I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Z] JB4/eNcoo

Příspěvekod bex » 23 dub 2020, 22:39

Název tématu [Server / Nick admina]: JB4/ eNcoo
Odkaz na Steam profil admina: https://steamcommunity.com/profiles/76561198889728856
Popis situace/prohřešku admina [Stručně, jasně, přehledně!]: Pozeral som sa do zeme, keď som si prezeral tabuľku(živé Tčka,PING,stav hráčov), či nemám nejakých utečencov/rebelantov. Následne som sa pozrel na Tčka, či spĺňajú účel atrakcie a ZABILO ma švihadlo, ktoré ZAPLO INÉ CTčko :!: :idea: . Neupozornil CT, ktoré zaplo to švihadlo, že si nemá hrať s atrakciami, ale má strážiť simona, ale radšej bez upozornenia ma movol k Tčkam a ešte mi písal na TS, že nemám "brečet" a začal ma provokovať, že či už som ho tu nahlásil, lebo sa teší ako sa vyjadrí atp. Jeho jednanie vzhľadom na situáciu, keď som sa pozrel viac do zeme a preveroval si situáciu (TAB), popritom kontroloval PING a hráčov, mi prišlo unáhlené a bezhlavé. Ak má byť toto budúcnosť JB adminov, tak to radšej leavujem portál a prestanem ho akýmkoľvek spôsobom finančne podporovať (VIP). Pripomínam, že jeho vysvetlenie bolo "zabilo ťa švihadlo" bez zobratia úvahy, že to bolo jasne vidieť, že to nie je naschvál vzhľadom na okolnosti tvorenia hry (načo by som sa tam ""NASCHVÁL"" hádzal, keď tvorím hru a po skontrolovaní mám všetko pokope tak ako má byť") ABSOLÚTNE nevidím ani najmenší dôvod, prečo konal tak, ako konal.

PS: jeho konanie nepochopili ani pozerajúce sa Tčka, ktoré sa ho taktiež na to pýtali a ostali bez vysvetlenia :!:
Důkaz o jeho pochybení [nejdůležitější část]: http://leteckaposta.cz/432075641 KOLO: Začiatok mapy, hneď po HVD, keď som zobral simona a išli sme smerom na climb,švihadlo.
bex
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Z] JB4/eNcoo

od Rumcajz » 23 dub 2020, 22:39

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: JB4/eNcoo

Příspěvekod eNcoo » 23 dub 2020, 23:08 VIP

https://youtu.be/ks8FVnZqSvQ je potřeba dodávat více?
(Na videu jsem se snažil napodobit úhel pohledu pod kterým jsem to viděl na serveru)

Myslím že těchto 7 sekund to shrnuje naprosto přesně.
Z mého pohledu šlo o úmysl, pokud nešlo, tak jde minimálně o tvou blbost. Příště se asi do TABu budeš muset dívat aniž bys někam šel. ;)

K tomu 2. hráči co to švihadlo pustil, tak toho jsem zrovna neviděl, ale samozřejmě máš pravdu, měl tě hlídat a ne pouštět švihadlo.

bex píše:PS: jeho konanie nepochopili ani pozerajúce sa Tčka, ktoré sa ho taktiež na to pýtali a ostali bez vysvetlenia :!:

Vysvětlení bylo podáno v chatu.

eNcoo - All chat píše:Private dostal move za blbost.
Private zabil si se o švihaslo.
Obrázek FELák
Obrázek  ex. TTT Server Admin
Obrázek  ex. Developer
eNcoo
CS:GO Admin

Příspěvekod bex » 24 dub 2020, 07:20

Zdravím, budem ťa teraz citovať

,,K tomu 2. hráči co to švihadlo pustil, tak toho jsem zrovna neviděl, ale samozřejmě máš pravdu, měl tě hlídat a ne pouštět švihadlo"

Myslím, že táto veta úplne stačí. Za akým účelom si ma vlastne moovol k Tčkam, keď si vedel, že to švihadlo zaplo CT ? :) Nemyslíš, že tu si sa "prezradil". Keby sa to švihadlo (zapnuté iným CTčkom) netočilo, tak by ma nezabilo x))), takže tvoje vyjadrenie beriem ako "pokus o ftipálka". Keď sme pri tom, máš brať ohľad na to, že to švihadlo sa už točilo a nezapol som ho z vlastnej vôle a skočil len tak do neho, lebo sa mi chcelo :idea: :idea: ;)

btw: skús sem hodiť pohľad z prvej osoby a nie z tretej. Vyzerá to ako keby si chceš obhájiť svoju "nevinu" čo najlepším spôsobom a vybral si si uhol pohľadu, kde to vyzerá ako keby som to urobil naschvál. O tom vyrypovaní na TS a celkovo správaní sa nebudem už baviť, mne stačí, že máš ešte tie puberťácke vnady a musíš očividne z nich vyrásť (poznám podľa mladšieho brata.. ty si zrovna také niečo, takže mám pochopenie :lol: 8-) :D ). Lebo vlastne ty si niečo, si "admin" :lol:

PS: V mojich časoch akadémie ma zvykli učiť k upozorneniam. V prípade nerešpektovania moovnutím hráča/zabanovaním.
bex
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod eNcoo » 24 dub 2020, 09:54 VIP

bex píše:Myslím, že táto veta úplne stačí. Za akým účelom si ma vlastne moovol k Tčkam, keď si vedel, že to švihadlo zaplo CT ? :)

Když píšu že jsem ho neviděl tak jsem ho neviděl ne? Je na tom něco nesrozumitelného? :)
Pokud někoho nevidím, tak přeci nemohu vědět že ho pustil... WTF :?:

Ještě jednou ti vysvětlím ten move jo.. Viděl jsem, že jsi prostě přímo nakráčel do švihadla... Tím se dostávám k úhlu pohledu na videu. Pod tímto úhlem jsem v danou chvíli spectoval, a ano, ze 3. osoby. Proč jsi k tomu švihadlu vůbec lezl haloooooooo??? Však hráče jsi měl na climbu... Z mého pohledu šlo o úmysl, však na tom videu co jsem poslal je to naprosto jasně vidět.
Já nebudu upozorňovat někoho kdo se podle mě naprosto úmyslně zabil. Kdo kazí hru, nemá co dělat u CT...

BTW konverzace na TS jak ve voicu tak v PM je čistě soukromá a vůbec ji sem netahej :)
Jinak odepisoval jsem ti úměrně vůči tvému provokativnímu chování ;)
Obrázek FELák
Obrázek  ex. TTT Server Admin
Obrázek  ex. Developer
eNcoo

Příspěvekod Janicka1114 » 27 dub 2020, 06:37

Z Encova videa bych taky usoudila, že si tam vlezl úmyslně.
PS: V mojich časoch akadémie ma zvykli učiť k upozorneniam. V prípade nerešpektovania moovnutím hráča/zabanovaním

A tohle tu funguje doposud, ale když ti někdo dá například úmyslný MFK, taky ho neupozorníš a automaticky mu střelíš ban. V tvém případě to vypadalo, že si úmyslně pokazil hru tím, že si se nechal zabit švihadlem -jestli si něco kontroloval bohužel nijak nezjistíme.

Ano druhý hráč mohl dostat upozornění.

Move byl oprávněný.
Stížnost zamítnutá.
Janicka1114
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Zpět na Stížnosti na Adminy