Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamietnuté]Prijatie do Admin teamu

Příspěvekod dslffff » 25 dub 2020, 22:32

Nick v hre : MiMo

Nick v fóru : dslffff

Odkaz na profil : ucp.php

Sekcia kde sa chcem satať Adminom : JailBreak #1

SteamID : STEAM_0:1:544284331

Odkaz na HLstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=14937

Prečo sa chcem stať adminom . Chcem pomôct serveru . Chcem pomáhat ostatným ľudom aby na serveroch nemali žiadných cheaterov . Bol som Admin na kotelne ale chcem aj tu chcem byť admin.

Vek : 18

Moje Kicky,Bany,Mute : Mute za nadávky malé maximalne 5 .

Tu na GS som nikdy nič nebol len Evip / VIP

Niečo o mne : Volám sa Timo (nick v hre MiMo) mám 18 rokov bývam malej dedinke pri Pieštanoch v Trnavsom kraji. Páči sa mi akú máte úžasnu komunitu a držíte sa . Na kotelne je to uplne inak . A vrátime sa banom . Mal som jeden Ban za WallHack Aimbot . To bol nevinny ban lebo som to s adminom vyriešil a nakoniec usúdil že to bol omyl ale na mojom Steam učte druhom mám stale VAC ale mám teraz novy acc . Na ktorom mam cs 1.6 bec aktívneho VAC banu. A jeden týpek ma nahlasil na Gamesites a Dostal som Ban za ABH . To bol velký pruser pre lebo som nevedel ako sa mam obránit proti nahlášení. Inak sa venujem Bunnyhopu 2 hodky denne :) .
Veterán :D
dslffff
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Zamietnuté]Prijatie do Admin teamu

od Rumcajz » 25 dub 2020, 22:32

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Prijatie do Admin teamu

Příspěvekod Knedlajs » 25 dub 2020, 23:19 VIP

Jój, veruže nie.

Dohraj aktivitu, pomáhaj hráčom, nedostávaj BANy, nenadávaj a potom to môžeš skúsiť znova. Najskôr ale o mesiac.

Jo a nabudúce bez tých farieb a so správnymi linkami.

Zamietnuté.
Knedlajs
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Re: [Zamietnuté]Prijatie do Admin teamu

Příspěvekod dslffff » 28 dub 2020, 11:18

Takže pán administátor ja sa snažím aby to bolo prehladne napísane vy mi vynadáte zato a ešte my napíšete že mam dohrat 200 hodín na steamovych ked mam na non steam aj 3 vipka a ked my neverite že je to na mojom naborovom liste napísane zle linky :) prajem good day nech vam žehná a skúste sa zamisliet nad sebou . Chápem že som neni ideálny ale aspom by ste mohli uvažovať čo ste napísaly :) good day nech sa darí
Veterán :D
dslffff
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Zpět na Nábory Adminů