I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyriešené]Peace – a prehodenie za "ignor"...

Příspěvekod Lilka » 13 dub 2020, 22:31

DEMO: (treba prepnut na 28:00 – 29:25 moja odpoved+ grab z jeho strany): http://hltv.fakaheda.eu/20546-200413221 ... lf.dem.zip

Bola som v ct teame a dala som hlavu hracovi Peace. Hned na to spamoval do chatu za co dostal kill
bola som upozornena adminom Evzen aby som mu buduce kolo dala vd lebo som mu dala fk. Tak som uz bola skratka informovana o tom ze som ten fk dala a ze mu mam dat vd. Po spame od hraca Peace (kde som nemala mat ako tusenie ze je admin ale asi si mysli o sebe trosku ked som to podla jeho slov”mala vediet”) som odpisala ze mu odpoviem na to buduce kolo (logicky formou vd). Nedostala som grab s tym ze by sa ma spytal za co dostal fk alebo preco som to urobila. To vobec nie. Grabol ma hodil o zem a prehodil k tckam v tej chvili. Spytala som sa do chatu z akeho dovodu ma prehodil odpoved bola “Odpoviem ti buduce kolo” tak som ho zavolala na tsko aby sme to riesili normalne. Na otazku aky mal dovod ma prehodit mi odpovedal “ignorovala si ma” a na otazku ci by tak prehodil kazdeho kto hracovi neodpovie do chatu preco dostal fk odpovedal ano... samozrejme ze fk ktore dovtedy padli neboli riesene... :lol: sam mi povedal ze ma mal ako admin na to upozornit Lenze ako ja mam vediet ze on je admin ? Na to mi on povedal “Ja od začiatku, čo som na serveri, pôsobím ako admin. Snažím sa riešiť veci, hráčovu pozorňovať, usmerňovať.” A co si ja mam s prstu vycucat ze on je admin alebo co ? Tak asi logicky grabnem a spytam sa. A nie grabnem hodim o zem prehodim, a myslim si ze jakmile sa napojim na server tak vsetci vedia ze som admin... ak by to tak robil zo vsetkymi co neodpovedali do chatu hracovi preco dostali fk tak polka ctciek je tam fuc... :) skratka zainteresovany do toho ze ma prava a podla mna trosku krok vedla. Ak by teda pockal do toho dalsieho kola ci dostane to vd alebo ma grabol a upozornil ma na to tak by sa to riesilo uplne inak a nie cestou staznosti. ;)
<3 Anitushh <3
Lilka
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Vyriešené]Peace – a prehodenie za "ignor"...

od Rumcajz » 13 dub 2020, 22:31

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Peace – a prehodenie za "ignor"...

Příspěvekod ThePeace » 13 dub 2020, 23:21 VIP

Ahoj.

Chválim admina, že pohotovo zareagoval, no naďalej tvoril hru s väzňami, pretože sformuloval príkaz tak, že väzni si mohli robiť, čo chceli, čo som vlastne využil ja. Ty, ako pozorné CT, si ma zabila a teda si mi dala FK. Lenže ti ušlo to, čo si vlastne ani na TS nepochopila, respektíve ti to bolo jedno, že Simon nepovedal, aby všetko platilo.
Keď som sa ťa opýtal, že prečo si ma zabila, tak si odpovedala: Peace, ja viem čítať chat. Ale mne šlo o dôvod killu.
Prípadne si bola ticho a ani adminovi do teamchatu, ani nikde nenapísala: Jasné, nahlásim VD.
Vravel som to aj na serveri a poviem to aj tu.
Keď sa ťa hráč (nielen admin) opýta, prečo si ho zabila, odpovedz mu. A odpoveď nezarazila len mňa, ale aj ostatných adminov a tú odpoveď som vyhodnotil, že ty nemáš záujem to so mnou riešiť. Odpoveď: Odpoviem ti budúce kolo, nie je pre mňa relevantná odpoveď k otázke, prečo si ma zabila. A potom zakrývať, že tým si myslela VD? Tak teraz pre zmenu, ja som si to mal skade vycucať? Stačilo napísať, dám ti VD, sorry. To sme sa aj bavili. CTčka sa snažim vždy upozorniť, keď v chate vidím, že väzni sa pýtajú na dôvod killu, aby im proste stručne, jasne odpovedali, nech sa nehrajú na ignorantov.
Takže prehodenie si dostala za ignorovanie. Banovať som ťa nechcel, tak som ťa len prehodil. :)
A ešte oriekanie sa na mňa, kde som ja nabral dôvody ťa prehadzovať, mojej odpovedi sa nečuduj...

K celej sťažnosti som ti len chcel povedať, že nehraj mŕtveho chrobáka, keď dáš kill, ktorý popravde, ani nevieš, prečo si dala. Proste vyššie som to zvýraznil. ;)
ThePeace
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Trejtr » 14 dub 2020, 00:08

Nebudem sa vyjadrovať tam, kde nemám.
Trejtr
CS:GO Admin
CS:GO Admin

Příspěvekod Lilka » 14 dub 2020, 00:20

Neviem na co sa tu momentalne hras. na ts si bol velice arogantny a ohadzoval sa pravami a teraz tu ides na forku priniest poselstvo tvojou dost nekorektnou odpovedou na moju staznost ? absolutne si neriesil inych hracov ani nic podobne ale jakmile slo o teba a neodpovedala som ti viac ako minutu "koniec nerespektuje ma ignoruje ma oh a vraj odpovie nabuduce kolo tak to ju hodin o zem a prehodim ved to je neneormalne !!!" :lol: prosim nerob zo seba vacsieho idiota ako si spravil na ts... bohuzial je tu ta smola ze sme tam neboli sami dvaja tak tie veci poculo viac hracov... bohuzial... mrzi ma to ze tu nemozes priniest "tvoju pravdu" okrem toho na otazku po hadam tak pol hodine ze aky fk som vlastne dala? kto tu sakra riesi to aky bol prikaz predtym ja riesim to ako si sa nekorektne zachoval a to ako si si vlastne doslova nasral do huby a arogantne sa ohadzoval tym ze ty mas vlastne prava tak ty si normalne "druhy prichod jezisa krista" sorry ale tak to nefunguje... ak ta in real sikanuju alebo co tak netreba skrz prava robit ramena na hernom portaly... a uz nie ked to pocuje viacej ludi... :D ved to bola cista komedia :lol: neviem mozno by som na tvojom mieste dalej sa nesnazila tu doniest poselstvo ale sa mozno zamysliet nad tym ci si to nahodou trosku neprehnal... ;)
<3 Anitushh <3
Lilka
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Lilka » 14 dub 2020, 00:23

a okrem toho je trosku smutne ze vyjadrenie cloveka co bol na tom tsku ked som to riesila si upravil aby to nikto pravdepodobne necital... :) smutne smutne smutne... :roll: ale tak kazdemu kto ma tak 90+IQ dopne ze na tom asi nieco bude ked si to zmazal... :P :lol:
<3 Anitushh <3
Lilka
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Lilka » 14 dub 2020, 01:19

Takže vzhledem k tomu, že mi někdo moje vyjádření ohledně téhle situace editnul (Hádám, že jsi to udělal ty) Tak to napíšu takhle, několikrát jsem se ptal na důvod killu od CT jakmile jsi byl na serveru - neřešil jsi to. Několikrát jsem si žádal o mikrofon ohledně fk - neřešil jsi to, přesto že jsem ten mikrofon nedostal. Lžeš tu o tom, jak tyhle věci řešíš, ale přesto my oba (tři) dobře víme, že jsi pouze arogantní (to samé jak jsi se choval zde na ts, jakmile jsi se k nám napojil) a že jsi PŘEHNANĚ řešil tvůj "fk". Několikrát jsi do chatu zaspamoval fk, poté ti Anitka odpověděla že ti odpoví další kolo. Místo toho, aby jsi jakožto admin přerušil hru, hráče grabnul a vysvětlil mu to, jsi okamžitě po odpovědi že to proberete další kolo aby nepřerušovala simona, Anitku grabnul, dal jí slay a move bez upozornění, oddůvodnění a v podstatě bez jakýkoliv předchozí akce. Je to dost dobře vidět na demu (které jsem dokonce i já časoval a viděl to). Měl jsi ji grabnout, přerušit hru, zeptat se jí jak to hodlá řešit JAKOŽTO ADMIN, a ne že zneužiješ svoje admin práva a okamžitě ji movneš kvůli tomu, že nemáš náladu. Tohle ale nikoho nezajímá. Představ si že je každému jedno jestli jsi admin nebo ne. Pokud by jsi tohle všechno řešil jakožto admin a podle toho jak to máš. Neřešili bychom to. Respektovali bychom tvoje rozhodnutí a nemusel by se zakládat tento topic. Chápu, že občas se narodí jedinci jako ty (Homo neanderthalensis), ale to neznamená, že budeš řešit věci po svým. Jsou tu určitý pravidla a ty platí pro všechny. Pravidla JB nejsou jen na okrasu, jsou určitý důvody proč se řeší fk pokaždé další kolo. Dokonce i většinou admini řeší fk (který dostanou oni), tak že si další kolo zažádají o mikrofon a pokud ho nedostanou zasáhnou do hry. Možná si myslíš, že jsem jen nějaký hráč, co se zrovna přišel podívat na GS a že to nijak řešit nebudeš a já taky ne tak se mýlíš, ale to je tvoje chyba. Je mi jedno jestli jsi admin, SA, HLSA. Díky Trejtr.
<3 Anitushh <3
Lilka
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod asdfJB » 14 dub 2020, 11:22 VIP

Už sem nikto nič nenapíše.

Dnes to všetko doriešime.
asdfJB
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod d0gskrrrhahah » 14 dub 2020, 11:37

Nebudem písať zbytočné komentáre.
Môj názor nikoho nezaujíma.:) Nebudem sa vyjadrovať kam nemám.:)
Nebudem písať zbytočné komentáre.
d0gskrrrhahah
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Knedlajs » 14 dub 2020, 12:06 VIP

Ak väzeň slušne požiada, CT je povinné odpovedať hráčovi, prečo dostal kill.
Nezávisle od toho, či sa to pýta hráč alebo Admin. Ak odpovieš štýlom "Peace, ja viem čítať. Prosím, ticho buď." a potom "odpoviem ti buduce kolo ano ? :).", tak sa prehodeniu absolútne nemôžeš čudovať. Nikto ti do hlavy nevidí a nikto nemohol vedieť, že si tým myslela to, že mu dáš VD.
Admini nie sú povinní čítať medzi riadkami v záludných odpovediach CT. Nabudúce, keď zistíš, že si dala neúmyselný FK, tak sa hráčovi do voicu alebo do chatu ospravedlň a povedz mu, že mu nahlásiš VD.

Peace sa naozaj mohol ozvať do voicu aj skôr, než si mu dala takúto nie práve najlepšiu odpoveď a nabudúce to určite spraví. To ale nič nemení na tom, že tvoja odpoveď na tú otázku bola nevhodná a prehodenie od CT na mieste.
Žiadny SPAM z jeho strany som nezaznamenal.

Nič by sa možno nestalo, pokiaľ by Admin Evzen, ktorý si ten FK všimol hneď a upozornil ťa naňho ako prvý, situáciu a riešenie aj dotiahol do konca. Hlavne vtedy, keď si na jeho vetu, že si dala FK, na serveri nijako nereagovala. Pretože na prvý pohľad to vyzeralo ako keby to ani nemyslel vážne. Že to povedal len tak medzi rečou, čo niekedy zvyknú CTčka robiť. On bol poučený a vie, ako má do budúcna postupovať.

Několikrát jsi do chatu zaspamoval fk, poté ti Anitka odpověděla že ti odpoví další kolo.

Toto je lož. Po udelení FK-u napísal Peace toto: https://ctrlv.cz/MCB6 Odpoveď na to bola: "Peace, ja viem čítať. Prosím, ticho buď."

Ďalej:
jsou určitý důvody proč se řeší fk pokaždé další kolo.

Netuším, kde ste vzali to, že FK sa vyslovene musí riešiť až nasledujúce kolo. Aj keď mám nejaké tipy. Predpokladám, že si to myslíte preto, lebo to tak riešia hráči. Áno, hráči musia riešiť FK až ďalšie kolo, lebo v aktuálnom sú mŕtvi a rozprávať nemôžu. Nie je ale žiadne pravidlo, že sa FK musí riešiť vždy až na ďalšie kolo. Admin môže a mal by FK riešiť hneď.

Nepleťte si ale dve odlišné situácie. Je rozdiel medzi tým, že sa FK rieši a tým, že sa hráč len slušne opýta na dôvod killu. V takom prípade je CT povinné odpovedať mu na to hneď. Keď nechce rušiť Simona, využije chat. Ale nie hovoriť a písať do chatu, že má byť ticho, a že mu odpovie ďalšie kolo. Vo väčšine prípadov, keď tak CT učiní a hráčovi normálne odpovie, už nie je nutné mu na ďalšie kolo zapínať mikrofón a zdržiavať tak hru riešením FK-u.

Pamätaj tiež na to, že ty na serveri nie si od toho, aby si riešila FK-y iných hráčov. Áno, môžeš na to upozorniť, ak to Admini prehliadnu. A za to, že ťa to zaujíma, máš u mňa +. Určite však nie v situácii, keď ty sama dáš FK a hráča, ktorý chce vedieť dôvod killu, ignoruješ, lebo teba zaujíma dôvod killu iného hráča. V takomto prípade je pre teba prioritou vyriešiť čo najskôr FK, ktorý si dala ty. Keď budeš disponovať právami, potom môžeš situácie riešiť takýmto spôsobom.

Pokiaľ máte dôkazy o tom, ako Admini na serveri neriešili FK-y, dodajte ich. Stačí kľudne časy, veď demo už máme.
O TSku som počul tiež dve verzie, takže ak máme riešiť aj to, čo ste si povedali na TSku, tak k tomu budeme potrebovať dôkazy tiež. Najlepšie nejaký audio záznam. Tam sa určite potvrdí jedna alebo druhá verzia a budeme vedieť na 100% určiť, ktorá strana bola arogantná a ako veľmi.

Zvyšok je vysvetlený.
Sťažnosť zamietnutá.
Knedlajs
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Zpět na Stížnosti na Adminy