• Stránka 1 z 1
[Přijat] |Žiadosť o Akademika|
Nick v hre : JeeZeS
Nick na fórku : JeeZ
Môj vek : 17
Odkaz na profil: jeez-u68487.html
Steam ID: STEAM_0:0:194396338
Sekcia, kde chcem akademika: Jailbreak
Odkaz na môj HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/hlstats.php?mode
Prečo chcem akademika: Všimol som si ,že ani po tých rokoch čo som žiadal o akademika a vravel som že ako chcem zlepšiť tento server tým že tu bude menej ľudí čo nepoznajú pravidla, alebo sa nevedia správať, sa nič sa nezmenilo. Preto som sa rozhodol požiadať po niekoľkých rokoch(po nejakej pauze) opäť akademika. Mám veľa skúsenosti.... Poznám pravidlá a snažím sa zlepšovať čoraz viac a viac ako v ´adminovaní´ to je napr znalosť príkazov alebo tak. Na Jailbreaku som túto dobu veľmi aktívny bývam na servery skoro každý deň a prežívam na tom servery pekné chvíle s kamarátmi
. Nahlásení na fórku veľa nemám pretože som bol nejako lenivý to nahlasovať.. ale za to som dakedy buď napísal adminom keď bol nejaký cheater alebo nejaký týpek čo sa nevedel chovať alebo kompetentným ľudom ktorý toho admina vedeli zavolať. Akademik chcem byť aj preto lebo by som chcel posilniť komunitu....myslím si že som vhodný na tento post... tak isto aj na admina ale tam sa zatiaľ nehrniem. Chcel by som hlavne pomôcť tomuto portálu aby tu nebolo moc takých ľudí čo porušujú pravidlá a kazia hru tým ktorí si ju chcú kludne zahrať a odreagovať sa ..... Dúfam že sa rozhodnete tak ako to je najlepšie a dúfam že to bude v dobrý prospech mňa 
Moje bany na GS alebo inde: Tento mesiac som dostal ban za MFK(čo bolo nedorozumenie medzi Tčkami).. adminovi som už napísal a žiadam o vysvetlenie prečo mi hneď ten ban udelil(priznávam že MFK som dal ale na základe niečoho iného ako je udané v Bane)... Inak som žiadny ban v blízkej dobe nedostal... Jedine tak v 2017 kde som to hrával a tiež som žiadal o akademika a tam som mal nejaké tie bany za nadávky a neslušné správanie
ale to už sa dávno zmenilo..
Za vašú odpoveď vopred ďakujem .......JeeZeS
Na portáli Gamesites.cz som ešte akademikom a ani adminom nikdy nebol
Nick na fórku : JeeZ
Môj vek : 17
Odkaz na profil: jeez-u68487.html
Steam ID: STEAM_0:0:194396338
Sekcia, kde chcem akademika: Jailbreak
Odkaz na môj HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/hlstats.php?mode
Prečo chcem akademika: Všimol som si ,že ani po tých rokoch čo som žiadal o akademika a vravel som že ako chcem zlepšiť tento server tým že tu bude menej ľudí čo nepoznajú pravidla, alebo sa nevedia správať, sa nič sa nezmenilo. Preto som sa rozhodol požiadať po niekoľkých rokoch(po nejakej pauze) opäť akademika. Mám veľa skúsenosti.... Poznám pravidlá a snažím sa zlepšovať čoraz viac a viac ako v ´adminovaní´ to je napr znalosť príkazov alebo tak. Na Jailbreaku som túto dobu veľmi aktívny bývam na servery skoro každý deň a prežívam na tom servery pekné chvíle s kamarátmi

Moje bany na GS alebo inde: Tento mesiac som dostal ban za MFK(čo bolo nedorozumenie medzi Tčkami).. adminovi som už napísal a žiadam o vysvetlenie prečo mi hneď ten ban udelil(priznávam že MFK som dal ale na základe niečoho iného ako je udané v Bane)... Inak som žiadny ban v blízkej dobe nedostal... Jedine tak v 2017 kde som to hrával a tiež som žiadal o akademika a tam som mal nejaké tie bany za nadávky a neslušné správanie

Za vašú odpoveď vopred ďakujem .......JeeZeS
Na portáli Gamesites.cz som ešte akademikom a ani adminom nikdy nebol

[EVIP]: Jailbreak #8
Najlepšia osoba na zemi je tá čo dokáže odpúšťať
Najlepšia osoba na zemi je tá čo dokáže odpúšťať

-
JeeZ - Pokročilý
[Přijat] |Žiadosť o Akademika|
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: |Žiadosť o Akademika|