Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[V] unban na JB

Příspěvekod Sushiiiiiiiiiii » 16 dub 2020, 20:42

sid: STEAM_1:1:539989563
https://banlist.gamesites.cz/csgo/jb/in ... mid&Submit

Minulý týden jsem dostal ban za bunny hop (právem) za to se samozřejmě onlouvám, ban mi vypršel, napojil jsem se na JB a dostal jsem ban od console za obcházení banu, tak jestli bych si mohl poprosit o unban.
Děkuju
Sushiiiiiiiiiii
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[V] unban na JB

od Rumcajz » 16 dub 2020, 20:42

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: unban na JB

Příspěvekod ericek111 » 16 dub 2020, 21:02

Ban si sa snažil obchádzať z ďalšieho účtu: https://banlist.gamesites.cz/csgo/jb/?p ... :533971393
Preto si dostal ban za obchádzanie, ktorý vyprší 2020-04-23 o 20:57.

Môžeš si zakúpiť unban.

Vyriešené.
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ericek111
CS:GO Admin
CS:GO Admin

Zpět na Unban Žádost