Zde můžete najít rady a návody k CSku.

zm Evo. bindy

Příspěvekod stargate » 30 črc 2013, 12:25

Ahoj, mám problém na serveru zm Evolution. Jsem steam hráč a nejde mi položit mina. Chci si tu minu dát na klávesu "v", ale neznám bind. Dále potřebuju bind na padák a lezení po zdi u aliena. Nějak jsem si hrál s nastavením a omylem jsem si odstranil bind.

Nyní trochu vedlejší věc. Chci si zjednodušit kupování terminátora, bazooky atp. Chtěl bych nějaké bindy, aby se po stisknutí klávesy "F1" koupila nějaká věc (raketomet, lék atd.).

Děkuji za rady.
Obrázek
stargate
Drbna
Drbna

zm Evo. bindy

od Rumcajz » 30 črc 2013, 12:25

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: zm Evo. bindy

Příspěvekod Luther » 30 črc 2013, 13:35

stargate píše:Ahoj, mám problém na serveru zm Evolution. Jsem steam hráč a nejde mi položit mina. Chci si tu minu dát na klávesu "v", ale neznám bind. Dále potřebuju bind na padák a lezení po zdi u aliena. Nějak jsem si hrál s nastavením a omylem jsem si odstranil bind.

Nyní trochu vedlejší věc. Chci si zjednodušit kupování terminátora, bazooky atp. Chtěl bych nějaké bindy, aby se po stisknutí klávesy "F1" koupila nějaká věc (raketomet, lék atd.).

Děkuji za rady.

Laser Mina - bind "v" "+setlaser"
Padák - bind "e" "+use" (možná pak bude fungovat i schopnost u zombie ale to nevím jistě :D )

Jinak ty ostatní bindy, zkus tohle :D :
Terminátor - bind "klavesa" "chooseteam; menuselect 2; menuselect 7"
Bazooka - bind "klavesa" "chooseteam; menuselect 2; menuselect 3"
Raketa - bind "klavesa" "chooseteam; menuselect 2; menuselect 4"
Léčení - bind "klavesa" "chooseteam; menuselect 2; menuselect 1"
Minigun - bind "klavesa" "chooseteam; menuselect 2; menuselect 6"
Special Gun - bind "klavesa" "chooseteam; menuselect 2; menuselect 9; menuselect 2"
Infinity Duals - bind "klavesa" "chooseteam; menuselect 2; menuselect 9; menuselect 2"
Nsmrtelnost - bind "klavesa" "chooseteam; menuselect 2; menuselect 9; menuselect 4"
YT: http://www.youtube.com/user/CZLuther
Luther
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Zpět na Rady a návody