• Stránka 1 z 1
[Vyriešené] Matthew/JB #1
Zdravím, tímto chci požádat o přeškolení admina Matthew z JB věcí a pravidel.
1. Simon ylataN dal na začátku kola zákazy skákat, boxovat a dělat animace. Řekl nám, ať se postavíme do boxu k zadní stěně. Dále řekl, ať doplňujeme blíže ke středu. Já jsem doplnil, pak jsem si čupl. Hráč Martinson mě zabil. Admin nehodlal nijak řešit situaci. Pro jistotu jsem se zeptal HLA asdf, jestli jsem si mohl čupnout, nebo ne. Odpověděl mi že ano, tak jsem si další kolo vyžádal mikrofon. Když jsem se jim to pokusil vysvětlit, admin Matthew řekl, že jsem si nemohl čupnout. Jelikož admin je neznalý pravidel, musel jsem to vyřešit sám nahlášením jak hráče Martinson, tak admina Matthew (zde).
2. Demo z PP 06:09 - dostal jsem FK, 13:35 - žádám si o mikrofon, abych vysvětlil situaci
Když jsem se Matthewa pak ještě ptal, zda myslí vážně, že jsem nedostal FK, tak si stál za svým.
1. Simon ylataN dal na začátku kola zákazy skákat, boxovat a dělat animace. Řekl nám, ať se postavíme do boxu k zadní stěně. Dále řekl, ať doplňujeme blíže ke středu. Já jsem doplnil, pak jsem si čupl. Hráč Martinson mě zabil. Admin nehodlal nijak řešit situaci. Pro jistotu jsem se zeptal HLA asdf, jestli jsem si mohl čupnout, nebo ne. Odpověděl mi že ano, tak jsem si další kolo vyžádal mikrofon. Když jsem se jim to pokusil vysvětlit, admin Matthew řekl, že jsem si nemohl čupnout. Jelikož admin je neznalý pravidel, musel jsem to vyřešit sám nahlášením jak hráče Martinson, tak admina Matthew (zde).
2. Demo z PP 06:09 - dostal jsem FK, 13:35 - žádám si o mikrofon, abych vysvětlil situaci
Když jsem se Matthewa pak ještě ptal, zda myslí vážně, že jsem nedostal FK, tak si stál za svým.
https://streamable.com/7oyjb8 - legit AB in progress
-
SupreRer - Spamerův sluha
[Vyriešené] Matthew/JB #1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Matthew/JB #1
Ahoj, situaci jsem již probral s vyššími, uznávám že jsem pochybil a za způsobenou újmu se ti omlouvám.

-
ImMatthew - Zkušený
Chápu, že jsi to úplně nevěděl, a je pravda, že jsem ti to mohl říct na férovku, že jsem se ptal asdf-a a ne jen naznačovat.
Na TS jsme si pokecali, takže i ty i já už víme, jak příště
.
Na TS jsme si pokecali, takže i ty i já už víme, jak příště

https://streamable.com/7oyjb8 - legit AB in progress
-
SupreRer - Spamerův sluha
S adminom bola situácia prebratá a bol oboznámený s tým, že si si čupnúť mohol. A viem, že do budúcna bude obozretnejší. 
Vyriešené.

Vyriešené.
-
ThePeace - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1