Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Přijat] Zekrom / Jailbreak / 4

Příspěvekod Zeky » 15 dub 2020, 09:05

co se změnilo: Dal jsem ňáké pp, nahlásil bug, rankupnul věk na 18 a samozřejmě jsem 100% ready :) .
Nick na serveru: NapulZapatyZekrom
SID: STEAM_0:1:70189785
Sekce, na které chci práva: Jailbreak
Věk: 18
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497/hlstats.php?mode=playerinfo&player=10918
Bany, které jsem dostal: Dostal jsem kdysi dávno jeden ban, který mi byl smazán, jelikož byl neprávem, takže nevím jestli jde vůbec najít. A jeden ban na 10 minut od Noblermana, který nevím jestli tu ještě vůbec je, každopádně byl za to, že jsem se verbálně bránil mého kamaráda, když na něj sám Noblerman spustil salvu nadávek.
Něco o mně: Jmenuji se Adam, jsem poměrně klidný člověk a mám takovou "špatnou" vlastnost si dělat srandu naprosto ze všeho. Kromě hraní praktikuji Karate a věnuji se airsoftu. Nedělá mi problém mluvit s lidmi, vítám otevřené diskuze a dohady. Jsem velmi upřímný člověk. Miluju progres, když se můžu posouvat dál a nemám v oblibě se vzdávat.
Proč právě já:Věřím, že budu pro A-team jen přínosem. Poznal jsem zde adminy, co zkrátka nahlížejí na pravidla jako na celek a z příkazů dělají pomalu ustálená slovní spojení. Nesnaží se chápat, že to je zkrátka systém, jak mohou logicky porozumět i netradičním situacím.

Mé moto bude řešit problémy s logikou, nikoliv si vymýšlet to, co se mi zrovna hodí. Někdy je lepší přiznat svou chybu, než v chybu uvést všechny hráče na serveru a rozpoutat zmatek.
Zkušenosti s CS:GO: Mám momentálně 1550 hodin na csgo, wingman global, MM MGE, ale ranky podle mě nic neurčují, to jen tak kdyby do někoho zajímalo.
Případné poznámky:Býval jsem zde akademik před 2 lety, nechal jsem se zrušit, když mi odešel noťas mám pocit. Mám zkušenosti s JB už od cs1.6.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Lítám jak meteorit, u mě z toho fucking lit
Na domech neony, dřív jsme byli v podzemí...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Zeky
Pokročilý
Pokročilý

[Přijat] Zekrom / Jailbreak / 4

od Rumcajz » 15 dub 2020, 09:05

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Zekrom / Jailbreak / 4

Příspěvekod Molex » 15 dub 2020, 20:10 VIP

Ahoj, tak snad to pro tentokrát vyjde. :)

Adminy poprosím o reference.

Ty zatím pokračuj v nahlašování do PP.
Molex
Mistr
Mistr

Re: [Reference] Zekrom / Jailbreak / 4

Příspěvekod Molex » 19 dub 2020, 21:12 VIP

Najdi si mě na TS, zkusíš si testy.
Molex
Mistr
Mistr

Re: [Reference] Zekrom / Jailbreak / 4

Příspěvekod Molex » 20 dub 2020, 02:22 VIP

Po pohovoru přijat jako admin akademik 1. kola.

Vítej :)
Molex
Mistr
Mistr

Zpět na Nábory Adminů