v rezidenci je dost otravný a bez tech slopů jak říkaš sem res info napsal asi 100x za hodinu což se taky spamuje můj log takže tak chapu je to otřesný bordel teď ale to nebude navždy rezidenci dodělám, a pak si postavim někde shop nebo další resku pro sebe ale furt sem nenadával nikomu veřejně ani konkrétně tu ceduli vidělo dost hráču a nikdo to neřeší takže tak
oskar.
oskar.
Legenda Osku bez mo"s"ku
-
osku666 - Zkušený
Už chápu tvůj problém, on ten všechen bordel je jenom tvá rezidence. Když jsem to procházel, měl jsem za to, že se jednalo o víc rezidencí, vzhledem k její velikosti. To, co jsem napsal se ovšem nevztahuje na něco, co je ve stavbě. Chyba je na mé straně. Žádám o uzavření tématu, odpusť za ztracený čas.
F.
F.
― Michael P. Watson
Na serveru pod jmény:
1. Geralt16
2. titanlec
3. _StarLord_
― Michael P. Watson
Na serveru pod jmény:
1. Geralt16
2. titanlec
3. _StarLord_
-
Fourgen - Kolemjdoucí
Za takovou cedulku hráče trestat nebudu, ale pokud chceš, tak si můžeš založit téma v sekci servery ohledně tvého návrhu.
Pokládám za vyřešené.
Pokládám za vyřešené.
-
fandasliz - Minecraft HLSA
• Stránka 1 z 1