I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V] black, neston, bad boy - pub, dd2 only ...

Příspěvekod expe » 25 dub 2020, 23:55

Dobry den,

strucne - admini na serverech toleruji sve kamarady s wh, ab, trigger atp. Je jich tam az podezrele moc, takze je mi jasne ze to toleruji zamerne. Cortez, qualcomax, wassup, br1nx, nekteri maji VIP, LOL. Zaznam hltv dd2 only 25.4. ve 23:55 u obou teamu prvni dva vzdy zapnuti. Upozornil jsem admina black a typek me jen kickl, rikam si ok, je to debil a hecl jsem ty s wh aby se projevili, staci pozorne sledovat zaznam.

Necekam, ze nastane nejaka zmena, uz par dni pozoruju, ze hackovat se u vas muze a admina se upozornovat nesmi. :D

Jasne ze na vas vytahnu charlatano, kdyz se chovate jak komunisti - bad boy, black... :lol:

Papa a satecek
expe
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[V] black, neston, bad boy - pub, dd2 only ...

od Rumcajz » 25 dub 2020, 23:55

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: black, neston, bad boy - pub, dd2 only ...

Příspěvekod polskasila » 26 dub 2020, 01:22 VIP

Ahoj,
dost pochybuji o tom, že tito hráči cheatují. Samozřejmě jim nevidím do PC a ani je neznám, ale myslím si, že se mýlíš. V každém případě ti nic nebrání je nahlásit sem (aim-servery-f976.html), samozřejmě můžeš využít vyčasované demo z GOTV s konkrétními nicky a SID. Případně to můžeš hodit sem, ono už to vyjde nastejno. Pak se na demo podívám třeba i osobně, věř mi, že na serveru nehraji tak intenzivně, abych se s těmi hráči nějak znal, ale ty nicky už tu pár let vídám. Demo mohou zkontrolovat i další nezávislí CHH. Dokud to však neuděláš, jsou to pro mě jen kecy, co má každý druhý.
expe píše:Necekam, ze nastane nejaka zmena, uz par dni pozoruju, ze hackovat se u vas muze a admina se upozornovat nesmi.
Jasne ze na vas vytahnu charlatano, kdyz se chovate jak komunisti - bad boy, black...

Díky za recenzi, pokud se prokáže, že hráči cheatují, omluvím se ti tu za AT, jinak tu budeš za šaška spíš ty ;).
Dám ti na to 24h, poté beru za vyřešené.
187
polskasila
CS:GO HLSA

Příspěvekod expe » 26 dub 2020, 01:28

to vas server je plny cheateru a neschopaku, ja jsem jen moralista co si rad zapicuje, vase prace je pak se na ne podivat, a jestli to nevidite tak je mi lito cele komunity, jak rikam... necekam ze se neco zmeni :lol:

bohuzel jeden z mala populizovanych ceskych serveru je infikovany sracema, viz jmenovani kteri jsou zapli 24-7
expe
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod polskasila » 26 dub 2020, 01:42 VIP

expe píše:to vas server je plny cheateru a neschopaku, ja jsem jen moralista co si rad zapicuje, vase prace je pak se na ne podivat, a jestli to nevidite tak je mi lito cele komunity, jak rikam... necekam ze se neco zmeni :lol:

bohuzel jeden z mala populizovanych ceskych serveru je infikovany sracema, viz jmenovani kteri jsou zapli 24-7

Dobre, dam ti jednu radu, na tom serveru nehraj. Vyresis tim svoje komplexy, evidentne pro to, aby se neco zmenilo, nechces sam delat nic, jen se tu vybrecis v 1 rano na foru. "Necekas nic", ale napises na forum nazor, ktery tu minimalne v ramci AT zajima presne nula lidi, vcetne me. Preji hodne stesti jinde :)

Stiznost bezpredmetna.
187
polskasila

Re: [V] black, neston, bad boy - pub, dd2 only ...

Příspěvekod expe » 26 dub 2020, 02:28

delam sluzbu lidem co hraji fer, a vim ze je to jako s politikou, nema cenu se snazit, je to banda kokotu. a fakt cokoliv TY napises je bezpredmetne dokud se na ne sam nepodivas, kdyz je vsechny znas... rozesral bych vam pulku serveru snazit se tam neco nahravat :D a stacilo mi ze admin se choval jak se choval, reknu mas tu cheatery a on kickne, radsi koronu do kapsy za VIP?

je fakt ze muzu jit kamkoliv, jde o princip, treba se tam udavte :lol:
expe
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Re: [V] black, neston, bad boy - pub, dd2 only ...

Příspěvekod polskasila » 26 dub 2020, 11:49 VIP

expe píše:dokud se na ne sam nepodivas, kdyz je vsechny znas... rozesral bych vam pulku serveru snazit se tam neco nahravat :D a stacilo mi ze admin se choval jak se choval, reknu mas tu cheatery a on kickne, radsi koronu do kapsy za VIP?

Mas pravdu, nepodivam, protoze nas to tvoje breceni nezajima :D Mej se, tesim se na tebe v silver matchmakingu.
187
polskasila

Zpět na Stížnosti na Adminy