Zde můžete najít rady a návody k CSku.

Vyhadzovanie z CSka na plochu..help

Příspěvekod Bullets » 30 črc 2013, 06:57

caffte potrebujem poradit ohladne pc....mam problem taky ze napr hram CSko a pocas hry ma to vyhodi same od seba na plochu win dokola vasi po 10 sekundach...robi mi to aj na ploche napr ked pisem ci uz na FB alebo do worldu jak keby som klikol mimo programu do ktoreho pisem ze sa vam zmeni to okno na neaktivne neviem co stym mam urobit pomozete niekto pls?Mal som problem zo softom od ATI Catalist dosiel nejaky novy updatea ked som otvoril okno napr internetu na cely monitor tak mi zozrnilo obrazovku a restartovalo mi pc a oznamu mi hodilo toto display driver stopped responding and has recoveredale to uz som vyriesil s novym update od Catalist a fici mi to len bohu zial odvtedy problem aj stym vyhadzovanim na plochu pri hoci jakej hre....pomozte niekto uz neviem co stym mam robit...dakujem
Bullets
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Vyhadzovanie z CSka na plochu..help

od Rumcajz » 30 črc 2013, 06:57

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Vyhadzovanie z CSka na plochu..help

Příspěvekod KuBuS » 30 črc 2013, 11:46

ahoj mne to robi napr. vtedy ked sa mi vybija baterka (ako upozornenie) alebo podobne.
ObrázekObrázek
KuBuS
Zkušený
Zkušený

Re: Vyhadzovanie z CSka na plochu..help

Příspěvekod DanRo » 30 črc 2013, 15:32

Taky se mi to stává ale ne moc často, občas když zapnu PC a hned cs pak se mi zapne třeba náký program, a csko mi spadne na lištu na ploše..
Počkej si reakci ostatních, kdyžtak se ti na to podívám..

DanRo.
„Každý, s kým se v životě potkám, mě v něčem předstihuje. Tak se od něho učím.“
DanRo
Zkušený
Zkušený

Zpět na Rady a návody