• Stránka 1 z 1
NEJDE MI VIP na PC
Dobrý deň,včera okolo obeda som si zakúpil VIP na server Dust 2 only #1,nickname:tollph3,aktivoval som si ho no na starom NTB :non-steam na vašom cs 1.6 klientovi.
Problém je ,že ho potrebujem na PC kde mám stabilné FPS,tak dnes ráno som si na PC tiež non-steam ten istý cs 1.6 klient aktivoval VIP vypísalo mi,že všetko je v poriadku a mám počkať na novú mapu,problém je VIP mi stále nešlo na PC ani po resete mapy,tak som išiel na NTB kde mi stále ide. Skúšal som ho znovu aktivovať na PC,no vypísalo mi ,že potrebujem počkať 24h aby som mohol znovu reaktivovať VIP.
Neviete mi niekto poradiť ,čo sa mohlo stať,kde som urobil chybu,ďakujem.
Problém je ,že ho potrebujem na PC kde mám stabilné FPS,tak dnes ráno som si na PC tiež non-steam ten istý cs 1.6 klient aktivoval VIP vypísalo mi,že všetko je v poriadku a mám počkať na novú mapu,problém je VIP mi stále nešlo na PC ani po resete mapy,tak som išiel na NTB kde mi stále ide. Skúšal som ho znovu aktivovať na PC,no vypísalo mi ,že potrebujem počkať 24h aby som mohol znovu reaktivovať VIP.
Neviete mi niekto poradiť ,čo sa mohlo stať,kde som urobil chybu,ďakujem.
- tollph3
- Kolemjdoucí
NEJDE MI VIP na PC
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: NEJDE MI VIP na PC
Nastavil sis jméno na kterém máš to vip aktivované?
Kdykoliv mlčky skloníte hlavu, pokaždé umíráte. Když jdete s hlavou vztyčenou, zemřete jen jednou-Giovani Falcone
@ byLife - 29 črc 2018 11:38
Nemůžeš si říkat vítěz, když má ten nejlepší zakázáno být v soutěži
@ byLife - 29 črc 2018 11:38
Nemůžeš si říkat vítěz, když má ten nejlepší zakázáno být v soutěži
-
Derakh12 - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1