I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

ejik peace habs

Příspěvekod YeaZ » 16 dub 2020, 13:46 VIP

davam sem 3 adminov neviem ktory ma kickol z nich typujem že ejiik ale nejsokm si isty tak tu su všetci neviem či je podla vas normalne mi dat kick ked napišem že kosso je panic ale ked on uraža ma z vrr a jeho iba upozornite kde je spravodlivost vam už totalne hrabe na hlavy ? tu je hlstast + aj volumov akože neviem či toto je normalne a ešte ani ban nema .... za tie nadavky a ja osm tu najhorši ja tu nadavam najviac ja som yeaz proste vam už totalne jebe na hlavu ... sorry za na adavky ale toto sa neda knedlajs to chape asdf toto nerieši proste ten jb sa neda hrat volumo marketa focus pojopik a tyto by mali dostat permu ...

volumov hlstats kvoli nadavkam tiež tento krypl vypatlany nedostane ban alebo niečo ale ja čo napišem raz kvoli tomu že on mi každu mapu dava vote a nikto to nerieši lebosa to neda tak nedostane nič http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... 34&filter=

tu je to uražanie od vrr a panica kossa ...
2020-04-16 13:54:08 vrr yeaz každý by ťa mal hlboko keby furt nevyrývaš, tak sa uvedom už:) jail_kakao_beta
2020-04-16 13:53:46 ^KosSo nauč čítať mi ide hovoriť te čo napíše jail_kakao_beta
2020-04-16 13:53:31 YeaZ sa nauč čitat . jail_kakao_beta
2020-04-16 13:53:30 ^KosSo pohoda lepsie ako ja sa este nenarodill jail_kakao_beta
2020-04-16 13:53:28 YeaZ kosso a vrr sa ukludnite jail_kakao_beta
2020-04-16 13:53:28 Peace dal som lvl 5 uz jail_kakao_beta
2020-04-16 13:53:24 YeaZ peace nepomylil si sa jail_kakao_beta
2020-04-16 13:53:20 Peace radsej spectujte ako skacem atrakciu jail_kakao_beta
2020-04-16 13:53:15 ^KosSo ok prepacte pane HLA jail_kakao_beta
2020-04-16 13:53:12 vrr alebo sestru jail_kakao_beta
2020-04-16 13:53:11 Peace Kosso aj Yeaz sa upokojte, diky. Vrr ty tiez jail_kakao_beta
2020-04-16 13:53:06 vrr yeaz, budeš mať brata jail_kakao_beta
2020-04-16 13:53:03 ^KosSo zas sa mu nepostavil ? jail_kakao_beta
2020-04-16 13:52:56 vrr akuram som došla od neho jail_kakao_beta
2020-04-16 13:52:53 ^KosSo :D:D okej jail_kakao_beta
2020-04-16 13:52:50 vrr Ja poviem jemu otcovi jail_kakao_beta
2020-04-16 13:52:45 vrr :DDD jail_kakao_beta
2020-04-16 13:52:44 ^KosSo tead co jail_kakao_beta
2020-04-16 13:52:40 ^KosSo od mamky ho vypýtam, ta ma uz pozna jail_kakao_beta
2020-04-16 13:52:34 ^KosSo tititiititt jail_kakao_beta
2020-04-16 13:52:30 vrr nemohol by, mama ho nepusti :D jail_kakao_beta

najlepšie bude ak si pozriete hlstats samy a ako uražaju ostatnych ludi ...
VRR http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... player=276
KOSSO http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... player=705

najvia zlaty admin by bol keby že je každy den na servery každu mapu alebo si pozrel hltv z niakej mapy a uvidel čo sa deje ale vlastne každy to ma v piči a nikdo mi neveri marketa bordel nadavky vote nadržiavanie volumo tiež focus tiež ... nikomu to neprekaža lebo je to na yeazovy vam už hrabe bežte sa liečit ... ako toto niekto uzavrie že som ja zas najhoroši nech pride na ts lebo toto sa neda ...

e.KosSo:
tu je to uražanie od vrr a panica kossa ...

keď mi panic hovorí, že som panic to sa dá brať vôbec ako urážka ? :D
(pardon za vyjadrenie, aj keď sa ma to týka, musel som :D )
*Hádame paintball*
Yeaz : Rajty kde si tam videl holokaust?
Odyseenko : Však streľba na farebných :D

Anthove Matematicke Okienko
(VIP) Anth : 157
(VIP) Rab1ne : -1
(VIP) Anth : 158

Anth — Ne, žubrienka není žába, ale larva žáby.
YeaZ
Profesionál
Profesionál

ejik peace habs

od Rumcajz » 16 dub 2020, 13:46

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: ejik peace habs

Příspěvekod OMV » 16 dub 2020, 14:04 VIP

Dnes čo som bol na serveri tak som nikoho za nadávky či urážky upozorňovať kickovať nemusel. Nepamätám si, že by tam niečo podobné čo píšeš padlo.

ale ked on uraža ma z vrr

- tvojou nie že povinnosťou ale tvojou dobrou vôľou je nahlásiť hráča do PP a pomôcť tým sebe a taktiež hlavne portálu.
kde je spravodlivost vam už totalne hrabe na hlavy ?

- nie a tebe? môžeš ho opätovne nahlásiť do pp.. a nie prísť sa sťažovať na adminov a strácať zbytočne svoj čas, keď ich môžeš ponahlasovať.

aj volumov akože neviem či toto je normalne a ešte ani ban nema

- volumo odo mňa dostáva pravidelne tresty za to ako sa chová, nuž jemu nepomôže ani svätená voda.

ja osm tu najhorši ja tu nadavam najviac ja som yeaz proste vam už totalne jebe na hlavu

- nikto ti nekáže aby si bol aký si, to si robíš sám SPRÁVAJ SA AKO ČLOVEK!

proste ten jb sa neda hrat

- môžeš to predsa zmeniť tým a pomôcť nám sa zbaviť takých zloduchov ako sú oni.

najvia zlaty admin by bol keby že je každy den na servery každu mapu alebo si pozrel hltv

- čosi čosi, nie sme stroje aspoň ja už nie. Vonku je krásne slniečko svieti. Treba ísť pozbierať koronu nadýchať sa jej a bude lepšie.

btw. v tom výtažku z chatu nevidím nič extrémne zlé... šlo ako vidím o nejaké žartíky. Z tohto by si si nemusel nič robiť. Najlepšie to ignorovať a ukázať im, že ťa nevyprovokuju.

Ja som ti kick nedal nemal som dôvod, pa
OMV
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Habs » 16 dub 2020, 14:07 VIP

Ako si sám poznamenal, Vrr a Kosso boli upozornení iným adminom na serveri. Ty si problémový hráč, ktorého ja upozorňovať nehodlám, preto som ti dal za Tvoje blbé poznámky hneď kick.
Habs
Spamer
Spamer

Příspěvekod ThePeace » 16 dub 2020, 14:18 VIP

Zlodej kričí, chyťte zlodeja. :)

Vy máte medzi sebou nejaké rozbroje, na ktoré sa nie vždy dá pozerať, ani prižmúriť oko. Upozornil som vás všetkých troch a som rád, že vás to upokojilo. Sranda, že Vrr s Kossom prestali a to by si nebol ty, keby sa ti každý adminov prístup nepáči. YeaZ, ty hľadáš aj problémy tam, kde nie sú, ani nemusia byť.
ThePeace
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod OMV » 16 dub 2020, 14:23 VIP

ThePeace píše:Zlodej kričí, chyťte zlodeja. :)

Vy máte medzi sebou nejaké rozbroje, na ktoré sa nie vždy dá pozerať, ani prižmúriť oko. Upozornil som vás všetkých troch a som rád, že vás to upokojilo. Sranda, že Vrr s Kossom prestali a to by si nebol ty, keby sa ti každý adminov prístup nepáči. YeaZ, ty hľadáš aj problémy tam, kde nie sú, ani nemusia byť.

Výstižné a naprosto súhlasím s tvojím názorom. :!:
OMV
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod YeaZ » 16 dub 2020, 14:29 VIP

ThePeace píše:Zlodej kričí, chyťte zlodeja. :)

keby že sa nerobiš že si ten umysleny fk nevidel tak by som nepokračoval ale sskačem v boxe on ma zabije a napiše ktomu sorry tčped neviem akože ...
*Hádame paintball*

YeaZ
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod YeaZ » 16 dub 2020, 14:31 VIP

ejikovy sa ospraevldnujem že som ho tu napisal fakt nevedel som kdo mi dal kick a začo pretože aj podla knedlajsa za vetu tiško panic by si nemusel kickovat a ako že kosso a vrr nedsotali kick ma zaujima tiez
*Hádame paintball*

YeaZ
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod asdfJB » 16 dub 2020, 14:34 VIP

Pošli nám sem demo z mapy, kde sa toto udialo a doriešim to.
asdfJB
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod YeaZ » 16 dub 2020, 14:39 VIP

JAKE DEMO WTF TY FURT CHCEš DEMO ALE NIE ABY SI SA POZREL SAM čO ROBIA ZA šIKANU NAMNA šAK TO SA NEDA HRAT Už MINULE SOM TI POSIELAL DEMO NA VOLUMA UMYSELNY FK POSLEDNE KOLO Z ODPOJENIM A NEDORIEšIL SI TO ZATVORIL SI CHAT TAK AKOžE ??????????
*Hádame paintball*

YeaZ
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Seweee » 16 dub 2020, 14:52

Jsi ve stížnostech na adminy, zde máš dodat důkaz Ty ;) Co na tom nechápeš?
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
Seweee
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Příspěvekod YeaZ » 16 dub 2020, 15:00 VIP

public hlsa neveim či by sa mal starat do jb adminovania ...

e. Seweee: jen Ti vysvětluji, jak to ve stížnostech chodí, když si to neumíš ani přečíst ;)
*Hádame paintball*

YeaZ
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod asdfJB » 16 dub 2020, 15:25 VIP

Stále píšeš len o tom ako sa nedá, nemôžeš, nevieš, nechceš, tak potom ani my nechceme a nemôžeme.

Dodaj to demo, lebo už mi dochádza trpezlivosť!
asdfJB
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod YeaZ » 16 dub 2020, 15:32 VIP

ja ti hovorim že celu mapu keby že si pozreš ake kolvek skurvene demo tak robia bud vote ked som uct a ked som u T daju priklad o vyhodu a ptm ma zabiju pride toto už normalne asdf ja už neverim že ty si normalny šak kukaj čo robiš ty si na ich strane more nechapeš že mi screen nejde spravit nechceš mi pomoct ztymto lebo akm nevieš ako tak akože ja ta nechapem zamkni to ja to dam do ub žiadosti a ešte vy date dema ... nemam ztym žiaden problem skuste si takto hrat vy dementi že toto maš hrat volumo a tymto 4 kokotom by mali ste dat permu len preto že vam platia love alebo že su kamoši tak zabudate napravidla vstupte si do svedobia piči asdf nechapem čo amš ty za problem ale mam to uprdele len začni dačo snima robit lebo to prestanu ludia hrat habs prosim teba prid na ts ejik nepiš take dlhe slohovky všetko sa da vyriešit ked sa chce ale vy proste nikto to nechcete riešit a teraz nepiš že nemam dokazy alebo pičoviny ... stymto ste trapny normalne ked tam je admin minule to spravili aj pred powikom mi daju vote ale powik čo jelikož to nerieši nevie ako tak to necha tak a ja dostanem ban ...
<16:33:54> "asdf": Dodaj tam demo a bude to vyriesene
no tak akože snažim sa ale steobu sa neda normalne ked ti poviem že stači si pozriet hltv z dneška ty sa nato ajtak vyjebeš lebo je to yeaz načo šak dajte mu permu je to decko pritom sam vieš dobre že jnejsom taky ale to neriešiš ty si z volumom a spol a ešte budeš prilepšovat im a banovat mna ....
*Hádame paintball*

YeaZ
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod OMV » 16 dub 2020, 15:36 VIP

Jailbreak1 píše:JAKE DEMO WTF TY FURT CHCEš DEMO ALE NIE ABY SI SA POZREL SAM čO ROBIA ZA šIKANU NAMNA šAK TO SA NEDA HRAT Už MINULE SOM TI POSIELAL DEMO NA VOLUMA UMYSELNY FK POSLEDNE KOLO Z ODPOJENIM A NEDORIEšIL SI TO ZATVORIL SI CHAT TAK AKOžE ??????????

Yeaz Yeaz.. vieme že to nevieš točiť ani časovať ani stopnúť ani kde sa demo ukladá. Tak nezakladaj sťažnosti zbytočne bez dôkazov. Je to zbytočná robota. Ty ako hráč si povinný dodať dôkazy o prehreškoch na serveroch. Všade na webe máš vzor co a jak a ty stále ideš len a len svoje. Už aj nás konečne pochop, že ti nemôžme splniť tvoje priania bez tvojej akejkoľvek snahy. Začni byť vzorný hráč a sám na sebe pocítiš tu zmenu. Ja osobne som sa musel veľmi dlho snažiť aby som dosiahol po toľkých rokoch čo som chcel a som tu a som rád, čo som dosiahol a ani toho neľutujem.
OMV
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod YeaZ » 16 dub 2020, 15:44 VIP

OMV píše:
Jailbreak1 píše:JAKE DEMO WTF TY FURT CHCEš DEMO ALE NIE ABY SI SA POZREL SAM čO ROBIA ZA šIKANU NAMNA šAK TO SA NEDA HRAT Už MINULE SOM TI POSIELAL DEMO NA VOLUMA UMYSELNY FK POSLEDNE KOLO Z ODPOJENIM A NEDORIEšIL SI TO ZATVORIL SI CHAT TAK AKOžE ??????????

Yeaz Yeaz.. vieme že to nevieš točiť ani časovať ani stopnúť ani kde sa demo ukladá. Tak nezakladaj sťažnosti zbytočne bez dôkazov. Je to zbytočná robota. Ty ako hráč si povinný dodať dôkazy o prehreškoch na serveroch. Všade na webe máš vzor co a jak a ty stále ideš len a len svoje. Už aj nás konečne pochop, že ti nemôžme splniť tvoje priania bez tvojej akejkoľvek snahy. Začni byť vzorný hráč a sám na sebe pocítiš tu zmenu. Ja osobne som sa musel veľmi dlho snažiť aby som dosiahol po toľkých rokoch čo som chcel a som tu a som rád, čo som dosiahol a ani toho neľutujem.

toto ani čitat nebudem ty si totalne ubohy ejik
*Hádame paintball*

YeaZ
Profesionál
Profesionál

Další

Zpět na Stížnosti na Adminy