• Stránka 1 z 1
[Z] Altair / Jailbreak
Nick na serveru: Altair
SID: STEAM_1:0:538790683
Sekce, na které chci práva: Jailbreak
Věk: 18
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... yer=120502
Bany, které jsem dostal: Žiadne
Něco o mně: Ahoj. Volám sa Oliver , mám 18 rokov a pochádzam z Prievidze. Medzi moje záľuby patrí basketbal ,ktorý aktívne hrávam a voľný čas doma strávim hraním hier - prevažne cs:go . Navštevujem tretí ročník Strednej priemyselnej školy v Banskej Štiavnici odbor geodet . Mód JailBreak hrám už od svojich dvanástich rokov, kde som začínal ešte na CS 1.6 .
Proč právě já: Myslím si ,že pravidlá ovládam dobre ale samozrejme urobím niekedy chybu za ktorú sa ospravedlním
. Hráčom na serveri rád pomáham , keď niečo nevedia ohľadom pravidiel alebo príkazov. Na Jailbreaku hrám každý deň a stretávam dosť hráčov , ktorí porušujú pravidlá a robia si na serveri čo chcú. Tiež mi niekedy rupnu nervy ,ale snažím sa to vždy vyriešiť s kľudnou hlavou. Keď nie som si istý v nejakej veci obrátim sa na skúsenejšieho hráča alebo admina.
Zkušenosti s CS:GO: Na CS:GO mám odohraných cez 800 hodín ale môj aim o tom nehovorí
Môj najvyšší rank bol DMG , momentálne nehrám MM a som Gold 2
SID: STEAM_1:0:538790683
Sekce, na které chci práva: Jailbreak
Věk: 18
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... yer=120502
Bany, které jsem dostal: Žiadne
Něco o mně: Ahoj. Volám sa Oliver , mám 18 rokov a pochádzam z Prievidze. Medzi moje záľuby patrí basketbal ,ktorý aktívne hrávam a voľný čas doma strávim hraním hier - prevažne cs:go . Navštevujem tretí ročník Strednej priemyselnej školy v Banskej Štiavnici odbor geodet . Mód JailBreak hrám už od svojich dvanástich rokov, kde som začínal ešte na CS 1.6 .
Proč právě já: Myslím si ,že pravidlá ovládam dobre ale samozrejme urobím niekedy chybu za ktorú sa ospravedlním

Zkušenosti s CS:GO: Na CS:GO mám odohraných cez 800 hodín ale môj aim o tom nehovorí

-
AltairGS - Profesionál
[Z] Altair / Jailbreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Altair / Jailbreak
Hráš u nás dva týždne, nahratých ani nie 60 hodín dokopy. Podmienky síce spĺňaš, ale obávam sa, že za tak krátku dobu nie je možné naučiť sa pravidlá JB.
Naozaj chceš skúsiť test? Na Tvojom mieste by som so žiadosťou ešte aspoň 2 týždne počkal.
Admini môžu, samozrejme, priebežne posielať referencie.
Naozaj chceš skúsiť test? Na Tvojom mieste by som so žiadosťou ešte aspoň 2 týždne počkal.
Admini môžu, samozrejme, priebežne posielať referencie.
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
-
ericek111 - CS:GO Admin
Re: Altair / Jailbreak
Kľudne počkám 2 týždne a doučím sa ešte nejaké moje nedostatky
Zatiaľ budem hráčov nahlasovať do PP .
e.Molex: Prozatím tedy zamítnuto, pošli potom novou přihlášku.

Zatiaľ budem hráčov nahlasovať do PP .
e.Molex: Prozatím tedy zamítnuto, pošli potom novou přihlášku.
-
AltairGS - Profesionál
• Stránka 1 z 1