Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamítnuto] Žádost o admina / 1v1 Arény

Příspěvekod retardjunior » 13 dub 2020, 22:42

Nick na serveru: retard jr-
SID: STEAM_0:0:94715357
Sekce, na které chci práva: Arena 1v1 #1 / #2
Věk: 18
Mé HlStats: Případné poznámky: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_187068 ... ayer=16590
Bany, které jsem dostal: žádnej ,jsem čistej jak sníh.
Něco o mně: Jmenuji se Jonáš Starý je mi 18 let pocházím z Telče na plný uvázek se věnuji silovém trojboji. Od mala hraji právě counter strike 1.6 a v roce 2016 jsem přešel na hru cs:go . Mám rád humor na druhou stranu nenávidím děti vykřikující do majku ve hře :)
Proč právě já: V roce 2017 jsem adminoval necelý rok a půl na jednom nejmenovaném serveru který zrušili , následně jsem měl pauzu od cska kvůli již zmiňované kariéře ve sportu. Csko nyní hraji každý den a zvláště na arénách jsem každý den minimálně hodinu . Myslím si že už nějaké zkušenosti ve hře mám a poznám kdo cheatuje či nikoliv a to platí i u nadávek nebo toxicitě dněšních dětí. Myslím si že i pověst na serveru tam nějaká už bude .
Zkušenosti s CS:GO: Jak jsem zmiňoval s cskem celkově (nemluvím jen o csgo) mám dlouholeté zkušenosti. 1.6 jsem hrál když jsem ještě tahal kačera a v mých 15ti letech jsem se stal poprvé adminem . Celkově nahráno na csgo mám okolo 4000 hodin . Nejvyšší dosažený rank byl samozřejmě GE , nynější rank mám pouhého eagla .Vím jak ta hra funguje a milerád vám budu adminovat na zmiňovaném serveru .
S pozdravem retard mladší.
retardjunior
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Zamítnuto] Žádost o admina / 1v1 Arény

od Rumcajz » 13 dub 2020, 22:42

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žádost o admina / 1v1 Arény

Příspěvekod robiNN » 14 dub 2020, 13:14 VIP

Ahoj,
stačilo mi se podívat na první stránku tvého chatu a měl by ses nad sebou zamyslet, pokud se chceš stát adminem. Navíc ti chybí 5 nahlášení v PP.

Zamítnuto.
Obrázek
Ano to je Ostrava krásná a špinavá, je riziko, je zábava !!!
robiNN
CS:GO Server Admin
CS:GO Server Admin

Zpět na Nábory Adminů