• Stránka 1 z 1
[V] ErbiCZ nezduvodny ban
Názov topiku: Erbicz / Survival / nezduvodny ban
Váš nick v hre: Osku958
Odkaz z banlistu: https://mc.gamesites.cz/ban/11314/detail
Napíšte, čo sa stalo: normalně sem se připojil stavěl si na mém pozemku odpojím se a dostal sem ban z ničeho nic a neudělal sem
žadny text postaveny z blocku jako minule "ERBI = odpad" btw [neumím se chovat] ... chci dukazy a duvod banu jinak nevěřim že je ban oprávněný tudíš se to dá srovnat k zneužívaní práv pokud ten ban byl jen tak
Oskar osku
Váš nick v hre: Osku958
Odkaz z banlistu: https://mc.gamesites.cz/ban/11314/detail
Napíšte, čo sa stalo: normalně sem se připojil stavěl si na mém pozemku odpojím se a dostal sem ban z ničeho nic a neudělal sem
žadny text postaveny z blocku jako minule "ERBI = odpad" btw [neumím se chovat] ... chci dukazy a duvod banu jinak nevěřim že je ban oprávněný tudíš se to dá srovnat k zneužívaní práv pokud ten ban byl jen tak

Oskar osku
Legenda Osku bez mo"s"ku
"Best in Covid" -Andrej Babiš
-
osku666 - Zkušený
[V] ErbiCZ nezduvodny ban
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: ErbiCZ nezduvodny ban
Jak všichni říkáte, dávám bany jentak a i tento byl JENTAK.
Nicméně doporučuji si zajít k doktorovi, jelikož asi trpíš sklerozou - pokaždé, když dostaneš ban, tak ani nevíš, co si udělal.
Důkaz k BEZDŮVODNÉMU banu ZDE
Nicméně doporučuji si zajít k doktorovi, jelikož asi trpíš sklerozou - pokaždé, když dostaneš ban, tak ani nevíš, co si udělal.

Důkaz k BEZDŮVODNÉMU banu ZDE
-
ErbiCZ - Spamerův sluha
to je nějaky vtip ne????????????????
ban za raketu? ja nejsem nijak nemocny a nepotřebuju lékaře jak ty todle je muj banner a je to raketa ktera stříli laser ve vesmíru umíš snad lépe udělat raketu? pokud jo udělej mi ji a budu jí používat
jak vidíš tak to je raketa když se podívaš na spodní čast baneru sou tam ružovy "tečky" jak ta raketa letí rychle ty ňoumo ban je neopravněny a maš tam napsano že je to cedule kdyby to nějaky erbi nebo erbiho tatínci řešili
ale pokud v tom vidíš něco jinyho tak za to ja nemužu ja v tom vidím raketu a to byl učel tobě třeba taková raketa chybí nemaš ani auto
ban za raketu? ja nejsem nijak nemocny a nepotřebuju lékaře jak ty todle je muj banner a je to raketa ktera stříli laser ve vesmíru umíš snad lépe udělat raketu? pokud jo udělej mi ji a budu jí používat

Legenda Osku bez mo"s"ku
-
osku666 - Zkušený
To nemění nic na tom, že je to dělané za účelem provokace. Ke zbytku se radši vyjadřovat nebudu, jelikož si stále pojedeš svoje.
O tom, zda to bylo oprávněné či neoprávněné rozhodnou vyšší, dále tě poprosím se tu zde nevyjadřovat a zbytečně nespamovat.
Děkuji
O tom, zda to bylo oprávněné či neoprávněné rozhodnou vyšší, dále tě poprosím se tu zde nevyjadřovat a zbytečně nespamovat.
Děkuji
-
ErbiCZ - Spamerův sluha
poslední příspěvek sem at nespamuju jak si přeje náš erbík
za učelem provokace to není lakal sem snad někoho aby na to koukal? ne to sem si udělal pro sebe kdyby to bylo za učelem provokace tak bych někoho zavolal nečekam že někdo bude koukat do myho pozemku jen tak že jo
no ovšem kdo jiny než erbi... jak ted vidím ty snad musíš bejt všude kde ja byl ne to si tě někdo najal nebo co že mě furt šmíruješ to je tvoje uchylka ???
,no nic jméně neni to za učelem provokace a čekam na vyšší a inteligentnější adminy než je erbi
Osku Oskar
za učelem provokace to není lakal sem snad někoho aby na to koukal? ne to sem si udělal pro sebe kdyby to bylo za učelem provokace tak bych někoho zavolal nečekam že někdo bude koukat do myho pozemku jen tak že jo

no ovšem kdo jiny než erbi... jak ted vidím ty snad musíš bejt všude kde ja byl ne to si tě někdo najal nebo co že mě furt šmíruješ to je tvoje uchylka ???

Osku Oskar
Legenda Osku bez mo"s"ku
-
osku666 - Zkušený
Ban oprávněný
Osku na serveru máš celkem dlouhé a stále probíhající mute za provokaci a i tak hledáš další cesty jak by si mohl provokovat. Je úplně jedno že si vedle napsal že je to "raketa", všem bych řekl že dojde tvůj záměr co to má být, o což by ani nějak nešlo ale cedulka vedle je jednoduše provokace ať chceš nebo ne, vysmívat se někomu že něco nemá ať už je to to nebo tamto od tebe opravdu není vhodné ještě když máš mute za provokaci.
S pozdravem
TotalusCZ
Osku na serveru máš celkem dlouhé a stále probíhající mute za provokaci a i tak hledáš další cesty jak by si mohl provokovat. Je úplně jedno že si vedle napsal že je to "raketa", všem bych řekl že dojde tvůj záměr co to má být, o což by ani nějak nešlo ale cedulka vedle je jednoduše provokace ať chceš nebo ne, vysmívat se někomu že něco nemá ať už je to to nebo tamto od tebe opravdu není vhodné ještě když máš mute za provokaci.
S pozdravem
TotalusCZ
-
TotalusCZ - Minecraft Server admin
Re: [V] ErbiCZ nezduvodny ban
jn a ted mě taky provokuješ že mi připomínaš to mute ? takto to mam chápat
?
todle važně není provokace když uvadím že to není nic jinyho než raketa vyrob mi totalusi jinou raketu a klidně ji budu používat místo této

todle važně není provokace když uvadím že to není nic jinyho než raketa vyrob mi totalusi jinou raketu a klidně ji budu používat místo této
Legenda Osku bez mo"s"ku
-
osku666 - Zkušený
Re: [V] ErbiCZ nezduvodny ban
To že ti připomínám že máš mute není provokace ale realita protože to mute opravdu máš a máš ho za provokaci kterou stále zkoušíš nějakou vyhledat. Tudíž to není provokace ale upozornění aby si se uklidnil a přestal provokovat. Nic ti vyrábět nebudu vyrob si sám nebo ji klidně používej ale neprovokuj s ní. Je mi jedno jestli je to raketa nebo něco jiného ale určitě se nevysmívej někomu že něco nemá.
dávám lock pro zamezení spamu.
ban byl oprávněný tak už není třeba řešit.
S pozdravem
TotalusCZ
dávám lock pro zamezení spamu.
ban byl oprávněný tak už není třeba řešit.
S pozdravem
TotalusCZ
-
TotalusCZ - Minecraft Server admin
• Stránka 1 z 1