• Stránka 1 z 1
(Vyřešené)JB 8/ MFK /FK
1. Nick: JeeZeS
2. Steam ID: STEAM_0:0:194396338
3. Datum a Čas: 9.4.2020//18:50
4. Popis situace: Hráč nevie pravidlá dáva MFK aj po vysvetleni si nedal pomocť.
5. Důkaz: DEMO
6. Čas na demu: 32:42 FK
34:10 další FK a potom tam ešte boli dalšie FK ale toto stači si mýslím..
2. Steam ID: STEAM_0:0:194396338
3. Datum a Čas: 9.4.2020//18:50
4. Popis situace: Hráč nevie pravidlá dáva MFK aj po vysvetleni si nedal pomocť.
5. Důkaz: DEMO
6. Čas na demu: 32:42 FK
34:10 další FK a potom tam ešte boli dalšie FK ale toto stači si mýslím..
-
Jablko007 - Kazatelův učeň
(Vyřešené)JB 8/ MFK /FK
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: JB 8/ MFK /FK
Kdo si hraje nezlobí
NoSwear

-
NooSwear - CS 1.6 Admin
Re: (Vyřešené)JB 8/ MFK /FK
Dobrý večer. možno neskoro ale to nevadí chcel by som sa spýtať že prečo som bol zabanovaný. pretože som si pozrel niekolkokrát to demo a zdedukoval som že som dal iba ten údajny MFK....
MFK to bol z toho hladiska mi sekol mikrofon a nebolo tam počuť to POJDETE... čiže automaticky ma začali odsudzovať a ani mi nepovedali že to tam nebolo počuť ani nič. Druhý krát čo bolo už na konci... čo som to Pojdete do boxu na zadnu stenu aj povedal... a ten kacik povedal že mám už toho dosť,... FK už nebol
takže nechápem začo som bol zabanovaný.. Raz čo mi sekol ten mikrofon priznávam bola to moja neschopnosť a môj problém že mi to seklo.. ale nemusel som hned za to dostávať ban.. Keby tam bol admin dostal by som upozornenie že mi to bud seklo alebo by chcel vysvetlenie...
ĎAkujem
Edit.Noswer: Ahoj MFK jsi dal a to tak že jsi dal nesplnitelný příkaz, v čase 31:02 jsi dal příkaz do boxu na zadní stěnu což není příkaz vždycky tam musíš mít sloveso. Takže příkaz měl znít půjdete do boxu na zadní stěnu. Dále v čase 34:10 jsi dal příkaz že půjdete do boxu a tam na zadní stěnu, přičemž jsi měl zavření cely takže hráči mohli kam chtějí. A zase Půjdete do boxu a tam na zadní stěnu. Hráči mají jít pouze do boxu, a na zadní stěnu nemusí jelikož tam zase není to sloveso. Takže správný příkaz je po otevření cel půjdete do boxu na zadní stěnu, a Nebo půjdete do boxu a tam běžte na zadní stěnu. Hráči tě několikrát upozornily že jsi dal nesplnitelné příkazy, a ty jsi to ignoroval mohl jsi dostat ban za MFK. Ale volil jsem ban za Neschopnost Saimona/CT a to proto aby jsi se poučil a příště se to neopakovalo ! Pokud budeš mít nějaké otázky ohledně pravidel na JB, Můžeš kontaktovat jakéhokoliv server admina na JB nebo přímo HLSA. A vždy dostaneš správnou odpověď a vyvaruješ se případným banum.
MFK to bol z toho hladiska mi sekol mikrofon a nebolo tam počuť to POJDETE... čiže automaticky ma začali odsudzovať a ani mi nepovedali že to tam nebolo počuť ani nič. Druhý krát čo bolo už na konci... čo som to Pojdete do boxu na zadnu stenu aj povedal... a ten kacik povedal že mám už toho dosť,... FK už nebol

Edit.Noswer: Ahoj MFK jsi dal a to tak že jsi dal nesplnitelný příkaz, v čase 31:02 jsi dal příkaz do boxu na zadní stěnu což není příkaz vždycky tam musíš mít sloveso. Takže příkaz měl znít půjdete do boxu na zadní stěnu. Dále v čase 34:10 jsi dal příkaz že půjdete do boxu a tam na zadní stěnu, přičemž jsi měl zavření cely takže hráči mohli kam chtějí. A zase Půjdete do boxu a tam na zadní stěnu. Hráči mají jít pouze do boxu, a na zadní stěnu nemusí jelikož tam zase není to sloveso. Takže správný příkaz je po otevření cel půjdete do boxu na zadní stěnu, a Nebo půjdete do boxu a tam běžte na zadní stěnu. Hráči tě několikrát upozornily že jsi dal nesplnitelné příkazy, a ty jsi to ignoroval mohl jsi dostat ban za MFK. Ale volil jsem ban za Neschopnost Saimona/CT a to proto aby jsi se poučil a příště se to neopakovalo ! Pokud budeš mít nějaké otázky ohledně pravidel na JB, Můžeš kontaktovat jakéhokoliv server admina na JB nebo přímo HLSA. A vždy dostaneš správnou odpověď a vyvaruješ se případným banum.
[EVIP]: Jailbreak #8
Najlepšia osoba na zemi je tá čo dokáže odpúšťať

-
JeeZ - Pokročilý
Re: (Vyřešené)JB 8/ MFK /FK
JeeZ píše:Dobrý večer. možno neskoro ale to nevadí chcel by som sa spýtať že prečo som bol zabanovaný. pretože som si pozrel niekolkokrát to demo a zdedukoval som že som dal iba ten údajny MFK....
MFK to bol z toho hladiska mi sekol mikrofon a nebolo tam počuť to POJDETE... čiže automaticky ma začali odsudzovať a ani mi nepovedali že to tam nebolo počuť ani nič. Druhý krát čo bolo už na konci... čo som to Pojdete do boxu na zadnu stenu aj povedal... a ten kacik povedal že mám už toho dosť,... FK už neboltakže nechápem začo som bol zabanovaný.. Raz čo mi sekol ten mikrofon priznávam bola to moja neschopnosť a môj problém že mi to seklo.. ale nemusel som hned za to dostávať ban.. Keby tam bol admin dostal by som upozornenie že mi to bud seklo alebo by chcel vysvetlenie...
ĎAkujem
áno rozumiem ale nesplnitelný príkaz som dal len raz. aj to len kvoli tomu že mi bugol mik. lebo ja na 100%viem že som pojdete povedal.,.. lenže ked mam problemy s mikom tak sa to stava....
[EVIP]: Jailbreak #8

-
JeeZ - Pokročilý
• Stránka 1 z 1