• Stránka 1 z 1
[Vyriešené] WayZ
No v jednoduchosti prišiel som na jb 1 si zahrat som mrtvy nič zvlaštne sa nedeje potom prišlo dalšie kolo išiel som ku ct a medzitym sa stalo vec že jedno z ctčok vzalo 2x zbran pre T prvy krat ked ho wayz grabol tak wayz pokladal za vyriešene ked hrač neodpovedal pričom hrač nemal mik tomu sa dostanem dalej a ctčko iba vyhodilo awp a wayz pokladal za vyriešene ja som slušne potom napisal wayzovy či ho nevyskuša pretože som si myslel že nemal mik myslel som si spravne celu mapu je u ct a nema mik potom prišlo kolo kde som bol živy a bol som ct hned ako som sa spawol tak ma wayz vyskušal a hrača ktory je u ct celu mapu bez miku 2x vezme gun pre ct tak necha tak a v klude si može byt u ct potom prišla hadka pretože on sa hadal somnou oto že to nevidel že to vzal ale ja som riešil to že ho nevyskuša ked je celu mapu u ct bez miku a mna vyskuša ked som 5 sekund u ct ...
prikladam demo z vyčasovanim
http://leteckaposta.cz/793576971
31:00 vezme gun nič nereaguje iba ju vyhodi a wayz to berie za vyriešene čitajte si aj ten chat potom pisal som mu nech ho vyskuša ... dalšu mapu on odpisal yeaz staraj sa oseba ...33:58 ide do veže a hrač ma znova awp jeho reakcia bola že to nevidel 42:00 až po koniec je hadka pretože on riešil to že vzal 2x zbran a raz to nevidel a ja som riešil to že on vyskuša mna čo som prve kolo u ct a ctčko ktore tam je celu mapu bez miku tak nevyskuša nakoniec ho ajtak nevyskušal.
prikladam demo z vyčasovanim
http://leteckaposta.cz/793576971
31:00 vezme gun nič nereaguje iba ju vyhodi a wayz to berie za vyriešene čitajte si aj ten chat potom pisal som mu nech ho vyskuša ... dalšu mapu on odpisal yeaz staraj sa oseba ...33:58 ide do veže a hrač ma znova awp jeho reakcia bola že to nevidel 42:00 až po koniec je hadka pretože on riešil to že vzal 2x zbran a raz to nevidel a ja som riešil to že on vyskuša mna čo som prve kolo u ct a ctčko ktore tam je celu mapu bez miku tak nevyskuša nakoniec ho ajtak nevyskušal.
*Hádame paintball*
Yeaz : Rajty kde si tam videl holokaust?
Odyseenko : Však streľba na farebných :D
Anthove Matematicke Okienko
(VIP) Anth : 157
(VIP) Rab1ne : -1
(VIP) Anth : 158
Anth — Ne, žubrienka není žába, ale larva žáby.
-
YeaZ - Profesionál
[Vyriešené] WayZ
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: WayZ
Děkuji ti mnohokrát za nahlášení.
Situaci jsem vnímal tak, že jsi přišel na server nějaký podrážděný. Potom jsi mě pozdravil a já ti neodpověděl. Od té chvíle jsi byl jak utržený z řetězu a začal sis hrát na největšího frajera tím, že jsi mě furt na něco upozorňoval. Na to jsem ti vždy odpověděl, že ať si hledíš svého, což jsi nedokázal vystát a furt ses do mě pouštěl.
Teď k tomu sebranému awp. Jednou jsem toho hráče upozorňoval na to, že to brát prostě nemůže a to, že mi neodpoví do miku nemusí hned znamenat, že ho nemá. Většinou bezproblémové CT na mikrofon nezkouším, protože věřím, že ho mají. K té druhé situaci s AWP, opět jsem vylezl na věž a zbraň byla sebraná, ale dané CT jsem u toho neviděl, načež jsi mi začal psát, že jak je to logické, že když je CT na věži, tak to musel být logicky on apod., já ti furt na to psal, že ať si hledíš svého, že jsem to prostě neviděl.
A teď k tomu, že jsem tě vyzkoušel ihned po tvém napojení. Ty jsi mi na serveru furt a furt psal, abych někoho zkoušel a když jsem tě neposlechl, tak jsi mi začal ihned vyhrožovat tím, že to pošleš Knedlajsovi a já nevím komu ještě. Nemyslíš náhodou, že by měl mít administrátor vlastní hlavu a dělat jen to, co uzná za vhodné? Tebe jsem vyzkoušel kvůli tomu, že jsi takto provokoval a hlavně na to mám právo, společně s tebou jsem vyzkoušel další CT, které také mělo mikrofon, tudíž bylo všechno v pořádku.
Čtěte zdola nahoru.
Nebudu si tady s tebou dělat moc práce, stejně se neponaučíš.
Situaci jsem vnímal tak, že jsi přišel na server nějaký podrážděný. Potom jsi mě pozdravil a já ti neodpověděl. Od té chvíle jsi byl jak utržený z řetězu a začal sis hrát na největšího frajera tím, že jsi mě furt na něco upozorňoval. Na to jsem ti vždy odpověděl, že ať si hledíš svého, což jsi nedokázal vystát a furt ses do mě pouštěl.
Teď k tomu sebranému awp. Jednou jsem toho hráče upozorňoval na to, že to brát prostě nemůže a to, že mi neodpoví do miku nemusí hned znamenat, že ho nemá. Většinou bezproblémové CT na mikrofon nezkouším, protože věřím, že ho mají. K té druhé situaci s AWP, opět jsem vylezl na věž a zbraň byla sebraná, ale dané CT jsem u toho neviděl, načež jsi mi začal psát, že jak je to logické, že když je CT na věži, tak to musel být logicky on apod., já ti furt na to psal, že ať si hledíš svého, že jsem to prostě neviděl.
A teď k tomu, že jsem tě vyzkoušel ihned po tvém napojení. Ty jsi mi na serveru furt a furt psal, abych někoho zkoušel a když jsem tě neposlechl, tak jsi mi začal ihned vyhrožovat tím, že to pošleš Knedlajsovi a já nevím komu ještě. Nemyslíš náhodou, že by měl mít administrátor vlastní hlavu a dělat jen to, co uzná za vhodné? Tebe jsem vyzkoušel kvůli tomu, že jsi takto provokoval a hlavně na to mám právo, společně s tebou jsem vyzkoušel další CT, které také mělo mikrofon, tudíž bylo všechno v pořádku.
Čtěte zdola nahoru.
2020-04-24 12:41:53 (Team) nevyskušaš. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_crime_lf
2020-04-24 12:41:50 (Team) a hrača čo berie guny pre t. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_crime_lf
2020-04-24 12:41:45 (Team) ked skušaš mna oč mam mik. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_crime_lf
2020-04-24 12:41:42 (Team) čo vyriešime v stiažnostiach. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_crime_lf
2020-04-24 12:41:29 (Team) uplne na smiech si. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_crime_lf
2020-04-24 12:38:56 (Team) 20iq. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_crime_lf
2020-04-24 12:38:52 (Team) a vd neni. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_crime_lf
2020-04-24 12:38:51 (Team) ano ked su v boxe všetky .... Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_crime_lf
2020-04-24 12:38:44 (Team) ta gun. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_crime_lf
2020-04-24 12:38:41 (Team) šak zatebou je. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_crime_lf
2020-04-24 12:38:34 (Team) čo to neriešiš ? XD. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_crime_lf
2020-04-24 12:38:32 (Team) ved ma awp z veže. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_crime_lf
2020-04-24 12:38:29 (Team) wayz. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_crime_lf
Nebudu si tady s tebou dělat moc práce, stejně se neponaučíš.
WAYZ (cti vejz)
Gamesites.cz

Gamesites.cz
-
WAYZ - Mistr
Ono to nefunguje tak, že vždy, keď cítiš krivdu, prídeš sa sťažovať. Ty nie si oprávnena osoba (vďaka Bohu za to), ktorá bude kázať a poučovať adminov o tom, čo majú/nemajú robiť. Na druhej strane je pravdou, že keď admin nedostal po upozornení odpoveď, mohol to dotiahnuť do konca a hráčovi skontrolovať mikrofón avšak on je na serveri ten, čo sa snaží dostať veci pod kontrolu a ty si ten, čo to má rešpektovať. Keď sa Ti nepáči jeho počínanie, môžeš ho nahlásiť, ale bez tých toxických a otravných reči na serveri a poučovaní o tom, čo by mal robiť.
Takže vyplýva z toho asi toľko, že adminov inštinkt bude nabudúce viac citlivý a v podobnej situácii sa presvedčí o tom, či má hráč mikrofón. A ty, keď budeš mať podobný problém s adminom, nebudeš ho riešiť na serveri takým spôsobom, akým to máš vo zvyku.
Vyriešené.
Takže vyplýva z toho asi toľko, že adminov inštinkt bude nabudúce viac citlivý a v podobnej situácii sa presvedčí o tom, či má hráč mikrofón. A ty, keď budeš mať podobný problém s adminom, nebudeš ho riešiť na serveri takým spôsobom, akým to máš vo zvyku.
Vyriešené.
-
Habs - Spamer
Habs píše:Ono to nefunguje tak, že vždy, keď cítiš krivdu, prídeš sa sťažovať. Ty nie si oprávnena osoba (vďaka Bohu za to), ktorá bude kázať a poučovať adminov o tom, čo majú/nemajú robiť. Na druhej strane je pravdou, že keď admin nedostal po upozornení odpoveď, mohol to dotiahnuť do konca a hráčovi skontrolovať mikrofón avšak on je na serveri ten, čo sa snaží dostať veci pod kontrolu a ty si ten, čo to má rešpektovať. Keď sa Ti nepáči jeho počínanie, môžeš ho nahlásiť, ale bez tých toxických a otravných reči na serveri a poučovaní o tom, čo by mal robiť.
Vyriešené.
Nemam problem sa spravat na servery ako mam ved sa aj snažim ale stratim nervy ked niekto neni spravodlvy ako aj v tomto pripade ja čo som skoro nič nespravil okrem poznamok nanho a toho že som chcel dosiahnut aby sa trošku akože začal aj venovat hre tym že ho napriklad vyskuša je to len že stlači 2 tlačitka či kolko a on sa bude somnou hadat proste a ešte ma vyprovokuje že vyskuša mna a nie jeho proste ... nechapem očo ti ide stači zmennit spravanie useba aj ja ho zmenim tiež odomna všetko wayz dufam že nabuduce to už nespraviš možete lock
*Hádame paintball*
-
YeaZ - Profesionál
• Stránka 1 z 1